eexpert1@mailru

2015-03-16 16:03

Laura- svoris labai puikus brendimui. Plaukuciai tik irodo, kad pas tave prasidejes pasyvus brendimas, kai sulauksi menesiniu (apytiksliai per metus laiko) tada ir krutine sparciau bres.

Elina2113- zala gali padaryti tik viena, kad pazeisi mergystes pleve, bet daugiau tikrai niekam nekenkia. Priesingai- tokiu budu tu pazinsi savo kuna, zinosi kas tai per jausmas ir nerizikuosi atsitiktiniais santykiais.

Eexpert

2015-03-16 14:03

Milana- na ar tikrai nieks negali visiskai teigti, juk organizmai nevienodi, vienoms uztenka skatinti augima masazu ir viskas gereja, kitoms gal to mazai, nes cia dar ir genai dalyvauja visame brendime. Paziurek i mama ar senele ir matysi, kkie tavo genai ir kas laukia ateityje.

eexpert1@mailru

2015-03-15 21:03

Beatricia- na vistiek tau truksta apie 7 kg svorio, va nuo to ir pradek, tada taisysis ir krutines dydis.

oopS- siaip guziukai gali buti pasyvaus brendimo pozymis, o ugi ir svori greiciausiai neteisingai uzrasei.

eexpert1@mailru

2015-03-15 19:03

Marija - ugis ir svoris bei krutines dydis puikus. Visa kita filosofija. :)

Beatricia

2015-03-15 13:03

As netaip parasiau mano ugis 165

eexpert1@mailru

2015-03-14 22:03

Beatricia- tu pavojingai per kuda, jei gerai uzrasei ugi ir svori tai tau truksta net apie 15 kg svorio. Tai is ko bres krutine, jei vien skuryte ir kauliukai?

katea- taip.

mazakrutė- padidink apie 3 kg svorio.

elektra- tavo svoris puikus. Taip, rukymas labai stabdo brendima, klaidina hormonus. Matyt bresti leciau del kazko kito, galbut ligu daug turejai ar sportuoji. Siaip pas merginas, moteris pilvas ir buna didesnis- tai naturalu ir tikrai netrukdo buti graziai.

katea

2015-03-14 12:03

o brendimui svoris geras?

Beatricia

2015-03-14 11:03

Labai prasau greiciau kas nors atsakykite!!!

Beatricia

2015-03-14 04:03

Man13metu as sestoke esu 175 ugio sveriu apie 45kg. bet mano krutine labai maza palyginus su kitom klasiokem. Ka man daryti labai pasau padekit nes is manes saiposi klasiokai (*^~^*)

eexpert1@mailru

2015-03-13 20:03

Raminta- patarciau su kontraceptikais sureguliuoti menesines, kadangi pilnamete nuejus pas ginekologa klausk ar tai tau padetu, ir tik isklausius apie kontraceptikus instruktaza, galima juos bandyti vartoti, tam kad sureguliuoti hormonus. Neparasei savo duomenu (svoris ir ugis).

katea- svoris pagal ugi geras, o menesines gali prasideti tarp 11-15 metu. Kiekvienas organizmas vis kitaip bresta.

;((- greiciausiai esi tamsiu plauku mergina, tai taip jau bus turesi prisiziureti daugiau nei sviesiaplaukes. Tam yra depiliavimo kremu, kur be jokio skausmo galesi susitvarkyti su nepageidaujamais plaukeliais. Tik jei jau pradesi juos salinti turek galvoje, kad jie ataugs daug soresni ir daugiau, tad jau pastoviai turesi prisiziureti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 90 ir 0 svečių