Eexpert

2015-03-27 11:03

Beje, Jus per daug kompleksuojat del nedideles krutines, paziurekit kiek fainu vyru, bet su nedideliais peniais. Gamta tokia- surasit antra puse ir ismoksit viens kitam suteikti dziaugsmo ir malonumu su tuo ka turite. O siaip merginos "pasas" yra prisiziurejusi savo isvaizda, t.y. pasidaziusi, pasportavusi, zinoma -protinga ir gundanti. Sekmes visiems. :)

vaidas

2015-03-27 09:03

nesuprantu ko jus pergyvenat del tu papu.man paciai jau yra virs 20 metu ir ka.na nesu jau lygut lygutele. bet mazus iskilimus turiu ir man to gana. kartais darbe kitos man mesteli kazka, kad tau reiktu didesniu.ju paklausiu del ko, kad ciupineciaus pati. o jos man atreze jog ne man- o Vyrui papai. na palaukit as nesutinku. cia yra mano kunas, juk gimiau ne tam, kad gyvenimo tikslas butu uzauginti kuo didesnius papus del KAZKO. tad paneles neimkit taip i galva, kad nera papu.is dalies dar ir geriau, nes visas demesis yra skiriamas tau. o ne papams.nu ar ne tiesa?

e-expert

2015-03-27 07:03

/neregistruotas/- amziaus neparasei, bei ar jau buna menesines. Dabar sunku ka komentuoti.

e-expert

2015-03-26 16:03

mergina 16 m.- reiktu da truputi svorio prideti- apie 5 kg ir masaziuku, kol kas tik tokia pagalba gali sau suteikti.

kristina98

2015-03-26 12:03

Sveiki! Man 14 metų. Pradėjau bręsti nuo 10 metų, krūtinė pradėjo augti nuo 11 metų. Kai ji man augo, aš jos nenorėjau, man gėda būdavo, kad aš vienintelė klasėje pradejau bręsti pirma. O dabar mano klasiokės mane aplenkė, jų krūtinė didesnė už mano! Ką daryti, kad ji vėl augtų? Nes ji labai maža ir nebe auga. Beje mano ūgis 1.57 cm, svoris 50 kg, klubai 85 cm, krūtinės apimtis 80 cm. Kas ne taip, kad aš nebe augu ir mano krūtinė nebe auga?

e-expert

2015-03-26 09:03

simona- pagalvokit pacios logiskai, kam reikalinga liemenele? O gi tam, kad krutine prilaikytu. Manau, kad krutine be kokiu 16-17 metu greiciausiai nesubres, o anksciau detis ja brestant, suversite, idesit pakietinimus, kad atrodytu didesne, ir tuo budu stabdysite normalu, laisva brendima.

Ruta-rutele- nereikia niekuom tiketi, reik visada paskaityti, isklausyti ir pasidaryti savo logiskas isvadas.

Džeinė- kontraceptikus israso ginekologas, o masaziukai tai paprasti, tik kantrybes daug reikia: du kartus i diena (ryte, vakare) reikia masazuoti krutine pagal laikrodzio rodykle delno puse apie 5-8 min. Po kiekvieno masazo krutine turi buti silta, siek tiek oda raudonais taskeliais. Butina masazuoti rimtai, o ne su pertraukom, nes cia panasiai kaip vaistai, jei gersi su pertraukom, tai nepasveiksi. Maudantis karstame duse ar pirtyje butinas papildomas masaziukas.

eexpert1@mailru

2015-03-26 08:03

Sausainis- na gal keliu cm ir truksta, bet tikrai kol kas viskas dera tarpusavyje.

eexpert1@mailru

2015-03-25 18:03

SIGUTE- ugio neparasei.

e-expert

Džeinė- ir beje SUAUGUSIOMS merginoms patariu siek tiek kontraceptiku pavartoti, jie irgi skatina krutines augima. Suaugusioms todel, kad baigiasi brendimas ir kontraceptikai nepakenks paciam brendimo procesui (neisreguliuos).

e-expert

Džeinė- siaip merginos bresta mazdaug iki 21 metu, tau darant masaziukus, dar yra vilties padeti padidinti krutine. O siaip del kompleksu, tai pasakysiu taip:- jei busi protinga su mazesne krutine, tai tikrai busi laiminga gyvenime, nes ne krutine "gyvenimo eisma" reguliuoja.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių