nerijus

2015-04-19 14:04

Įsitikinęs, kad 100 proc. metodo nėra ir negali būti.

Viltis

2015-04-19 09:04

Gerbiu rdquo;pakilusiusrdquo;. Kartais didžiuojuosiu savimi. Pati save gerbiu už savo poelgius, už savo tvirtą antialkoholinę poziciją. Tada man labai gera gyventi. Bet, kartais kojos pačios nuneša iki parduotuvės, o toliau cituoju:Alkoholikas eina gatve ir mintyse sau kartoja: „Aš galiu negerti, reikia tik panorėti“. Netrukus kojos pačios jį nuneša gėrimų parduotuvės link. „Padarysiu eksperimentą, ar stipri mano valia amp;#65533; užeisiu į parduotuvę, bet gėrimų nepirksiu“. Užėjo į parduotuvę ir dairosi: „Gerai. Ryžtuosi sunkesniam eksperimentui amp;#65533; nusipirksiu degtinės, bet jos negersiu“.
Nusipirko, parnešė namo, pasidėjo butelį prieš akis ir mąsto.
„Gerai, amp;#65533; laikausi. Eksperimentą darau dar sudėtingesnį amp;#65533; įsipilsiu, bet negersiu“.
Įsipylė į stiklinę degtinės ir žiūri į ją.
„Gerai, amp;#65533; įrodysiu, kad turiu geležinę valią amp;#65533; išgersiu, bet nenurysiu“.
Greitai pakėlė stiklinę, susivertė ir... nurijo.
„Gerai,amp;#65533; mano valia geležinė. Juk nenorėjau gerti, bet vis tiek prisiverčiau ir išgėriau

Maja

2015-04-19 06:04

Kad taviskiui dave sautuva nieko keisto
Ziurek kokie svarbus zmones turi tuos sautuvus,paskui nupila zmonas,save Mar
gas tas pasaukis ir gyvenimas toks O viska daro snapsiukas I r prota atima
ir sveikata visai giminei ir pinigus
O reikia zmogui nedaug bet per tuos alkoholikus zmogus jautiesi antrarusis
Graudu bet deja taip yra Nieko jis taves
nenusautu Jie visi iki siaubo gasdina
siurpina giriasi Tokie sios ligos sim
ptomai Dar jie meluoja visi Juk tai ar
ne?Bet visvien jie po truputi nyksta

Maja

2015-04-18 06:04

Tiesiog ir nezinau ka pasakyt Pradzios
tu ir nepamatai o pabaiga liudna Visos
renkames linksmuolius ,megstancius pasi
linksminti prajuokinti ,niekas nenori tu
zanudu sedinciu namuose ir ziurinciu i
zvaigzdes O kad mano gere visad po pilna
kaip kiti tik po puse man ne motais
Atrodio niekis gyvensim po balius nelakstysim bus seima O jam tai neatrode kad jis kitaip gyvens Ir tai skaitau pagal metus normaliai issilaike
Daugumos jau nebera arba visai nusilake
Dideliu pastangu deka dar sioks toks gyvenimas gaunasi Nors nezinau ar tai
teisinga ar tai reikalinga Nesuprasi gi
kitas visa gyvenima liuobia ir dar sioks
toks zmogaus pavidalas lieka kitas per metus kitus nusivaro grynai Cia gal nuo
daug ko priklauso Mano sesers vyras gal
per 5 metus nusivare mano nuo jaunystes

vaiva

2015-04-17 21:04

gal reikia su juo skirtis, nes taip tęsis metų metais IR TAVO SVEIKATA SUTRIKS. AR VERTA AUKOTIS

Ina

2015-04-17 21:04

SU ALKOHOLIKU , TIKRIAUSIAI , REIKIA SKIRTIS. AR VERTA KENTĖTI

rimantas

2015-04-17 19:04

deja jusu brolis yra alkoholikas tik pats to nezino,juk paragauja tai blaivas ka jis nezino kad uzsikabys,jei save valdytu ir alkoholiku nebutu tai neuzsikabytu o juk paragauja tai blaivas vadinasi jis saves jai nevaldo as irgi toks pats taciau bent jau siai dienai neragauju ir islieku visuomet blaivas tegu neragauna ir jusu brolis ir bus viskas gerai.o ta dvasia ka cia kazkas raso gryzta reikia tik gyventi blaiviai.

vida

2015-04-17 16:04

NEZINAU KA PARASYT. SKAICIAU JUSU LAISKUS.LINKEJIMAI VISOMS.DIRBAU SODE, PASEJAU MORKAS. DABAR VAZIUOSIU I BUTA. ALKASAS NUOBODZIAUJA. LAUKIA ANT KO PAREKAUT. O GAL NUMIRE?

mantas

2015-04-17 14:04

gal zinai to centro tel.nr.?
aciu

daina

2015-04-17 07:04

sveiki, tik dabar radau sias diskusijas ir labai tikiuosi pagalbos. man tik 23 metai, mano draugui 26. tvarkingas, gerai dirbantis, uzdirbantis, be galo zavus vaikinas, niekada nepakelsiantis rankos, neizeisiantis... viskas ok... isskyrus jo potrauki... ne dienos be buteliuko alaus... sako, kad visi vyrai taip daro, tad cia nereikia problemos daryti. bet as taip pavargau. jauciuosi kaip kokia boba bambekle, ieskanti priekabes, bet matau, kad mano brangusis klimsta i rimta problema.. juolab, kad jo tevas ir motina stikliuko megejai. ar as perdedu, gal as ko nors nesuprantu? zinoma, jeigu jis pripazintu savo beda, reiketu kazkokio gydymo. bet jis visuomenei gerai zinomas zmogus, jis i alkoholiku centra nesikreips. gal yra kokiu butiniu budu ta raksti istraukti?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių