simo

2015-07-06 21:07

ne nuo skydliaukes vien tik priklauso. plauku slinkimas gali buti itakotas ivairiausiu faktoriu.

simo

zinai tas tavo svogunu nuoviras kaijp mirstanciam ramuneliu arbata...........

simo

na man vale ta zarnyna siause zarnu plaukelius kad issisavintu medziagos bet nieko nesigavo.......

simo

sveika. zinaij jei esi vegetare taij tau truksta gelezies nes is darzoviu maziau issisavinama gelezis nei is gyvulinio maisto kaijp mesa. turi vartoti gelezies preparatus bet su didesniu kiekiu gelezies pvz 100mg per diena. man padejo. esu italijoj o cia gelezies preparatai tik su receptais.

linas

2015-07-06 10:07

Nu jo as jau aplamai tai belenkiek pinigu isleidau, daba jau manau paskutine viltis homeopatinis gydimas, na kol duoda rezultatus ir neima pinigu taj ir toliau manau eisiu, o kol nesustabdys to slinkimo tikrai nemokesiu jei ne lito, na dabar ir pati neima.

linas

2015-07-05 08:07

Nea ten visai plauku netiria, tik man pasake kad ten daug kam stebuklus padare, tai galvoju nueisiu, pirma karta kainuoja 160 lt ir rankoj taskus su tokiu sudu liecia ir paskui kai visus taskus pratestuoja ji pasako kas tau negerai ir tik paskui paklausia kuo skundies. Taj daba as pas ja ejau savaite kasdien, nes nenustoja jie man slinkti, o tik ataugineja visa galva pilna baltu puku, bet vistiek man vilties ir tie pukai teikia, nors jie ir nelabai nori laikytis, tai dabar kazkokius taskus rankoj ir kojoj spaudineja po minute kasdien, nes ji pati nesupranta kodel jie vis dar slenka, nes ir ji sako kad nenormalu 19 metu but plikam, atseit kazkokia priezastis turejo but del ko jie slenka. Ir kasdien po sauja visokiu zirniuku reikia isgert. Ji randasi kaune savanoriuose priesais hyper maxima, homeopatinio gydimo centras emeda. Tik zinok ten reik uzsiregistruot, nes eiles belenkokios, pasiskambink telefu 837 796623 ir registruokis pas gyditoja Zita Česnavičienę.

violeta

2015-07-04 21:07

as taip pat turiu sia problema.Praradau 80%savo graziu ilgu plauku.Kirpejos kraupsta plaudamos galva nuo tokio slinkimo.Ir taip jau 3 metai.Tyrimai taip pat geri ;ir kraujo ir skydliaukes.O kiek pinigu sukista ...baisu mineti.ka toliau daryti ?

linas

2015-06-30 19:06

Nzn as dar iki dabar lankausi kaune savanoriuose emeda taj ka zinau nustot man tie plaukai slinke nenustoja, tik ataugineje ziauriai, visa galva pilna baltu puku, bet nauda menka nes tuoj ir isslenka, negaliu sakyt nuvarau pas ta gyditoja vel kitokiu tu zirneliu israso, taj gal siek tiek jau priletejo tas slinkimas.

saulė

2015-06-29 18:06

nriu patikslinti taip MIRT tinka visiems plaukams,bet sampuna nenaudoti prie jo gal ne visiems tinka,o jeigu reikia sampuno tai geriausiai butu naudoti irgi is mira liukso,nes geriausiai tinka kada yra is tos pacios firmos kartu naudojamos priemones

saulė

2015-06-29 18:06

plauku slinkimui labai padeda is mira liukso firmos tokia priemone MIRTpati isbandziau labai padejo ir dar patiko kad bevei nereikia naudoti sampuno,nes jis po jo panaudojimo ir palaikimo 15min po to graziai issiplauna plaukai,bet zinoma nevisiems plaukams gal ir tinka,bet dar vartojau kordicepsa ,nes jis stiprina organizma ir salina vidine priezasti del ko slenka plaukai,galiu duoti adresa sitos priemones MIRT www.mirt.lt

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių