Vita

2015-12-09 15:12

sutinku su anonimo nuomone, gyvenimas visgi gali buti grazus ir su tokia sunkia liga, tik reikia ismokti juo dziaugtis.ko visiem ir linkiu!

Vita

2015-12-09 15:12

man ir betaferono kolkas pakanka. manau pristabde liga kokiais 60%.per tuos dvejus metus kiek leidziuos, nebuvo labai stipriu atkryciu.zinoma, buve pazeidimai irgi nebeatsistate, bet nauju mazai.

Vita

2015-12-09 14:12

skaiciau apie Tysabri, kazkaip pasitikejimo nesukele, labai jau salutinis poveikis gasdina.nors gal jei niekas nebepadetu, tai turbut rizciausi leistis.

xx

Labas.Jūs rašote,kad geriausias gydytojas- gera nuotaika ir šypsena.Taip, aš su tuo sutinku, bet iš kur gauti gerą nuotaiką, kai matai, kad tavo mylimas žmogus pradeda kažką slėpti nuo tavęs. Aš sergu IS, o mano draugas sveikas.Kartu mess gyvenaame jau 13 metų, tik šiais metais draugas labai pasikeitė. Gal kam nors buvo panaši situacija? Kaip išbristi iš šios stresinės situacijos? Iš anksto dėkoju už patarimus.

Geras

Nebijok:).Aš su tavim:))))). Bambeklių ir sergančių, ir sveikų tarpe pilna, bet dauguma geri žmonės.Gal kitas piktas, nes jam skauda ( bet ką- kūną ar sielą). O kad kuo mažiau reikia gilintis ( ne gydytis, gydytis būtina), o gilintis į ligą, tai pritariu ir aš. Tai sunku ( ir čia pritariu), bet reikia, gyvybiškai reikia.
Draugaukim visi

Geras

2015-12-09 13:12

ei, aūūūūū, kur visi dingo?

aivaras

2015-12-09 12:12

Bendrauju su viena lietuve, kuri vartoja Tysabri jau metus,ji JAV gyvena, jai labai gerai nuo jo, kas menesi lasina, ten 5000doleriu ampule kainuoja, bet turi gera draudima, tai viska kompensuoja. Gal ir pas mus jis netrukus bus. Laukiu nesulaukiu. Tik dar neaisku ar kompensuos...

Vytas

2015-12-09 11:12

Nezinau kam , bet DIDELIS ACIU uz puslapi apie nauja preparata Tysabri:)

lina

2015-12-09 09:12

Sekmadieni vargu ar ka rasit, kiek zinau, jie nedirba sekmadieniais. 24kapsules kainuoja labai ivairei, itariu, kad galima deretis. Uz pirma pakuote as uzmokejau 130litu, bet su kiekvienu ipakavimu vis maziau. Uz paskutini uzmokejau 80litu, jeigu pirkti is karto daug, tai butu dar pigiau. Bet neskubekit pirkti urmu, nes neaisku, ar jums pades (nors as manau, kad jis veiksmingas). Sekmes visiems

zmogus

2015-12-09 09:12

Skaitom, skaitom apie ligą. Skaitom, skaitom apie vaistus. Skaitom, skaitom apie papildus. Skaitom skaitom apie...Gal mažiau viskuo domėkimės ir dažniau stenkimės tiesiog GYVENTI.
O kas pyksta, kad mažai patarimų čia yra, tai tiems pasakysiu- patarimus Jums duos gydantis gydytojas. Nes nugytil galima greit, mes ne žiniuoniai kokie.
Patirtimi TAIP- patirtimi galim pasidalinti, bet tik ne patarimais kaip ir kuo gydytis ( ar nesigydit- tuo labiau).
Paskaitinėjau senus komentarus. Šiaip- dėl įdomumo. Tai kurijozų radau daug. Pvz. pataria rdquo;neįmtirdquo; interferono, pataria to ar ano nevalgyti, negerti ar gerti tokius ar anokius vaistus. Žmonės- atsitokėkit su patarimais.Dar tik turiu vilties kad protingi tokiais rdquo;patarimaisrdquo; nepasinaudos.
Patariu dažniau klausti gydančio, vaistus skiriančio gydytojo,kito personalo ( profesionalaus- is centruose).
Ir- GYVENKIM, kaip jau išeina, bet tiesiog gyvenkim. Per didelis susikoncentravimas į ligą- nieko gero. Patikėkit.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių