Ruth

2015-02-02 09:02

Labas,Reda.Labai prašyčiau parašyti iš kur draugai gavo tau fampiridino.Man irgi antrinė progr. forma,norėčiau ir aš pabandyti tų vaistų.kalbėjausi su moterimi vartojančia ,bet ji nepanoro?? pasakyti iš kur juos gavo.

vida

2015-02-02 09:02

Tas treniruoklis vadinasi MOTOmed viva2,parsiduoda Kaune sporto med.parduotuve.Jis pristumiamas prie vezimelio.Per Google iveskite treniruokliai neigaliems ir ten surasite ta treniruokli ir matysite kaip jis atrodo.

inetta

2015-02-02 08:02

Naujokui-sauniai viska isdestei! ir tikrai svarbiausia niekad nepamirst padekot TAM,kam reikia uz kiekviena nugyventa diena;)

inetta

2015-02-02 08:02

Estee, del tos muzikos. ausines uzdeda bet kokiu atveju, nes per jas vis kas 5 min ar pan pasako, kiek dar liko laiko ir primena kad jei ne kaip juatiesi, paspausti visada gali ta skambuti. tad jokio papildomo kruvio galvai nebuna, jei paprasai, akd ir muzikyte paleistu. Taip, garsai Airijoje daug tylesni nei LT, bet vistiek yra. smagu,kad Londone nera jokiu garsu ;)
o del tu pastoviu raminamuju..nenoreciau nieko komentuoti, nes galiu pasirodyt labai grubi:( o del amziaus, tai manau, dauguma musu esam jauni, ar bent jau buvom labai jauni, kai pirma karta suzinojom apie savo liga ar pajautem simptomus. Gyvenimas tesiasi;)

Vilniui-esi kantrus zmogus, jei tos lietuviskos eiles ligoninej tau leidzia pailseti, kiek pamenu,tai mane labai erzindavo ten sedet ir laukti "simta metu" :)

Visiems geros dienos!

vilma

2015-02-02 07:02

Sveiki, malonu su Jumis bendrauti.O tai kokiu adresu užsisakyti internete skysto kordicepso,ir kiek jis įdomu kainuotų, nes šiaip tai man toloka važiuoti į Vilnių, na čia aišku kaip reiks tai ir važiuosi.Dabar mano vyras sanatorijoje ir jei nebus pagerėjimo tai jau kalba eina apie grupę. Dar kartą klausiu, gal kas žinot kaip su tomis bitėmis gydyti IS. Visiems Jums sekmės

suduvis

2015-02-02 07:02

Edita II bičiu pienelio gali gauti tik pas bitininka ir nesusigundykit vaistinėje siūlomom tabletukėm esumates bičiu duonelės,bičiu pikio ir t.t.Bičiu pienelis tai retas produktas kuri naudoja dažniausiai patys bitininkai tai yra vaistu vaistas,ka bepasakyti vistiek tai jum sunkiai tikėtina skaityti:))) Dar i aš per kažkuri laiko tarpa supratau kad geriausias medikas gydantis IS yra profesorius Visockas iš Vilniaus.Bet pas ji sunku patekti,dar siūlyčiau dantara Pačkauska iš Vilniaus Raudunojo Kryžiaus Centro.Sėkmės ir stiprybės visiem:)))

Kristina

2015-02-01 19:02

interferoną skiria tik,kai ligos eiga būna remituojanti-recidyvuojanti,o kai liga smarkiai progresuoja-jų nebeskiria.

art

2015-02-01 17:02

ten kazkokia hemija,kazkuo panasus kaip naudoja onkologinem ligom.kai dave paskaityt apie juos beveik visos komplikacijos baigesi mirtimi.jei atrasiu pavadinima rytoj parasysiu

Erika

2015-02-01 16:02

o kas ten per vaistai man tai uzdraustus ENGYSTOL leidzia

art

2015-02-01 16:02

sveiki,ka tik grizau is ligonines interferono negavau,nes negaliu nueiti 200m.vietoj jo pasiule kazkokius naujus vaistus kurie daugelyje saliu uzdrausti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių