2015-02-16 20:02
danute, mano dėdė kunigas,kai buvau jauna jis mane visur kartu vesdavosi.Taip kad neblogai pažistu biblija,nors kiekviena karta skaitydama atrandu vis kažka naujo.Taip be tikrojo tikėjimo nebučiau išsivadavus iš mirties pinkliu.Giltinė jau stovėjo priė manes ir alsavo man į veidą.Religija tik siulomas kelias kaip priet prie dievo, o dievas yra vienas.Pagrindas tame,kad negalima fanatiškai į tai žiurėt nes (socializmas,komunizmas ,fanatizmas,sektantizmas...) visi izmai lieka izmais, kurie vėliau ar ankščiau duoda blogasias pasekmes,ardo žmogaus psihika.Studijavau psiho analize, žinau sektu pripratinimo principus.Patikėk, tai baisiau už alkoholi.Širdim reikia tikėt į dieva, tik tada bus stebuklai.Pagrindinis stebuklas kai žmogus atgauna dvasine ramybe,tada užplusta meilės jausmai.Juk meilė ir yra pagrindinė dievybė.Aš bandau teigt kad asmuo priprates prie alkoholio pats vienas sunkiai gali susitvarkyt su šia priklausomybe.Aš gerai jus suprantu nes buvau įkliuvus į tramodolio priklausomybe.Tai narkotikinis vaistas nuo skausmo,nes po hemijo terapijos man skaudėjo kiekvienas kuno lopinėlis.Rėkiu nuo skausmo ir šliaužiojau iki tualeto nes net eit negalėjau.Atrodė kad peiliais viskas suvarstyta.Mano vyras leisdavo man vaistus o pats vartojo alkoholi nes negalėjo ramiai stebėti mano kančiu.Dabar aš jau sveika, bet to košmaro dar nepamiršau. tikėjimas į dieva, į ateiti,didelis noras gyvent ir mano mylimas vyras man buvo pagrindinis ramstis.