inga

2015-02-17 09:02

Informatoriau,aš gytdžiaus nuo limfmazgiu vėžio.Tuo tarpu kai sirgau mano vyras pradėjo labai daug gert alkoholio.Gerdavo kol nugriudavo ir bet kur užmigdavo.Kai pagyjau nuo vėžio, supratau kad tai ne viskas nes esu nuo skausmo vaistu priklausomybėj, o mano vyras negalėjo jau nebegert.Tuomet mes abudu, po ilgu diskusiju, pradejom gydytis nuo priklausomybės.Homeopotiniais vaistais gydymasis kur kas efektyvesnis ir naudingesnis visam organizmui.Kai tariamas ligoniukas nusiema nuo alkoholio, jam po keleta metu prasideda labai rimti organizmo sutrikimai.Kad to išvengt rreikia iš pamatu atstatineti organizmo veikla.Kokios bebutu taikomos sistemos,jei jos padeda tai jos ir yra geros.Tik dar reikia neužmiršt kokia žala jau patyrė musu organizmas ir ji reikia reabilituot, nes nuo to priklauso ir musu senatvės stovis.

Marina

2015-02-17 06:02

Vasario 24 Kedainiose vyks grupes jubilejus,12 val atviras susirinkimas,kuris vyks Policijos komisariato patalpose,15 val-uzdaras,18 val -vakarone.Kas yra netoli-tai atvykit

inga

2015-02-16 21:02

Informatikai, deja tai ta žolyte.Juk sakiau kad neišduosiu paslapties.Mačiau kaip daktarai elgiasi su pacientais kada neduodavo jiems kyšio.Nebijau to teigt kad naglai naikindavo žmones. Mes visi atrodo mokėmes vienodais pagrindais, bet tokio kvailinimo neišprususiu žmoniu nesitikėjau.Jie save stato kaip aukštesnės rasės žmonėmis, nedgi dievais nuo kuriu priklauso vargšo žmogelio givybė.Po hemijoskai nelieka jokio imuniteto, jei neduosi kyšio jie butinai tave paguldys su sergančiu žmogum tam kad tu užsikrėstum.Ka čia pasakot.Man tai kainavo 25000lt plius visi vyro atliginimai per puse metu..Pažistu labai geru daktaru iš prigimties bet labai daug susiduriau su dipluomotais grobikais, kuriems patiems reikia gydytis nuo manijos.Aš labai jau noriu padėt paklydusiems avinėliams nes žinau ta skausma ir kančias nes patis su vyru praėjom kryžiaus keliu. Juo labiau matom kaip yrsta šeimos, alkoholikai dauginasi ir išmėto likimo valioj vaikus, nes visus pinigus prageria ir neturi pinigu elementariom apsaugos priemonėm.Baisu matyt kaip musu lietuvėle užpuolė narkotikai, alkoholis labai didelis skaičius onkologiniu susirgymu(vėžys), deprėsijos, nuo to ir savižudybės..Džiugu jei jus dirbat altruistiškai, bet ar tai tiesa.

inga

2015-02-16 21:02

studente,tas žoleliu šaknys galiu gaut.Pirmoj eilėj pradėk nuo mano pasiulito kurso gyditis, kuris buvo aprašytas anksčiau.Surask mano pašto dėžute kuria parašiau Jurgitai.Mes su vyru paralėliai gydėmės. aš nuo vaistu priklausomybės o jis nuo alkoholizmo.Mano dabar kraujo rezultatai tokie kokie realiai turėtu buti po 2metu.Vyras dirba ir neprajiaidžia darbo nuo blogos savyjautos.Mes laimingi.To pacio linkim ir kitiems.

inga

2015-02-16 20:02

danute, mano dėdė kunigas,kai buvau jauna jis mane visur kartu vesdavosi.Taip kad neblogai pažistu biblija,nors kiekviena karta skaitydama atrandu vis kažka naujo.Taip be tikrojo tikėjimo nebučiau išsivadavus iš mirties pinkliu.Giltinė jau stovėjo priė manes ir alsavo man į veidą.Religija tik siulomas kelias kaip priet prie dievo, o dievas yra vienas.Pagrindas tame,kad negalima fanatiškai į tai žiurėt nes (socializmas,komunizmas ,fanatizmas,sektantizmas...) visi izmai lieka izmais, kurie vėliau ar ankščiau duoda blogasias pasekmes,ardo žmogaus psihika.Studijavau psiho analize, žinau sektu pripratinimo principus.Patikėk, tai baisiau už alkoholi.Širdim reikia tikėt į dieva, tik tada bus stebuklai.Pagrindinis stebuklas kai žmogus atgauna dvasine ramybe,tada užplusta meilės jausmai.Juk meilė ir yra pagrindinė dievybė.Aš bandau teigt kad asmuo priprates prie alkoholio pats vienas sunkiai gali susitvarkyt su šia priklausomybe.Aš gerai jus suprantu nes buvau įkliuvus į tramodolio priklausomybe.Tai narkotikinis vaistas nuo skausmo,nes po hemijo terapijos man skaudėjo kiekvienas kuno lopinėlis.Rėkiu nuo skausmo ir šliaužiojau iki tualeto nes net eit negalėjau.Atrodė kad peiliais viskas suvarstyta.Mano vyras leisdavo man vaistus o pats vartojo alkoholi nes negalėjo ramiai stebėti mano kančiu.Dabar aš jau sveika, bet to košmaro dar nepamiršau. tikėjimas į dieva, į ateiti,didelis noras gyvent ir mano mylimas vyras man buvo pagrindinis ramstis.

Audrone

2015-02-16 18:02

Sveiki.Pirmą kartą rašau,nes jau nežinau ką daryt,mano gyvenimordquo;džiaugsmasrdquo; geria nesustodamas ištisai jei kokią dieną negeria tai būna pagiriotas panašus į užskūrytą šunį,gal žinot kur efektyviai koduoja nuo šitos bjaurios ligos.Parašykit būsiu dėkinga .

Danutė

2015-02-16 18:02

Studentui: kad mestum gerti, nebūtina tikėti ir metodas tikrai neturi būti tik religinio pobūdžio. Tikiu, jog ir Šičko metodas, kurį siūlo informatikas, tikrai padeda tiems, kurie nori išsilaisvinti nuo priklausomybės alkoholiui PATYS. Ir nuostabu, jei dar meta ir rūkyti. Mano vyras išbandė daug metodų ir nepadėjo, nes ne savo noru ėjo. Turiu viltį, jog Šičko metodas padėtų, jei pavyktų prikalbinti. Tikėjimą Kristumi aš tik pasiūliau, kaip pagalbą ateičiai, kad galėtumėte stovėti ant tvirtos uolos. O "Tkėjimo Žodžio" bažnyčią aš žinau. Ji panaši Į sekmininkų, laisvųjų krikščionių, baptistų, metodistų ar bet kokią kitą evangelišką - protestantišką bažnyčią. Lietuvoje ji jau yra įteisinta. Tai nepriklausoma charizmatinė- evangelinė krikščionių bendruomenė. Beje Dievas ten tikrai yra padaręs daug stebuklų. Gal praeity jie ir darė kokių tai klaidų.

Danutė

2015-02-16 17:02

Ingai: Tikiu, jog Jūsų siūloma žolė gal ir padėtų visiems, sergantiems alkoholizmu, bet nereikėtų paniekinti tikėjimo Jėzumi Kristumi ir įvardyti, jog tai pinigų melžimas. Aš dar nežinau tokios Bažnyčios, kur nebūtų vienokia, ar kitokia forma aukojami pinigai. Manau, jog žmogus, kokiu nors metodu išsilaisvinęs iš alkoholio, be tikėjimo nebus visiškai laisvas, jį toliau vargins kitos priklausomybės (neištikimybė, melavimas, rūkymas, apkalbos, neapykanta ir t.t...)

inga

2015-02-16 11:02

Ar nemanot kad siūlomi metodai yra tik pinigu ištraukimo metodas.Taip, labai gerai kad suteikiat nors kokia viltį, bet kiek procentu žmonių išsigydo? Juk ne tik pagyjąs nuo alkoholizmo tautiečiai gali ramiai gyvent. O kas toliau? Mano manymu reikia duot pakaitalą poreikyje. Daug kas net nenori pradėt gydytis nes nemato tolimesnės ateities. Tikėjimas tai vienas geru pasiūlų bet tikėjimo žodis tai labai gudri sekta kur vėl įsijungia pinigu melžimo aparatas. Iš tiesu nemokamas suris būna tik pelių spąstuose arba šiukšliadėžėj Skaitydama ši puslapi įsitikinau kad tai jūsų siūlomo metodo gaudyklė.. Aš žinau viena žolele kuri iš tiesu padeda žmogui nuo įvairaus pripratimo, ir neduoda jokio prieraišumo. Deja nelabai noriu atskleist šios paslapties nes labai nusivyliau bet kokia medicinine pagalba.Jei pati nieko nenusimanyčiau tai jau gerus 5 mėnesius bučiau puvus karste. Taip pat ir mano vyras ateitu iš paskos. Anksčiau tuo netikėjau ,kai žmones pasakodavo kad vardan pinigu medikai žudo, bet kai pati susirgau viskuo įsitikinau. Juk sužinoję ir šia paslaptį nemokamai arba už prieinama suma niekam nepadėtumėt.Medikams ir formacijai nenaudinga greiti ir tikslus rezultatai nes tai biznis. Savo vyra irgi išgydžiau be jūsų ir mediku pagalbos. Dabar pasiryžus kuo daugiau padėt paklydusiems žmonėms nes mūsų tautoj vyksta naikinimo programa. Dabar jau turiu jėgų tam pasipriešinti.

inga

2015-02-15 14:02

Aš irgi vilties nebeturiu,nes tas tęsiasi daugiau kaip dešimt metų, ši kartą pasakiau,kad viskas,tegu kraustosi kitur ir jei nori lai gauna galą,nematysiu širdies neskaudės, bet paprašė paskutinį kartą patikėt ir kad savo noru pirmadienį kreipsis pas narkologus,ar tai duos naudos-nemanau,nes daug kas išbandyta ir kai prieš 10 metų gyvenimo kokybė atrodė visai pakenčiama,dabar kuo toliau gyvenu,tuo geri prisiminimai slopsta, norėčiau,kad išvažiuotų kur nors nuo mano galvos

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių