rasa

2015-03-23 19:03

Valdai, interferono leistis nesutikau po pokalbio su gydytoju. Kai man nupasakojo, kad tris menesius bus stiprus pablogejimas galiu nevaikscioti, puse metu bus gripo simtomai,o po to gal pageres...Dabar as dar vaikstau. Kada paklausiau ar po pablogejimo galiu neatsistatyti iki dabartines bukles, man pasake, kad tai priklauso nuo organizmo- neaisku kaip sureaguos. Gali buti labai gerai, o gali...Nratsimenu pavadinimo, tik zinau, kad vienus vaistus su interferonu jau uzdraude del per dideliu salutiniu poveikiu. Tai juk eksperimentinis vaistas. Tai tik mano nuomone ir pastebejimai.

vilma

2015-03-23 17:03

man tai cia kazkokios pasakos. idomu butu pamatyti zmogu kuris issigyde nuo is. siuo klausimu esu labai didele skeptike. bet, cia mano asmenine nuomone, kurios niekam nepersu:) su sv. Velykom!

adas

aga- interferonas tipo baisiuoklis, o kiti vaistai kuriuos ryjame saujomis-tinkmas sprendimas. dar biciu ikandimas ir krize Lietuvai negresia.nes vienaip ar kitaip valstybe didziulius pinigus musu bedai skiria,tai net juokinga kai skaitai ar imti, ar ne ir t.t.

vyte

labas as paskaiciusi jusu foruma del interferono as pradejau leistis prie 6 menesius savaiteje karta bet ta diena kai susileidziu buna labai prastai gripo simtomai .sirdies permusimai nu savijauta bloga bet kita diena vel neblogai . gydytoja sake turi pagereti ir nebesijausti toliau parasykite jum kaip yra
.

egle

2015-03-23 16:03

GERA ZINOTI,KAD YRA ZMONIU PASIRUOSUSIU PAGELBETI.RUSU KALBA KALBU IR JA SUPRANTU PAKANKAMAI GERAI.KOKS PAVADINIMAS TOS RUSU KALBA PARASYTOS KNYGOS?O GAL PARASYKIT TUOS KELIS RECEPTUKUS.BUSIU DEKINGA,MODESS.SU SVENTOMIS VELYKOMIS.

agnaika

na ne is dangaus nukritau, tiesiog siuo metu lasvo laiko turiu todel ir isiterpiau siame forume. Taip, esu medike, taciau dabar baigiu igyti dar viena medicinos srities specializacija.

Vytas

Ir norejau paklausti tu, kurie jau senokai gydosi iūnterferonais - aėr tai kiek duoda styprybes ir ar bendra savijauta kiek pagereja,nes viena daktare ( neurologe klaipedoje man sake, kad tai nieko gero t.y. tik kariausi su "vejo malunais" ir t.t.

valdas

Malonu,malonu skaityti atsiliepimus apie intinferona.Manau cia ne viskas?Rasykit ,kaip ta savijauta pries ir po vaistu.Noriu vaizdeli susidaryti.IKI

Vytas

2015-03-23 15:03

Visiems labas,
Norejau tik pasitikslinti ar tikrai beta interferon"a kompensuoja 100%? ir jei taip - ar tas istatymas jau veikia...?
Visiems geros dienos

aivaras

2015-03-23 15:03

Aciu tau modess, man tai labai idomu, jei kam neidomu, tai parasyk man i email: aivasb@gmail.com
Galiu tik uz save kalbeti, tikrai sudominai.Geru svenciu!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių