vile

2015-04-01 18:04

dieve mano kaip moteris kenčia.Kiekvienai moteriai kuri gyvena su pijoku,reikėtu po medali duoti.Stiprybės jims.

vida

2015-04-01 16:04

gere kol kepenys eme skaudeti.
Dabar savaite nebegeria.
Kada vel?
PARASYSIU.
Bet mano sirdis liudna.

vida

2015-04-01 16:04

As noreciau, kad tie ligoniai eitu i ligonine, nes visi ligoniai gydosi. O jei neina, tai tegul mirsta, o ne kankina visus.

rimantas

2015-04-01 15:04

virsta jie tais gyvuliais jeigu laiku nesusiproti kad tapo alkoholikais,o kad nevirstu tais gyvuliais turi negerty as zinau save jei kiek isgeriu noriu dar ir nesvarbu turiu pinigu toumkart ar ne dazniausiai turiu arba pasiskolinu as nemoku gert saikingai todel as ir alkoholikas ,todel baigiau minesota ,todel lankau a.a vazineju i jubiliejus,todel ir laikausi auksines taisykles nekelk pirmos ,nes zinau kad jei sedeciau ant begiu kliu dytu pirmas vagonas okiti tik dadetu,todel ir esu blaivas nenoreciau mainyti prasciausios blaivios dieno i geriausia girta,o ir bunant alkoholiku degraduoti nebutina ir nusirist iki dugno nebutina reikia tik nagert neragaut ,atsispirt gundymams,to mes ir mokomes minesotose ,a.a nuskambes gal kvailokai man ir alkoholiku but gerai nes as negeriu visiskai zinau kuo gali baigtis uzgerimas,aiskusustabdyciau tai bet kuri laika butu nesmagu kad nesilaikiau savo principo todel mes ireiname ia.a grupes nagrinejame zingsniu netgi padedame atsitiest jeigu kuris netycia paslydo,o svarbiausianeuzmirstame kas esame ir neleidziame ligai atkrist,budami blaivus dziaugiames kiekviena blaivia gyvenimo diena,ir su liudesiu prisimename kokie apgailetini budavome girti kiek pridare visokiu nesamoniu,gerai dar kad ne su ziauriom pasekmem ,dabar kartkartemis prisiminus net juoka ima tie kvaili poelgiai kuriu mes visi tikimes nebebus niekada,MES NE SVENTIEJI SVENTAS TIK DEBESELIS BETAS I JI NETIKIU ipats stengsiuosi neuzgert ,ir dar daugelis sveiku zmoniu vaiksto pas psihologus tai va a.a irgi savotiska psihologine grupe tik uz dyka.sekmes blaivybeje

Marina

2015-04-01 15:04

Toks jausmas,kad rsquo;rsquo;debeselisrsquo;rsquo; parase rsquo;rsquo;debeseliuirsquo;rsquo;,kaip palaikantis

Maja

2015-04-01 08:04

O tema tai vis del to kaip tam nabagėliui pijokui padeti? Kaip jį
sutramdyti?

Maja

2015-04-01 06:04

Tegu geria tie vyrai i musu sveikata
tik be musu kokiam tai konclagery.Cia
tokia liga kur vienas kankina savo seima,savo gimine o visi aplink suka
galvas ka daryti O tas viena nieko ne
daro, nieko negalvoja Ar ne? O vaikai,
tai juk dar nelaiminga karta,ir sūnūs
dažnai eina tevo pedom

ija

2015-03-31 18:03

Inga,jeigu gyveni tik metus laiko,tai patarimas tau būtų-bėk ir kuo toliau ir kuo greičiau ir neatsigręždama,nes vis-tiek iki galo neištversi.Man taip pat įmonus Laimos požiūris ir būtų tas pats klausimas apie bedugnę,kaip pasiekė jos žmogus ir kaip ir ar išlipo,kas padėjo pačiai išgyventi?

megė

2015-03-31 15:03

Negi nieko negalima pakeisti?

Irma

2015-03-31 14:03

atsidariau sita foruma pirma karta, ir pasirodo, as nesu viena... nes namie nera apie ka kalbeti, jo nera, oas vis geriu... nes jis nebegeria jau desimt metu. kai gere, tai kasdien bijojau, kas bus, kai grysh. paskui buvo keleri metai normalaus gyvenimo, o siandien supratau, kad nebera tarp musu nieko, nebesisnekam jam daug savaiciu, nebent apie vaikus, ir tai vos vos... net nezino, ka duoti valgyti, jei manes nera.
ir kad man nebutu baisu, as kasdien turiu isgerti. nezinau, kas bus toliau, mane apemusi neviltis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių