geraltas

2015-05-25 07:05

To mladebiz.Mane vaikystės draugai rodo kitiems ir sako: o kaip jis galėjo to atsikratyti?.Tegu debesėlis vadina mane primatu,ameba,laikinai negeriančiu.Žinau,kad negeriu DABAR.Ir man patinka.O kodėl debesėlis pasirinko tokį slapyvardį? Tai alkoholikų sugalvotas alkoholio pavadinimas:).

asta

2015-05-24 18:05

Labai prasau,kokios tai zoleles,nes daugiau kenteti negaliu,yra seima,kencia vaikai...

geraltas

2015-05-24 16:05

Nesu,tur b8t, toks mėšlas,kaip galvojat Debesėli.Tai Jūs,manipuliuodama citatomis,bandote vaidinti teisėją.Patiko Jūsų atsakymas.Išlindo ragiukai.Į draugus Jums nesiprašiau.Turiu nuostabią draugę,kuri žino visą mano mėšliną praeitį.Kurią,beje,pats ir susikūriau.Norėjau,kad smerkdama,mėgintumėt ir suprasti.Tur būt,labai nukentėjot nuo alkoholikų,todėl ir liejat tulžį ant viso pasaulio.Kažkas,esantis aukščiau už mus,sako,atleidžia net žmogžudžiams.O Jums,pasirodo, leista ne tik nuteisti,bet ir pasmerkti žmones būti atstumtaisiais.rdquo;Alkoholizmas-ligardquo;.O Jūs neleisit net gydytis? Džiaugiuosi blaiviom dienom keletą metų,džiaugiasi mano draugė.Ji turėjo tokį patį,kaip aš.Dabar esam labai laimingi.Ką pasakysit? Jei dar mokat,džiaukitės su galėjusiais išlipti iš duobės,džiaukitės už žmones.O dabar meskit akmenį,jei esat be nuodėmės.

debeselis

2015-05-24 15:05

Pralinksmino rdquo;buves Geraltasrdquo; Kas atidziai skaitote ir pejegiate suvokti teksta,jo rdquo;posterdquo; rasite mano zodziu patvirtinima: gasdinimas,bandymas manipuliuoti,psichologinis spaudimas siekiant pakreipti skaitytoju nuomone savo naudai,norint pasirodyti rdquo;vieninteliu teisiurdquo;,pasaulio,zmonijos ir zmoniu gelbetoju.Gerai rdquo;ismeigusiordquo; ar apsvaigusio patosas... Darbas,juodas,bet nuosirdus,SĄŽININGAS darbas,gali padeti pataisyti alkoholiko reputacija.Gal jis ir dirbtu,tik kad nezino,kas yra SĄŽINĖ...
Apeliacijos i donoryste... Deja,toks rdquo;donorasrdquo; vargu ar ka pradziugintu,nebent gerkle reiketu kazkam rdquo;pakeistirdquo; O gyventi ir blusa nori,tik vargu,ar ji tai supranta...
Gaila,kad net P.Coelho citatos nepajegei sau prisitaikyti,parinkau tokia,kad visiems tiktu. Kaip kad alkoholikai niokoja savo artimuju gyvenimus,taip alkoholis [o veliau alkoholizmas] niokoja alkoholika. Ir vandens dykumoje neuzteks,kad nors maza dali alkoholiku padarytu skriaudu zmonems atpirktumet.rdquo;Atpirkimo keliasrdquo;,gal ir iveikiamas alkoholikams,deja,visiskai jiems nepriimtinas.Eiti tuo keliu reikia daug pasiaukojimo ir atsidavimo kitiems,deja,alkoholikui terupi jis pats ir jo poreikis svaigintis.Net tas pats rdquo;kolegardquo;,su kuriuo vakar buvo vienoje grupeje,siandien uzgeres,pasidaro nereikalingas.Pofik,tegul geria.[duomenis sia tema pateikiau anksciau.Cia galvijo instinktas - edalas svarbiau uz bandos nari,gal teko metyti kaime,kada viena kiaule skerdziant,kitos puola prie lovio su jovalu],todel pratesiant tema del vandens dykumoje,manau,kad isgyventu stipresnis.Alkoholikai dalinasi svaiguliu,degtine,bet ne vandeniu [kazkaip nepastebejau,kad pagiringas lengva ranka paduotu stikline vandens,o stai taurele degtines dalijasi mielai]
Neraginu as neapkesti,niekinti,as tik siulau ATSIMERKTI IR SUPRASTI,KAS IS TIKRUJU YRA ALKOHOLIZMAS IR ALKOHOLIKAS.
Jeigu kazkam neaiski visuomenes nuomone apie alkoholikus,pasiskaitykite ivairiu straipsniu sia tema komentarus,kai kurias nuorodas pateikiau anksciau.

vida

2015-05-24 13:05

sunio i gatve neismetam, o kaip zmogu ismest. skirtis, tai kad nesiskirs, tik galutinai pribaigs. juk apsaugos nepasisamdysi. buta pasidalyti -greiciau gala gausi nei pasidalysi. juk jie prilipe prie musu, kaip sasai. paciai iseit -tik tokia iseitis.BET BET KUR ISEIT, KAI TAU 50 METU? TODEL JAUNOS NEKENTEKIT, BEKIT NUO GIRTUOKLIU NORS IR SU VAIKAIS. UZAUGINSIT IR BE TEVO.

geraltas

2015-05-24 11:05

Debesėliui.Aš-buves.Ačiū už atvirumą.Dabar žinau,kad esu primatas ir ameba.O kas bus,jei vienintelis žmogus,galintis Jums padėti,buves alkoholikas?Jums,aukštesnei kastai,tiks primatų kraujas,amebų organai? Tikslas pteisina priemones? Todėl ir dangstotės P.H.? Rašytojas savo kūriniuose moko ieškoti,nepasiduoti,mylėti.O Jūs raginat neapkesti,niekinti.JŪS MUS NURAŠĖT.Bet mes taip pat norim gyventi,.mylėti.Įsivaizduokit situaciją:Jūs-dykumoj.Pasiklydusi,be vandens,viena...Aš randu JUS.Turiu vandens,žinau kelią.Atsakykit,kaip pasielgsiu? Nepamirškit,aš-primatas,ameba.

Maja

2015-05-24 09:05

Kada geriama, viskas atimta ir teisės
ir pinigai ir rakteliai nuo mašinos
net mobiliakas.Nebūtų tų teisių nes kas
nors paprašytų pavežt,paskambint,paskolint pinigų.Dir
ba ,bet rimtoj firmoj jis nepadirbtų
Taip, kad tu pliusų ne taip jau daug.
Aš išvis nemanau kad galima gyventi jau
su visai žlugusiu Dabar ne saldu , o kas
tada.

Marina

2015-05-24 08:05

Sveiki,skaitau ir galvojau,kad tikrai gyvenimas pasiskirste i 2 dalys.Iki ir po.Dabar galvoju,o kaip su manim gyveno vyras ir vaikai?Kaip je ištvere?Nors mano vyras geriantis,bet iš jusų pasakimu supratau,kad ne visai dar apsišikes, dar turi darba,nepragere teisių,girtas ne karta nesedo už vairo,nors aš skaitau ju alkoholikų,bet taip kad diena iš dienos,tai nežinau-ar aš ištverčiu.Turbut viena gražia diena išejčiau ir tai gal kapanojasi savo šude

Maja

2015-05-24 08:05

Gaunasi du gyvenimai vienas iki 50
kitas po Skaityk to kito ir nera tik
buvimas jame Juk daug dienu isvis iš
krenta .Gaila visu kurie salia jų
Motinos,vaikai,zmonos tai ju aukos
Mano anytai niekaip nedaeina kad jis
del jos nemeta gerti Juk ji motina pra
so Atseit as tai kas ,mes ten įsiėdę vie
nas kitam ,bet va ji -motina-paprase
O jiem gi visi vienodi.

x

2015-05-23 07:05

kokia nesąmone- kai daro gera vyna, nededa jokiu mieliu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių