doppelgänger

2015-06-09 19:06

Na va, atsisveikinau su paskutine rdquo;meilerdquo;. Gražiai, be pykčio. Dabar noriu ramybės, jokio puolimo į rdquo;kažkurrdquo;. Tas, vadinamas gyvenimu, tęsiasi.

aleksas

2015-06-09 17:06

Neda, man buvo depresija su stipriu nerimu. Isbandziau daug antidepresantu jie neveike. Labai padejo SSRI(pvz. Zoloft)+Wellbutrin. O vienas Zoloftas buvo neveiksmingas.

violla

2015-06-09 16:06

Gal prieš valandą nulaužiau rdquo;lomkęrdquo;:)). Esu normalus žmogus, net spengimo negirdžiu...

violla

2015-06-09 16:06

Naa, prastokas lankomumas, bet patenkinamas. Būna blogiau:)Tai skubu ir aš registruotis.

Vilte

2015-06-09 15:06

Laba visiems...sedziu cia prie kompiuterio kokia valandele, ir vis skaitineju, skaitineju...noriu pasakyti tikrai, kad kiti nezino ,kas yra tikroji ta depresija...Ir tuo momentu be vaistu, tikrai nei vienas zmogus neapsieitu, as nesneku apie lengvesnes formas, kur uztenka pasigydyti tik puse metu...JAU NESNEKU, APIE TA BUSENA, NES JAU DAUK KARTU RASIAU...

megė

Aciu,nezinau tikslios nemigos priezasties.Ta nemiga mane kankino pries metus kokias dvi savaites,po xanax atsistate,dabar jau trecias menuo ta nemiga kankina.Nei dievai,nei savitaiga,nei zoles nepadejo..Gal ir atsistatys,nezinau.

doppelgänger

Ai, užsknisau save mąstydamas, geriau kokį terminatorių ketvirtą pažiūrėsiu, o po to į el. šiukliadėžę išmesiu:)

Egidijus

jei turite pasiulymu rasykite sakkaliux@one.lt

vi

2015-06-09 14:06

Vaikai, aš jums čia gyvenimo patirtį dėstau, liaudyje dar platoniška meile vadinamą. O jūs - per žiauru, per aukštai... Tai jamat, ne? O tai suvynioju ir toliau nešu... :)

Egidijus

2015-06-09 14:06

Manau reiketu ikurti kluba serganciu depresija ir ivairiomis agorafobijomis,susiburus tikrai butu lengviau isbristi is sios ligos,tuo labiau kad cia nereikia jokiu hirurginiu operaciju,tik reikia pakeisti mastyma,ir gal siek tiek maista,paniskai bijodavau vaziuoti automobiliu,susiradau toki pat zmogu kuris bijojo kelioniu ir ne tik kelioniu,isikalbejome sedome i automobili ir vaziavome,ir vaziuodami diskutavome ka jauciame ir kodel,ir nebuvo jokios baimes,todel kad palaikeme vienas kita,netgi baime pakeisdavo juokas,padariau isvada kad baime apima zmogu tada kada tu esi vienas su ja,svarbu pajusti kad tu gali ja nugaleti,ir palaipsniui tu galesi ja nuveikti ir vienas,o klubo reiktu nors chato,susitikit su panasiai besijaucianciais zmonem,pamatysit kaip palengves o dar geriau kad butu daugiau tu zmoniu,tai gali suprasti tik zmones kurie patyre ta jausma,o psihologai tik teoretikai gal kam ir padeda bet man nepadejo o gal nenorejo padet.Siulau burtis kad ir DRAUGO chate tik prie niko pridekime koki nors sutartini zenkla pvz* zvaigzdute,nebukite vieni su sia baisia liga burkites diskutuokite juk kai kurie kencia nuo jos istisus desimtmecius,pabandykime ja iveikti kartu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių