linas

2015-08-26 21:08

naudojau ta Recapeen geli, bet gal cia del mano jautrios odos, bet po keliu dienu visa galvos oda kur jy naudojau paraudo ir perstet pradejo, tai ir baiges mano naudojimas

DM

2015-08-24 18:08

Gal kas yra bandes anksciau Recapeen geli? Ir gali pasidalinti ar padejo kam.

linas

2015-08-24 14:08

Ai siandien galva ploviaus tai nezinau kiek plauku netekau :( Daba jau kazkas kritisko uzejo, tos pleiskanos tokiu luobu visa galva padenge :( Cia nuo tos homeopatijos jos atsirado nes seniau tokiu nesamoniu nebuvo su pleiskanom :( O regaine bijau naudot nes man beveik nuo visu tu preparatu iskart sukyla alergija ir net sveiki plaukai is sonu pradeda krist ir degina visa galva

Tiens

2015-08-24 10:08

Slenkantys plaukai - tai jau požymis, kad organizme yra kažkokia rdquo;mirksinti raudona lemputėrdquo;, kurią reikia gydyti. Šiuo atveju - slenkantys plaukai praneša apie kažkokią rimtesnę problemą, kurią gali išspręsti įvairūs maisto papildai, sureguliuota mityba, sveikesnis gyvenimo būdas. Jeigu norie daugiau informacijos, rašykite ingamarkev@gmail.com. Jus pakonsultuos medikė, kuri susitikimo metu nustatys Jūsų plikimo priežastį.

baris

2015-08-23 22:08

Velformas nepadeda plinkantiems ar nuplikusiems vyrams. Nemetikit pinigu. Stiprina tik dar esancius sonuose plaukus,kurie ir taip neslenka. Moterims,sustiprina. Vartojau Velforma 1-metus. Blefas.

lora

2015-08-23 09:08

Linai, laikykis...gal tu ir nesutiksi, bet ( manau ne mano vienos nuomone ) - vyram buti pliktelejusiam nera taip baisu, daug kam tai net atrodo seksualiau...Mano vyras 30 -ies, gerokai praplikes, bet man tai kazkaip neaktualu, tiesiog jis toks yra, toks vyriskas. Myliu ji visai ne del plauku skaiciaus ant galvos...Tuo tarpu dar negirdejau kad kam butu grazu plika moteris...cia tai jau labai sunku isvengt depresijos. O del homeopatijos - as netikiu kad ji gali padeti.

linas

2015-08-23 09:08

Ai as jau baigiu prarast viltis, atrodo jau susitaikau su tuom, bet vel staiga kaip susiparinu, nieko nei daryt nesinori, dabar ystojau y univera, bet kaip susiparinu tai bl nieko nenoriu, nesveikos mintys sukyla apie... Nezinau kiek as taip tversiu, invalidu jauciuos bl. Ta homeopatija taj jau manau nieko nepades, nes daba kaip pleiskanu ysiveise, tokiais luobais, niesti visa galva, kaip pasikasiau tai paraudo ta vieta, tai dar graziau atrodau :( krc paras ima nerealus

moteris

2015-08-23 04:08

SILICI FUTURA geriau metus (su pertraukelemis) - jokio, absoliut jokio poveikio. Kaip slinko, taip slenka plaukai. Tas pats ir mano dukrai.

neringa

2015-08-21 20:08

Minoxidil ir Rogaine tai tas pats vaistas tik skirtingi pavadinimai.

Kristina

2015-08-21 20:08

Visi Jus cia rasote jau apie turima liga, bet visiems jau pakankamai metu tai suprasti, bet kaip man paaiskinti 2m. 6 men sunui, kad jam plaukai baigia nuslinkti ir jis bus visa gyvenima plikas? Nezinau kodel daktarai man nepasako tikros jo diagnozes, gal dar galvoja, kad tie mazi plaukeliai atsigaus, aisku sirdies gilumoje ir as to tikiuosi, bet paskaiciusi literatura, taip imu nebegalvoti. patarkite i kuriuos daktarus Lietuvoje kreiptis, nes labai noriu, kad mano vaikui augtu plaukai ir man pasakytu tikraja diagnoze. Aciu visiems

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių