Roberta

2015-09-21 17:09

jergau-IŠTRINTI .kažkur vis R pabėga:))

Roberta

nu jo, iš kur gi žinosi, ką palikti, ką ištinti.

violla

Šiaip, iš komandiruotės grįžtama. Turiu omeny Vieno įvardintą tą pagr. rsquo;elektrikąrsquo;. Aš gal įvardinčiau kaip kalibratorių, kuris turi ir savy sumontuotą energetinių kanalų valomąjį mechanizmą. Galvočiau, kad jis niekur neišvykęs. Yra. Tik supykęs ant mūsų dėl netikusios elgsenos bei motyvacijos stokos, paprasčiausia, suspendavo savo, Aukščiausiojo duotus, įgaliojimus. O gal atsistastydino ir taškas? Reikia kažką daryti - būtina susigrąžinti... Kaip? Eiti ieškojimų keliu, nepasiklystant kryžkelėse...Labai nelengva. Ir brangu, tą - pabrėžiu! Tai taip, finansine išraiška.

Audrone

2015-09-21 15:09

lexotanil r galvos

Roberta

2015-09-21 10:09

puikiai parašėte::))) O kokios būtent tos knygos? Įdomu...

Vienas

2015-09-21 08:09

Del nerimo..
Jis daznai pasireiskia be jokios priezasties zmonems ,kuriu psichoenergetine bukle yra issiderinusi(depresija,panikos atakos irt.t.)Priezasties jokios cia neimanoma surasti,nes tai tik klaidingas pavojaus ar gresmes signalas,isijungiantis karts nuo karto.Kodel jis isijungia?
Energija,tai tarsi laidais tekanti elektros srove ir kai mes,nebudami elektrikais,sujungiam savo vidinius laidus kaip papuola,kaip kaimyne patare arba prie viso to nuolat juos draskom,jungiam per daug kilovatu ir t.t.,tada mes turim problemu su elekta(energija).Kartais ji teka,kartais neteka,kartais kazkur ivyksta trumpas sujungimas,kartais visai sedim be sviesos..
Niekas cia nekaltas.Pagrindinis elektrikas isvaziavo i komandiruote o mes esam priversti isiaiskinti viska patys.Galima gauti knygu-instrukciju apie elektros instaliavimo darbus ir ju pagalba turetu buti lengviau...

zunda

2015-09-20 20:09

D

Aha, gudriai pasakei, bet aš dar žinau, kad yra kalnas, žinau, kad vis dar noriu į kalnus. Kartais savo noru aisiriboju nuo realybės, paskui pareinu atgal :)

Beje, kai rašei "Turbūt miegi, gero poilsio.", tai kaip tik išjunginėjau kompą, prieš tai pažiūrėjus, kad forume nieko naujo. Ir taip nutinka nebe pirmą kartą - aš iš forumo, tu į forumą. :)

zunda

Tai buvo skirta Saulei.

zunda

Ąčiū, kad nori atkreipt dėmesį į žodžių reikšmes, bet tarp jų gana plona linija, taigi vengiu bet kokios gailesčio ar gailestingumo apraiškos. O jei žmogus lieka vienas, ar net vienišas, tai reiškia, kad jis mokėjo tik imti, bet nieko neduoti. Buvo emocinis vampyras.

violla

2015-09-20 18:09

Ai, koks jau man skirtumas iš kur ta depresija kilo,- vistiek vakar dienos nebėra.. Velniop. Va, kaip išgyventi dabar, dar rytoj, dar poryt, dar...ir nuo to rdquo;kaiprdquo;- jau pavargau.. ieškojimų, irgi. Gyvenimo prasmės seniai nebeieškau.
Nežinau ką aš veikiu?? :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių