2015-10-27 16:10
Sveiki ,as daznai perskaitau tas zinutes,labai kartais malonu visa tai skaityti, kaip zmones gali sustoti,kaip gali ir ismoksta gyventi be sito nuodo alkoholio.Ir musu seimoje yra tokia pat problema, mano vyras negeria jau beveik 7 metai, tai nuostabu ,as dziaugiuosiu.Bet iskyla problema kitokia,as noreciau ir apie tai pasiguosti. Tie nesutarimai seimoje, as viska suprantu jis jau kitoks , i gyvenima kitaip zvelgia, mastymas pasikeite. O ka man daryti as neatsisakiau ir al-anono,as taip pat noriu pasikeisti, gal but ir siek tiek pasikeiciau,ir bandau keistis, bet manajam,to negana visada randa priekaistus, kokia as esu bloga,as blogai aukleju vaikus,nors vaikai jau suauge,jie net su mumis negyvena, padeti jiems jau nereikia, jie net mums padeda . esu kalta kad dirbu darba, nemoku susikurti savo verslo ir tt .aplamai as viskuo esu kalta del musu nesutarimu. as jauciu gal but ir yra mano kaltes,bet visdelto turiu prisijimti as ta kalte visa,kadangi negalim issiaiskinti jis net apie tai nenori kalbeti-ir vel barniai taip jie ir nesibaigia, nezinau net ka daryti, as net kartais pagalvojau gal pabodo jam musu gyvenimas,gal...Tiesiuog lieka man klaustukas.Noreciau isgirsti kitu nuomone,kaip kitiems kaip kryze issprendziat.Tiesiuog sendienos atskymas buvo man toks--------reikalinga esu tik lovoj (vadinas pasitenkinimui)-likau pribloksta,....tiesiog dabar jauciuosiu tokia purvina,rankos kojos dreba,net gyventi nesinori,galvoje viena mintis-pabegti , palikti,o gal net iseiti is gyvenimo.