salomeja

2015-10-30 10:10

Aš jau 5 mėn.kaip išsiskyriau su alkoholiku,bet,kaip ir "pavargusi",vis užsuku į šį puslapį pažiūrėti,kaip gyvena likimo draugės.Kol vyksta skyrybos ir iš kart po jų būna labai sunku,bet tai daryti verta.Nekentėkit,ne jis vienas pasaulyje,o be to,kad ir likus vienai yra žymiai geriau,negu toks gyvenimas.Iš patirties kalbu.

PAVARGUSI

2015-10-29 18:10

taipaciai-stiprybes tau.Jau du menesiai kaip pameciau savaji alkoholika,bet i si puslapi vis uzsuku.Jei buciau milijoniere,padeciau visoms moterims,norincioms susigrazinti normalu gyvenima.Jis niekad nera pakeles pries mane rankos,bet neprognozuojamas jo elgesys tiesiog vare is proto.Tu nekalta nei del jo gerimo,nei del pykcio protrukiu.

moteris

2015-10-29 17:10

siandien paskaiciau truputi si foruma, nenoriu nieko teisti ar pamokslauti , mano vyras negeria , na gal per sventes , na gal kartais siaip buna toks noras susesti kartu isgerti po taure gerimo ir tiek.Todel man svetima tai ka jus rasot ir baisu , kaip galima gyventi su zmogum , kuris ne tik alkoholikas, bet dar ir kankina, musa , grasina.Turint darba spjauti i toki gyvenimo drauga, ji reiketu palikti ir gyventi sau , gyventi del vaiku , kuriems reikia sviesiu namu ...nepykit , gal tai padaryti sunku , man lengva kalbeti kai niekuomet nesusidurus su sia problema.Alkoholikai man yra slykstus.Stiprybes jums.

Marina

2015-10-29 13:10

Sveiki,tik vakar grizau is keliones po Tunisa,tai pirma diena nepraejo be nuotikiu,butent del alkoholio.Buvau su drauge,kuria pazistu virs 20 metu,bet tokios girtos dar ne esu macios.Is vakaro padare sau isleistuves su kaimyne,tai is ryto buvo jai bloga,paskui velavo lektuvas-tai jai reikejo dopingo ir .........Galutines rezultatas buvo toks kad kol as viezbutije forminau dokumentus-ji dingo:be paso,be pinigu,nes viska atemiau.rsquo;rsquo;Plionke trukorsquo;rsquo; visiskai.Kiek man nervu kainavo-tai patikekit.Sekanti ir visa kita laika ja lazdavuojau,tai ji man pasake:geriau tu mane aprek,apsauk,bet nesaipikis.Tai visa laime,kad nebuvom abi tokios,uzteko man jegu nekelt pirmos.Uz tai dekinga AA

Maja

2015-10-29 13:10

Aš tikrai niekada netikėjau kad meilė man privers
vyrą atsisakyti butelio Nes jai pradėjo tai lyg tai reikštų kad mane maino į tą antajį gyvenimą
Ir padėti čia neįmanoma nes tai niekas negali su
prasti kokia tai jėga tempainti žmogų į liūną Kai
kurie išsikapsto bet ir išsikapstę skaitau nėra
tokie žmonės kaipkad buvo Jis visko bijo net ir
filmo kur rodoma daug arielkos Bet aš maniau kad
aš sugebėsiu gyventi jo nepastebėdama Juo labiau
kad vaikai dideli Pasirodo ir tai beveik neįmano
ma Nes neįmanoma apsimesti kad tu visiškai jo ne
matai kad tau visiškai nerūpi Net ir vasarą tu ke
liauji ir ateina diena kai tau laikas namo tave pradeda krėsti Ir vėl tas pats tas pats snukelis
Sudėtinga gyventi su bepročiu Ir net būdamas mė
nesį blaiviu jis sėdi įsmeigęs kažkur akis lyg žiūri televizorių bet nieko nemato Va taip sten
giesi atsijungti lyg ir niekas neriša o neišeina

darius

2015-10-29 07:10

Gal alkoholizmo problema isnyko, kad niekas neberaso?

banga

2015-10-27 16:10

Sveiki ,as daznai perskaitau tas zinutes,labai kartais malonu visa tai skaityti, kaip zmones gali sustoti,kaip gali ir ismoksta gyventi be sito nuodo alkoholio.Ir musu seimoje yra tokia pat problema, mano vyras negeria jau beveik 7 metai, tai nuostabu ,as dziaugiuosiu.Bet iskyla problema kitokia,as noreciau ir apie tai pasiguosti. Tie nesutarimai seimoje, as viska suprantu jis jau kitoks , i gyvenima kitaip zvelgia, mastymas pasikeite. O ka man daryti as neatsisakiau ir al-anono,as taip pat noriu pasikeisti, gal but ir siek tiek pasikeiciau,ir bandau keistis, bet manajam,to negana visada randa priekaistus, kokia as esu bloga,as blogai aukleju vaikus,nors vaikai jau suauge,jie net su mumis negyvena, padeti jiems jau nereikia, jie net mums padeda . esu kalta kad dirbu darba, nemoku susikurti savo verslo ir tt .aplamai as viskuo esu kalta del musu nesutarimu. as jauciu gal but ir yra mano kaltes,bet visdelto turiu prisijimti as ta kalte visa,kadangi negalim issiaiskinti jis net apie tai nenori kalbeti-ir vel barniai taip jie ir nesibaigia, nezinau net ka daryti, as net kartais pagalvojau gal pabodo jam musu gyvenimas,gal...Tiesiuog lieka man klaustukas.Noreciau isgirsti kitu nuomone,kaip kitiems kaip kryze issprendziat.Tiesiuog sendienos atskymas buvo man toks--------reikalinga esu tik lovoj (vadinas pasitenkinimui)-likau pribloksta,....tiesiog dabar jauciuosiu tokia purvina,rankos kojos dreba,net gyventi nesinori,galvoje viena mintis-pabegti , palikti,o gal net iseiti is gyvenimo.

marius

2015-10-27 08:10

Mano alkoholizma siandiena geriausiai gydo bendravimas su tokiais pat zmonemis koks as pats esu.Todel anoniminiu alkoholiku susirinkimas yra
mano sielos gydykla. Kai as gydau siela, gyja ir kunas, sveiksta jausmai...
Stebuklas - siandiena as nenoriu alkoholio!
Kitas stebuklas - siandiena as noriu gyventi blaiviai! Ir Anoniminiai alkoholikai man padeda kur as bebuciau.
Siandiena esu blaivas 1222 dienas. Dekingas Minesotos programai, Anoniminiams alkoholikams ir namu grupei Sviesa.

jurgis

2015-10-26 10:10

Vietoj Lidevino galima naudoti Teturamrsquo;ą, poveikis panašus. Jo galima gauti pas rusiškų vaistų prekeivius. :)

dange

2015-10-25 09:10

Klaipėdoje yra priklausomybės ligų centras adresu Taikos prospektas 46. Dirba kvalifikuoti gydytojai. Mano vyras ten gydėsi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių