Egidijus83

2015-11-09 17:11

kokius vaistus naudojote ,kad sumazejo zidiniu

Moni

Labas visiems,Laima,kai mes visi pirma karta isgirstam IS diagnoze pasijuntam nekaip.Man irgi buvo tas pats,bet as sugebejau save itikint kad viskas bent dabar yra gerai.bet atsitinka ne per savaite ar menesi man prireike kol susitaikiau su ta mintim ,kad mano gyvenimas is dalies pasikeis,puses metu.Na sergant ISreikia atsisakyt daugelio maisto produktu,net blogu minciu kad nebutu,atsisakiau visiskai gerimu su laipsniais na vienu zodziu daug ka reikes keist.svarbiausiai kad yra kas palaikytu ,padrasintu,padetu.O palaipsniui isivaziuosi i ta kita ritma ir vis maziau pagausi save galvojant apie liga.Stiprybes-jos reikes.

Artūras

o mano zmona nesuprato manes pabego iskart kai suzinojo mano liga ir draugai atsisijojo dabar pasirode kurie buvo tikri draugai.bet nereikia nusimint juk gyvenimas eina.

aivaras

Sveiki Ina, gal ir buvom. Man lasino onkotrona. Priminkit man is kokio jus miesto. Turbut prisimenu.

laima

2015-11-09 16:11

man 35m. Pries kelias dienas suzinojau kad sergu issetine skleroze. Ta zinia mane sokiravo, tai sukrete ne vien mane, bet ir mano seima, ypac dukra... Tai norejau kad kas patartu ka dabar daryti man? Ir koki gyvenimo buda dabar pasirinktu kad liga kuo maziau progresuotu? Kaip dukrai susitaikyti su ta mintimi. Isanksto aciu

Rūta

2015-11-09 16:11

Aivarai, nepyk uz mano paskutini atsiusta tau laiskeli, nenoriu prarasti tavo draugystes, nors taves ir nepazistu. Davai nesipykstam:)

aivaras

2015-11-09 15:11

As kaunietis, tiksliau garliavietis. Rasyk tu, o ne jus! Guluosi i Klinikas kita sav., nes yra pablogejimas dabar, sunkiau kojos klauso, koordinacija, pusiausvyra sutrikus.
Zieda, ir dar- venk stresu, jie mums yra peilis. Suprantu, kad tai sunku siais laikais ju isvengti, tokie zmones- pikti, pavydus, viskuo nepatenkinti, tikri lietuviai...Ne visi, bet tenka su tokiais susidurti. Man tai stresai iskart kojas atima. Atrodo nereaguoji, bet organizmas reaguoja, viduje kaupiasi. Tai va. Venk stresu ir pykciu, kiek imanoma.

aivaras

Pagal psichologus, yra kelios fazes, kai suzinai diagnoze: atmetimo pirma, ka as praejau pries tris metus, paprasciausiai netikejau. Paskui yra susitaikymo, kad yra kaip yra. Nors kaip cia gali susitaikyti. Turbut niekada nesusitaikysiu su tuo. Juk kazkada aktyviai sportavau, desimt metu. Buvau begikas. Tiesiog ismoksti gyventi su liga, susigyveni su ja. Darai tuos dalykus ir darbus, kuriuos gali daryti ir nedarai tu, kuriu jau nebegali. Tai va. Ir tiek. Dar karta stiprybes!

Rūta

Cia tai gryna teisube. As pritariu. Aivarai, o jus ne is Kauno?

aivaras

Zieda, sakyk tam, kam reikia apie tai zinoti, as ir draugams pasakiau, nes jie- draugai, jie supras , tu jiems visoks liksi draugas, o kurie atkris tai atkris. Cia iskart isaiskeja kas tikrieji draugai, o kas draugavo tik del kazkokios naudos, dar kazko. O vyras, jeigu tikrai myli tave, supras. Bent jau man mylimas zmogus visoks yra mylimas zmogus. Jei nesupras, reiskia- nemyli, tiek tu jam ir reiski tada. Bet linkiu sekmes, stiprybes ir sveikatos, aisku, istvermes, tau jos daug prireiks, kovojant su liga ir aplinkiniais. Tikiu, kad viskas susitvarkys. Gyvenimas viska sustato i savo vietas. Tikek tuo. Niekad neprarask tikejimo, kad ir kaip sunku bebutu!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių