Maja

2015-11-20 08:11

Tai tęsis dar ilgai Kam tai rūpi Pagal kai kuriuos pąmastymus Ingai tereikia įdiegti gy
venimo įgūdžius ir įteikti kad alkoholis jos
nedraugas Tik tiek tereikia Bet va pas Ingą
gal 4 vaikaiir visi juo klaidžioja šaligatviais
vieni Kas juos išgelbės Ingų Lietuvoje daug
kas jas sutvarkys Kas pasirūpins jos vaikeliais
Kaip gaila tų mažulių bet deja deja tai tik
gailestis O valdžiai dar ilgai tai nerūpės
Kam jai kažkokie Ingos vaikai

jovita

2015-11-19 20:11

Gal kam nors teko susidurti su rusiškais vaistais Proproten-100.AR iš tikro jie mažina potraukį alchogoliui? Būčiau dėkinga už komentarą.

ryski

2015-11-18 10:11

Arturai, manau, kad turite daug patirties. Todel gal galetumete padeti mano vyrui atsikratyti sio baisaus potraukio. Parasykit savo el. pasta, jei galit. Aciu

reda

2015-11-17 22:11

Turiu broli 24m, kuris labai geria.
Jis norėtų mesti, bet yra šiek tiek neryžtingas.
Norečiau jam padėti. Kaip tai būtų galima padaryti, kur kreiptis. Patarkit.
P.S.:Gyvename Šiauliuose.

marius

2015-11-17 16:11

sviesa.apie.lt

darius

2015-11-17 06:11

Nematau jokiu kliuciu. Man galima parasyt arcenas@ml.lt arba arcenas@one.lt

r

2015-11-16 18:11

Įtikinėjimu niekas,šaukimas, rėkimas, aiškinimai čia ne padės, Jūsų motinai reikalingas gydymas. Yra privačios klinikos, bet Kkreipkitės į Priklausomybės ligų centrą Vilniuje Gerosios Vilties g. 13, Vilnius tel 85 216 0014 pasikalbėkite, padės. Linkiu stiprybės ir ištvermės

rasa

2015-11-16 18:11

Labas, as turiu mama kuri per savaite vidutiniskasi geria 2,3dienas.Ji nepripazysta kad yra alkoholike, as bandau visais budais ja tikinti bet man nepavysksta. Man eikia eiti i mokykla as negaliu niekaip jos suvaldyti ka patartumete man daryti buciau labai dekinga.

mama

2015-11-16 10:11

Žadam važiuoti pas baba Katia. Kažin kaip ji gydo. Sako tas žmogus jau tą dieną vairuoti mašinos negali. Kaži ką ten užgirdo, ar gali ja tikėti?

Brigita

2015-11-13 17:11

Sveiki,
skaitau ir darosi...gera. Man jau visos problemos - praeityje. Kaip toje pasakoje su laiminga pabaiga. O buvo taip (jei kam idomu). Susitikome du girtuokliai. Pagereme keleta menesiu, po to maniskis uzsikodavo, o as pradejau negerti, nes pasidare... neidomu. Nesakau, kad tapau visiska abstinente, bet, kai nesinori nervuoti artimo zmogaus, tai ir rdquo;sobesnikrdquo; visai netraukia... Stai taip ir gyvename. Ir niekas nepatiketu, kad, susideje du rdquo;bomzikairdquo; taip sauniai leidzia laika: abu dirba, abu kulturingai leidzia laisvalaiki, o saldytuve stovinti degtines bonkeliuke - nelieciama. Sekmes jums visiems

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių