Geras

2015-11-26 10:11

Aš tai dar geriu ir B grupę ( tik reik žiūrėt kad būtų B3 ( be visų kitų), nes mums labai reikalingas) atskirai, nes vitaminai, kurie tirpsta vandenį- neperdozuojami, o B tokie ir yra.Mums jie nepamaišys niekada:). Ir būtinai žuvies taukai su omegom.O ten ir D, E, A yra. Vienu žodiu- gaunasi taip- apsistatai bonkutėm....:))). Dar gerai alijošius kapsulės, o Ginkmedis tai mūsų mylimasis medis turi būt. Ginkmedis ( tas Bilobiloba) pripažintas kaip vaistas mūsų garbiai ligai.Jį reiktų gert pastoviai( nebent netoleruoja org.). Nors kai pagalvoji- kas ten ką žino tiksliai, bet stengtis reikia.

Vita

Girdejau, kad Kauno klinikose kinezoterapeutes isleido knygute kaip mankstintis sergant IS. Pirmadieni vaziuosiu pas gyd. del betaferono, tai bandysiu suzinot ka nors daugiau.

Patricija

Paskaitinejau ka zmones rase pries du metus-nagi tos pacios bites, tie patys vitaminai=zodziu jokio progreso:)) Apie bites ziurejau ilga laida per discovery-zodziu ilga procedura su tom bitem, reikia zinoti taskus kur jos turi ikasti, dozes (kiek biciu per diena reikia), ir dar jas reikia kazkaip ikalbeti, kad ikastu-nes kai kurios nekanda nors tu ka:)) Eme jas ten su pincetu ir deliojo ant ivairiu kuno vietu. Kiek supratau tai didziausias pagerejimas buvo butent del ranku-koju valdymo...

Vita

Siaip tai Kaune, rotuses homeopatinej vaistinej, padaro pagal spec. recepta vaistus IS gydyti. Esu vartojus. Dabar pradejau gert kazkokius indiskus papildus(surja). Atseit issetinei labai tinka, nes yra antioksidantu kompleksas.Bijau dar kazka rimtai tvirtint, bet lyg veikia truputuka. Nors siaip tai gan skeptiskai ziuriu i tokius dalykus, bet ko neizbandai, kad tik geriau butu.

edita

2015-11-26 09:11

Sveikuciai,
Del cholesterolio galeciau pasakyti tik tiek, kad jis priklauso nuo Jusu vartojam vaistu, gal but vartojate kazkokius vaistus ar papildus, kurie blokuoja cholesterolio gaminimasi.Prie IS nebudinga cholesterolio kiekio sumazejimas,ji mazina tik vaistai ar dietos - maistas kuri varojate.

Vita

O kaip su manksta? Zinau, kad ji butina, nes gali visai raumenys atrofuotis, bet kaip prisiverst ja daryt?

Vita

Atsakau del hormonu salutinio poveikio. Pabaigus juos gert dar apie pora savaiciu silpnai matydavau, lyg per vandeni. Veliau atsistato. Taciau man dar yra ne vien trumparegyste,bet ir glaukoma.

vitalija

2015-11-26 07:11

Sveikata pablogejo, aptirpo kojo iki keliu ir labai sala. patarkite, ka daryti.

art

2015-11-25 21:11

sveiki visi,na del mitybos man tai ne kas,valgyt nesinori viskas atrodo neskanu.visa diena galiu prabut su kavos puodeliu.kai pakliunu i ligonine valdisko maisto neragauju pragyvenu saldainiais ir sausainiais.gal ir negerai darau bet kad valgyt nesinori o kai daro kraujo tirima kraujas geras buna,as vartoju daug visokiu vitaminu (rusisku)

as

2015-11-25 18:11

Dar pamirsau pasakyti,kad sovietmeciu,kaip mane puldavo sloga man gydytojai israse interferona,kainavo 0,50 kapeiku viena ampule.Ta ampule reikejo nulauzti ir i ja ipilus virinto vandens lasintis i nosi.Suaktyvindavo imuniteta ir dingdavo slogos simptomai.Taigi, as isigudrinau siuos vaistus pirkti ir lasintis kai budavo sloga dideliais kiekiais po keleta ampulyciu per para,o norma buvo tik du lasai.Gal as ir sukeliau sau sia liga? Tuomet buvo 1988metai. Gal minetas rusiskas interferonas turi kazka bendra su dabartiniu interferonu,kuri jus leidziates?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių