Vilte

2015-01-08 10:01

Ar su visom grupėm priklauso sanatorija? Jei kas metai, tai jeigu per tuos metus nebuvo atakų irgi priklauso?

suduvis

2015-01-08 09:01

Vitoldai gal maža Interferono dozė ir nieko tokio,bet kai jis mane beveik invalidu padrė tai ir mano nuomone apie ji atitinkama.Vietoj jo prašykis "Interferono" nors ir kenkia bet netiek.Prieš kelis metus radau dar tarybinėj literatūroj parašyta straipni apie IS tai ten labai įtikinamai paaiškinama mūsų ligos priežastis - deguonies badas organizme.Tad gerkit vandeni prisotinta deguonim,nebūkit tvaqnkiose patalpose ir nesusirgsit,o susirge vykit į pušyna gydytis:)))

suduvis

2015-01-08 09:01

Bandysiugauti profesoriaus Visockio koordinates tad jums jas atsiūsiu,tik gal galima ar elektroninio pašto,ar mobilu telefona gauti.O dėl kanapiu pagrindu padarytu vaistu tai jie vadinasi "Santivex" visoj Kanadoj jais gydo nuo IS ir rezultatai labai geri.O mus kaip durnesnius gydo visokiu "Prednizolonu" Kagi matyt mūsų vaikam tie vaistai bus:(((

vi

2015-01-07 20:01

Jergau! Tame linke - www.mult-sclerosis.org/ - yra tiek įdomios ir naudingos informacijos apie MS, kad kartą ten įlindęs, gali pražūti. :-) Gaila, kad nuo 2005 m. puslapis yra neatnaujinamas. Ypač gaila naujienų skyriaus - ten apie visus naujausius tyrimus ir atradimus surašydavo.

vi

2015-01-07 19:01

Išskaičiau, beje, rimtame šaltinyje, kad nuo nekurių MS simptomų (raumenų spazmų, galvos svaigimo, nervinės įtampos ir pan.) labai gerai padeda KANAPĖS. Kad gydimasis nepereitų į kaifo gaudymą :-), ten patariama jas naudoti, kaip purškalą. Tipo, kaip burnos gaiviklį... :-) Why not?

www.mult-sclerosis.org/news/Jul2004/MysteryofMSMisery.html

neringa

2015-01-07 17:01

Suduvi,ačiū už Jūsų nuomonę.
O dėl gyd.Pačkausko tai nelabai pastebėjau ,kad jis gydytų homeopatiniais vaistais.
Ir tuo pačiu noriu paklausti(tiesiog,kaip žinoti),kad prof.Visockas ne toks pat žulikas kaip prof.Zorys.(neužsigaukite)Nes ,iš tikro ,atsirinkti kas yra kas šiais laikais sunku.Jei prof.Visockas iš tikro geras gydytojas,gal galima sužinoti kažkokius jo kontaktus (aišku jei turite ir galite juos duoti)Kiek supratau jis pensijoje ,tai gal aplamai jis jau nebedirba.

Vita

2015-01-07 16:01

tiksliai net nezinau, radau sita straipsni kauno kliniku IS centro puslapyje. barteli skaiciuoja ivertine ligonio bukle, jo gebejima savim pasirupint. bent jau man taip atrodo,nes klausineja, ar gali be pagalbos eit, nusipraust ir t.t.

aistė

2015-01-07 16:01

o ka te tie indeksai reiskia? ir balai gal kas galite paaiskinti

suduvis

2015-01-07 15:01

Neringa nori tikro daktaro-raskit profesirių Visocka Vilniui,arba Greitosios Pagalbos Centre irgi Vilniui daktara pačkauska.Jie tikrai tikri gydytojai,tik pas Pačkauska eilės,o pas profesoriu Visocka nepakliuvai-žinot aš juk gyvenu provincijoj.O Zoriu tikrai netikėkit,mano pažystamai profesorius Visockas išrašė kažkokiu žoleliu iš tibeto,bet jos buvo iš vaistinės,Sėkmės jum:)))

suduvis

2015-01-07 15:01

Zorys - aferistu aferistas.Jis pacientui nepadeda,jis jam moka tik kenkt.Tai mano subjektyvi nuomonė bet ji mano.Jis mane prieš 10m apsiėmė gydyt akupunktūra,nepagydė bet pakenkt labai pakenkė.Mano giminaite Aldona Butiene irgi gydyti apsiėmė nors tikrai pagydyti ja buvo neymanoma.Ir nepagydė o pinigėlius paėmė.Svoločius ir tiek,atsiprašau už rusicizma.:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių