Patricija

2015-01-17 08:01

Stipresni gerimai tokiu oru yra geris:))Nu greit sakot kaip ten suduvi nugyde, neistversiu:)))

suduvis

2015-01-17 08:01

Garbieji ir brangieji firumieciai,tiesa daukka jum siuliau.Bet ir kaikas paklause manes,ir cia zmogiska prigimtis pakisa koja.Jei pagerejo(vakar viena dekojo)tai tyli,jei ne piktinasi.O delto kad ir kituose tinklapuose bunu-tai mano asmeninis reikalas.Gerbiamieji ir brangieji forumieciai esu surades dar viena vaista-esanty visai salia,pageres -pasakysiu ir jum o jei ne tai ne.Zinot gyvenimo tiesa-kas nori pinigu ir dirba beproto kad juos uzsidirbtu tas ju niekada neturi.Taspats ir su liga-plesysies stengsiesi pagyt-nepagysi.Juk gamta mum dave tokius vaistus kaip zoleles,ar badavimai tai kodel nepameginus.Ka qas ir darau.O tam neprieteliui-kuris bijo pasirasineti tai as bunu ir msforum.samaradom.ru/index.php pasiskaitinek inkognitai ir ten.
Ir JKete mano el.pastas suduvis@marinet.lt pasirasinekim:)))

Patricija

2015-01-17 07:01

Nu negrazu pletkint, bet vis tiek idomu:)) O kaip ten ji nugyde? Idomu jau pasidare

Patricija

2015-01-17 07:01

Labas rytas visiems:)) na jau oras.... Baisus. Ka jau cia nuveiksi tokiu oru- guleti lovoje tiktai, gerti stiprius gerimus ir gal dar koki filma paziureti:))

edita

2015-01-17 05:01

Labutis visiems,
Visi mes esame savotiški,norejau pasakyti,kad kiekvienas gydymo būda turime pasirinkti patys ir kai medikai mums siūlo kažkokius vaistus, o jaučiam kad mums jie netinka,drasiai atsakykime kad nenorim šių vaistų.Dabar juk turime pasirašyti,kad sutinkame su tokiu gydymo metodu,mus turi medikai informuoti koks šalutinis poveikis yra vaistų irt.t.Reikalaukime tos informacijos.
Jurga, visi mes dziaugiames kad kažkas yra stiprus ir pan. bet tavo ligos eiga lengviausia forma yra,kitiems ji yra sunkesnė todėl kartais atsargiau vartok terminus.Yra tokių kurie daug ką patyrė su IS,manau to tu dar jeesi patyrusi ir tikrai mėgaukis gyvenimu kol dar gali,kitus reikia suprasti,jei žmogus yra priklausomas nuo kitu jam reikiapagalbos jis pasirinkimo neturi.Bet visi žinokit, kad ir kas nutiktų tik Jūs patys save labiausiai turit mylėti, visiems šypsotis, kad ir kas nutiktų.Šiltų Jums šypsenų visiems

vytis

2015-01-16 20:01

Sveiki, na ryt savaitgalis , kas ka veiksit?

ele

2015-01-16 19:01

Labukas!Norit pasakysiu bajerį :),braidau kasdien apie IS internete ir radau mokslininkų spėjamas IS priežastis, viena jų - bičių įkandimai ?????

lina

2015-01-16 18:01

Kete ant Suduvio pyksta matyt , del to ,kad ko gero tik jos vienos is sio forumo nekabino.Labai jau jam reikia kokios nors moterytes...

jurga

2015-01-16 16:01

suduviui jei laikai save neigaliuku tai turbut taip ir atrodai ir jautiesi. o kad mamos klausai - tai jau ne taip baisu ir dideliam tau gali patarti. siulyciau tapti nepriklausomesniu. nors ir sunku ir tingisi -bet žmogus yra stiprus. as jau 10 metu sergu remituojancia-recidyvuojancia IS ir dar dirbu ir masina vairuoju - tiesa su rankiniu valdymu.pasigimdziau dukra, palikau silpna, baili vyra ir nezadu saves nurasyti. svarbiausia kokios mintys yra galvoje. tokia ir savijauta. o dar myleti reikia - save ir zmones.

suduvis

2015-01-16 14:01

Dėja Kristina bwet man buvo kitaip,aš labai klausia mamos(debilu debilas),o manos prašymas buvo-tik nesakyk nieko Čiuplevičienei.O ta man tris metus prednizolona pumpavo,bet aš žmogus tikintis ir į mano liga žiūriu kaip į eilini likimo ar Dievo atsiūsta išbandyma.O su žemiete būtų malonu pabendrauti kad ir virtualiai,mano adresas -suduvis@marinet.lt O tamstos Kestai jumoriukas gana savotiškas.Pernai buvo tinklapis <www.neygaliukas.lt> o kur dabar neygaliukai bendrauja?Būčiau dėkingas už adesa:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių