art

2015-01-23 12:01

noreciau istoti i panevezio isd draugyja tik nezinau ar galesiu ten vazineti.nemazas atstumas 100km.man sunku vaikscioti,nors ir namuose nusibodo sedet.

jurga

2015-01-23 12:01

Editai nezinau kokia tavo profesija, bet bet kuriuo atveju tikriausiai ne visagalis, galintis ilysti i kito zmogaus mintis ir daryti išvadas. Paciai reiketų pagalvoti ar tu tikrai zinai kas buvo kito zmogaus gyvenime ir per ka perejo, ka jis patyre, Esu medikė, turinti reabilitacijos specializaciją, ir likimo ironija- studijuodama labai domėjausi IS, ir po to ją diagnozavo ir man paciai.Terminais nesimetau o konstatuoju tai kas yra. Kai IS mane paguldė mėnesiui išmokau ropoti, ir tada supratau, kad niekas kitas o tik as esu savo padeties seimininkė. To supratimo linkiu ir visiems kitiems.O pagalba pagalbai nelygi. Ar is gailescio ar is baimės ar tiesiog teikiama pagalba - visi pirmiausia gimeme zmonemis. Sekmes tau

jurga

2015-01-23 11:01

Prijaučiančiam, LISS ui priklauso visi kurie yra bet kurios Lietuvos apskrities IS draugijos nariai. Aš priklausau Vilniaus ISD. Jei nori turėti informacijos, žinoti kas naujesnio atsirado apie IS, o pagaliau pabendrauti,pakeliauti, sventes ir gimtadienius svesti linksmiau,istok į savo apskrities draugiją.Liūdna nebus.

saulius

Labas,
Kaip supratau daugumas is rasanciu nelabai sveiki. Mano e-mail .. sas@bamba.lt Klauskit.-Ka zinosiu - ta atsakysiu.Laukiu
Saulius

Kristina

Taip,mes visi pasensim ir nebus jokio stebuklo,kad mūsų kauleliai silpni ir prie mūsų "dovanėlės" prisidės gal dar begalė negalavimų.:)))Kol dar jauni esam,reikia naudotis tuo 100%.

Vytas

Nezinau kas ir kaip del tu kaulu trapumo, bet tik galiu pasakyti itk viena fakta....Kai man dare punkcija (intervencija i nugaros smegenis ) , tai diagnozavo astria osteoporozes forma
, bet per ta laika kritau gal 1000 kartu ir visokiais budais zalojau savo kaulus,bet dar gyvas... ir fizishkai nesusizeidziau.
Gal 1001 kartas nemeluos :)))

Vytas

2015-01-23 10:01

Suduvi, tu geras bichas :) Kuo daugiau "gyvu" zmoniu cia - tuo geriau VISIEMS ir Kristinai aciu ir aplamai aciu Jums visiems , kad cia esate ir taip toliau...:)))

saulius

2015-01-23 10:01

LABAS,
Negerkit PREDNIZOLONO po to organizmas valysis 3-5 metus. Tai kaip supratau gydančio IS daktaro Lietuvoje nėra ?????

suduvis

2015-01-23 09:01

Gydytojas ar čia interferono reklama ar nioras padėt ligoniams su IS.Mano giminėj tokia liga nesirgo niekas ir manau kad ši liga nuo deguonės trūkumo mūsų kūne o ne genetiskai paveldima.Dar gerbiamieji sergantieji IS saugokitės aferista tokiu kaip m.m.d Zorys(man kainaves 500lit.),Kuliavičius(man atsėjes 2000litu).Betkas kas siūlo pagijima neprisiimdamas sau pasekmiu jei negysit-o tokiu Lietuvoj didžioji dauguma:(((

suduvis

2015-01-23 09:01

Gerbiamieji forumiečiai dėl badavimo galiu pasakyti tiek kad kūnas negaudamas maisto iš išorės ima naudoti "vidinius rezervus".Kas tie vidiniai rezervai,ogi daugelio vyru pilviukai,lašinukai ir panašiai.Bet benaudodamas vidinius savo rezervus kūnas dažnai sunaudoja ir liga.Dar badauti 10dienu reikia gulėti lovoj ir judėti minimaliai,pradžiai imkit pasninkauti penktadieniais.O dėl vandens ir "Burbuliku" vandens tai tai vertinkit kaip eilini pabandyma pagyti,juk yra daugybė visokiu negazuotu mineraliniu vandenu-tad juos ir gerkit.Yra viena knyga kuria mum visiem reiktu perskaityti tai Polio Brego "Tobulumo Formulė" bet ji daukkur jau išpirkta,tad kaip alternatyva siūlau perskaityti Genadijaus Malahovo "Badavimo Fenomenas",paskaites Polio Brego rekomendacija aš viena karta pasišlapinau į puslitrinį stiklainį ir po savaitės ten buvo skystis juodas kaip kava ant dugno per 3 milimetrus baltu kaip kreida nuosėdu.Bet pakeitus maitinimosi sistema į vegetarine po savaitės laiko šlapimas koks buvo toks ir lieka.Suprantu kad daugeliui tai kaip kalbos apie gyvybe Marse,bet ligai paūmėjus tikiu kad daukkas prisimins mano patarimus.Sėkmės visiems:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių