suduvis

2015-01-27 08:01

Dar mano Eks jau seniai šizofrenija sirgo,tad ne aš jei ja sukėliau bet ji mane į "dugna" nusitraukė.Jos mama tėvas tik prasidėjus pirmiem simptomam iki Žiegždriu mestelėjo.Ir kiek kartu aš sau kartojau-ir man ja į durnenami nuvežt reikėjo.Bet aš žmogus tikintis,tuokiausi bažnyčioja ir atmindavau žodžius ir ligoj ir bėdoj.Tad ir kenčiau tuos 11 metu bet išsiskyrė ji o ne aš:))) Tai tiek,sėkmės visiem kas nepasidavė IS:)))

suduvis

2015-01-27 08:01

Dėkoju Viva kad mane kartu su Edita II ginat.Patikėkit buvau tokioj gilioj duobėj kad dabar kai kapanojuosi o saulutė matosi tai skubu pasidalinti su jumis visais.Kristina nepykit ant manes bet ir vasara jum įkyrėsiu pasakosiu apie gydymasi bičuiu įgėlimais,dirgėlėm.Darar ryt gaunu Balvočiūtės žoleliu-gydysiuosi jomis.Dar Viva dėl patencijos tai ji man atsistatė tik nėra su kuo ja džiaygtis bet tai liūriniai nukrypimai.Dar karta sakau - man ligos simtomai nyksta,nutirpimas beveik baigėsi,taškai akyse dingo,užimas ausyse nutilo.Tad noriu dalintis žiniom kaip to pasiekiau:)))

daiva

2015-01-27 06:01

Ačiū Vidai už optimistinį nuteikimą.Bet klausimų niekada nepritrūks.Ar gali Interferoną skirti šeimos gydytoja,ar būtinai turiu kreiptis į neurologą?

viva

2015-01-26 20:01

Visu pirma noriu pasakyti Daivai, kad interferona vartok, dziaukis, kad gavai, tikek ir jis butinai tau pades.
dabar del pykcio, akivaizdu, kad jis mus visus persekioja. Nesuprantu, kodel jus usipuolete suduvi, juk jis tik norejo padeti. O del jo zmonos, tai ko gero visos moterys gyvendamos su tokiais, kaip mes tampa sizofrenikem. Niekam ne paslaptis, kad IS sergantys yra inpotentai, o moterys saltos. tai tiek

Gabrielus

and search on facebook for: CCSVI in Multiple Sclerosis group
bye
from italy

Gabrielus

please watch these if you didn"t see before
bye

www.youtube.com/watch?v=ZV8xqNzd2F8
www.youtube.com/watch?v=Bm7vcRXVl7U
www.youtube.com/watch?v=Bm7vcRXVl7U

as

2015-01-26 19:01

O baklofena geriant nieko tokio,kad vartojamas alkoholis/nu ta prasme kazi ar yra koks poveikis?

Kristina

2015-01-26 18:01

Tai kaip,ar žmogus sveiksta,ar jam darosi geriau?:))(Edita II)

Kristina

2015-01-26 15:01

Aš per ilgai buvau visiem gera ir dabar stengiuosi būt visiem paslaugi,supratinga,bet kai pati to nesulaukiu pasidarau pikta visiems.
Tik nesuprantu,kodėl jūs taip nusprendėt.Jeigu dėl sūduvio,mane jis papraščiausiai erzina.Jeigu žmogus kuo tai gydosi,tai tegul ir gydosi,man tai kas,bet kaip mum gydyti,mes nuspresim patys ir nereikia čia taip įkyriai siųlyti savo metodų.

Vytas

2015-01-26 14:01

Apie si vaista jau praeitais metais kalbejo Kizlaitiene ...bet tai nerealiai brangus malonumas

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių