Maja

2015-02-21 10:02

Viskas pažįstama nieko naujo Man atrodo
kad cia niekas niekam nepades.Kas gali
padeti 50 metų seniui kurio smegenys is
tirpę samagone Pvz musu kiemo pijokai
susitikę veda pokalbius tik apie tai kas
pasigere,kas girtas galvą susidauže kas
jau dvi dienos nebegeria Tokios ju temos o visa kita yra atskirame pasauly
je ir ju neliecia As netikiu mielosios ju pagijimu Jei yra jegu juos reikia mesti

In

2015-02-20 15:02

labas visiems,noreciau juau pagalbos,mano tevas jau kokius 4-5 metus geria(negeria tik tada kai reikia i darba),o prigeres darosi lb agresyvus-skriaudzia mama,pasitaiko kad ir mane su broliu rdquo;uzkliunardquo;.Gal kas galetumete pasakyti kur klaipedoje yra kokia nors kodavimosi istaiga nuo alkoholio,arba gal kas zino koki nors seimos psichologo adresa...lb prasau atrasykit kuo galima greiciau!!!tikiuosi kad atrasysit...

Viltis

2015-02-20 08:02

Paskaičiusi Jūsų komentarus, supratau, kad Noras
negerti ir gyventi blaiviai ir kokybiškai nesuprantamas alkoholikams. JIs suprantamas tik
negeriantiems. Deja taip nėra. Esu įsitikinusi, kad kiekvienas alkoholikas nori būti nepriklausomas nuo savo pražtingos silpnybės. Sunku yra pripažinti, kad esi silpnas ir beviltiškas. Iš to kyla pyktis, o yatingai tiems, kurie priekaištauja ir tvirtina, kad nenori liautis. Kalbu iš savo patirties. Turiu didžiulį norą negerti nei lašo, būti stipresnė už alkoholį. Bet už mane stipresnė baimė, kad neįveisksiu, kad tokia dvasinė būsena tęsis visą laiką. Norėdama užmušti tokias mintis, matau tik vieną išeitį...Išgerti. Tai uždaras ratas, tai kalėjimas, iš kurio, tikiuosi, visgi galima ištrūkti.

inga

2015-02-18 20:02

Informatoriau,atsiprašau jeigu gadinam savo diskusijom jusu puslapi.Nežinojau kad negalima diskutuot, o reikia tik skustis ir neieškant kitu keliu kurie gali būti prieinamesni kitiems žmonėms o ne tik vienintelę Šičko programa. Juk reikia visapusiškai padėti žmonems juo labiau kad alkoholizmas viena iš svarbiausiu problemu.Apie ka primygtinai rašau:tai kad žmonės realiai išsirinktu sau teisingiausia kelia.Lengviausia viska neigt ir aklai siekti tik savo tikslo apsimetant kad sunkiai suvokiama kito problema.Taip alkoholis vis užvaldo jaunesnes kartas ir apsvaigimo metu dar buna sutverta nauja karta.Baisu.Bet nepergyvenkit, gal tai naudinga.Vis daugiau ir daugiau žmoniu pas jus kreipsis ir bus pelnas.Klausimas tik lieka tas pats ar visiems tai padeda.Buvau susitykus su ne vienu žmogum iš anoniminio alkoholiko centro Vilniaus m Gerosios vilties gatvėj, kurie mane nuliūdino ir dave suprast kad reikia tik pačiam ieškoti sau prieinamiausiu gydymosi budu. Savo laiku labai ieškojau įvairiu metodu, bet labai nusivyliau įvairiom programom. Nepasidaviau ir savo senais metodais pradėjau dirbt su savo vyru. Jis ne apstinentas bet ir jau nebealkohojikas. jis gali jau kontruoliuoti savo poreikiu.Mes netgi labai daug tuo metu kai jam buvo sunku bendravom su dvasininkais kurie irgi prisidėjo prie reikiamo rezultato.Taip kad galima padėti žmogui įvairiais būdais o ne tik vienu užsiciklintu ir fanatiškai siekiančiu būdu.

xx

2015-02-18 18:02

Aš skaitau ir mastau , kur man kreiptis?Religija matomai blogai, Žoleliu metodika neigiat,Šičko metodika labai liaubsinama.O jei nori pats susitvarkyti kad taves niekas nematytu? susirašinėt, ir gaut rimta informacija neimanoma?Matomai čia ne tas pagelbos puslapis.Reikia bėgt iš lietuvos kai daugelis.Infomatoriau jei taip padeda tavo programa tai skleisk ja per susirašinėjima,ar taip negali? kokiu dar makaranu kabinsit visi? ar padėsit be jokiu apsilankymu kažkurtai?

i

2015-02-18 17:02

Gal kas bandėt biostimuliaciją,ar ilgam padėjo

Maja

2015-02-18 14:02

Tai va kiek siurprizų ir dar kalėdinių Žodžiu gy
venimas nestovi vietoje vis su pasišokinėjimais
Aš tai nieko nedarau tempiu laiką ir tiek Irgi
jokio bendravimo bet as kiek suprantu nelabai anas del to ir stradalina Įsivaizduoju tie pijokai nelabai blaii ir nori bendrauti Dabar ramuma gal nuo 12.27. tai kai pradės tai iki vi
siško nukvailėjimo 02.23 anūkei 6 tai va čia ir
bus pradžia o gal anksčiau Aš net nežinau kaip man elgtis su tuo gimtadieniu Išgeria stiklelį
ir giebia vadovavimą į savo rankas Žodžiu gyvenimas su pijoku tai priklausomybė nuo jo
Kuo toliau tuo sunkiau pakesti norisi nukirsti
kaskart Va tokie reikalai, sauleleTai tavo nesigydo tu gi gali jį paprotinti Jis gi mato gyvą pavyzdį kaip galima gyventi

Danutė

2015-02-18 06:02

Manau, jog ten, kur yra alkoholizmo kančia, neverta nutylėti Dievo Žodžio, nes daugeliui tai atneša laisvę. Manau neįsižeis tie, kurie netiki, o gal kam nors padės.Neseniai sužinojau, jog viena pagyvenusi moteris iš "Alanono", kurios vyras buvo beviltiškas ir tik gėrė visą gyvenimą, gyveno iš jos algos, dabar abu laimingi, nes pradėjo vaikščioti į bažnyčią. Pirmiausia reikia melstis, kad Dievas parodytų tinkamą tikėjimo kelią, kreiptis į Jį, ir Jis nuves. "Nes jūs esate išgelbėti malone per tikėjimą, ir tai ne iš jūsų - tai Dievo dovana" (Ef 2,8).

inga

2015-02-17 17:02

Danute,jokiais budais negalima kariaut.Nors didžiausia karu dalis buvo del tikybos.Kadangi vyras teisininkas pas ji daug žmoniu kreipesi dėl apgaulės prisidengdami tikyba.Mano buvo ir bus tvirtas suvokymas kad dievas yra.Tai sunku ir neverta neigt.Matai yra daug yvairiu sektu kuriuose prisidengdami tikėjimu daro žmoniu priklausomybe.Ne kiekvienas gali atskirt kur yra realibė.Tiek katalikai tiek provoslavai tiek musulmonai tiek bubistai yra teisus.O ypač paklydusiems žmonems yra geriausia išeitis gylintis į tikėjima,nes tai tobuliausias pakaitalas.Tik nepatartina nuklyst nuo realybės, tai kas dažniausiai atsitinka. Alkoholizmas tai agonija, tikejimas tai meilė ir tobulėjimas. Tik dabar per dau priviso yvairiausiu apsišaukeliu, kurie labai nesudėtingai įteisina savo kėslus ir šventvagiškai piknaudžiauja prisidengdami dievo vardu.Dažniausiai jie naudoja balso rezonanso metodika: tembru ir garso kaita, kuri sukelia savotiška euforija.

Danutė

2015-02-17 10:02

Ingai: matau jog prasideda karas tarp protestantizmo ir katalikybės, kuris vyksta visame pasaulyje. Aš esu echumeniškas žmogus ir nepykstu, nors Jėzus šventąjame Rašte vienoje vietoje fariziejų taip pat yra pavadintas sektantu. Kartsykiais lankausi "Alanone" (moterų, kurių vyrai alkoholikai, susirinkime). Ten susirinkimas prasideda malda ir baigiasi malda. Ir nieko čia blogo, jog pasikalbame ir apie dvasinius dalykus. Tą pati dado ir AA. Ten žmonės bendrauja, daug kalba apie Dievą ir tiki, jog tik Jis juos ištraukė iš liūno. Blogiau yra netikintiems, jie greičiau atkrenta.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių