mira

2015-02-24 18:02

Alkoholikas ir liks alkohiliku,nei gidimas,psichiatrai ar kodai nepades.Zmogus pats turi noreti pasveikti,paciam jieskoti pagalbos,tik tada seima gali jam padeti,palaikyti jo nora pasveikti.Juokingi Dariaus pasakymai rdquo;zmona sunervinordquo;prisigeriau.O pats ka padariai,kad zmona nesinervintu?

megė

2015-02-24 14:02

beje vaikino tevui jau 60 metu, bet visviena niekaip neiaiskinsi kad jis alkoholikas,kai tik jis pareina girtas namo mama puola ant jo kaip tu gali gerti alkoholike ir pan. zinau kad taip yra negerai ta zino ir vaikinas jis pergyvena del tokio tecio geria stresa malsinancius vaistus numete daug svorio nebesisypso..

megė

2015-02-24 14:02

sveiki visiems turiu didele problemele. mano vaikino tevas yra alkoholikas. jie pastoviai barasi kad po darbo kasdiena jis pareina girtas. pora dienu geria maziau ir vel tarsi uzsikabliuoja. jo posakis yra toks rdquo;Visa gyvenima geriau,visa ir gersiurdquo; kaip padeti tokiam zmogui suprasti jog tai yra liga ? koduotis ar eiti taip pat ir i susirinkimus jis neis ar yra budu plauzti zmogu psichologiskai? nuo ko reiketu pradeti?

vida

2015-02-23 17:02

nuejau pavakary pas vyra i buta. guli susirietes, lavonu smirda. gaila pasidare, o pagalbos nera. prasiblaivys ir vel eis ieskot gerimo. isejau pas vaikus miegot, nes nezinai kas jam uzeis ant smegenu.palikau 10 litu, nes kitaip su taksi nakti atvaziuos ir dauzysis apie duris, turesim isileisti, juk vaikai gyvena su jo senute motina, cia jos namas, kuri pasiemus kredita suremontavau, o ramaus gyvenimo tai nera, nei man, nei vaikams

alvydas

2015-02-23 14:02

sveiki,

gal but alkoholizma ir verta hipnoze, bet visa kita gydyti hipnoze tai baisu ir blogai as pats tai patyriau

marius

2015-02-23 14:02

sveikinu Kedainiu grupe. Dziaugiuosi kartu

Zita

2015-02-22 20:02

Keista,kad radau šį puslapį.Mano vyras jaunas,bet irgi mėgsta stipriai išgert.Aš nemėgstu baliavot kai tam nėra progos,todėl mano vyras susiranda likimo draugų ir geria tol,kol jau niekur daugiau netelpa,geria savaitėm,blogiausia,kad randa užuoveją pas savo mamą.Aš iškėliau ultimatumą arba koduotis,arba skirtis.Vyras pasiruošęs koduotis,bet paskaičius atsiliepimus supratau,kad tai neefektyvu.Norėčiau sužinot daugiau apie kitus metodus.

Maja

2015-02-21 11:02

Dar kartą labas tau Pas mane po senovei Tai ramybė
tai audra Niekas nepasikeitė viskas palikta taip
kaip yra Žinoma negaliu tuo didžiuotis bet taip
jau yra Tokia jau aš Šiaip gyvenimas nėra blogas
Žodžiu jei atmetus juodas dienas viskas lyg ir nor
maliai einasi ty darbas laisvalaikis sveikata Laiko mažai po forumus bevek nelandžioju Sėkmės Su šventėm Meilės vaikų,vyrų ir aplinkinių Iki

Maja

2015-02-21 11:02

Sveiki visi Irtau Marina labas Nebuvau pas jus ir
su jumis gal pusmetį bet deja tik vardai kiti O viskas po senovei Gerti niekas nemetė nebent nuo
to numirė ir palaisvino visus savuosius Taip kad
reziume tas pats kaip ir prieš pusmetį-alkoholikai
privalo gyventi visiškai vienisavo bendruomenėj ir
nekankinti savųjų.

Maja

2015-02-21 10:02

Tiesiog Vidai Jei jums negaila atiduokit
jam ta 1000 Bet po savaitės /jei ne ta
pati vakara/ jis ju netures ir kolios tik jus ,kad pavoget Draugai tai ne ,jie
negali, o va jus zmona vagilė Nr 1 O su
prast tai jis nieko nesupras Kaip sakyda
vo senoliai ;nebuvo austant nėra ir temstant Is kur tas supratimas atsiras