dana

2015-02-24 09:02

kodel?

daiva

2015-02-24 08:02

Dėkoju visiems už patarimus. Apsilankius šioje diskusijų svetainėje pats tampi gydytojas savo gydytojui.
Bet klausimai neišsenka. Prašau, parašykite, kokiose sanatorijose gydotės? Girdėjau atsiliepimu, kad sergant IS, sanatorinis gydymas nepatartinas. Tačiau manau, jog bent minimalus poveikis jauciamas. Kokie skausmai Jus vargina? Kokie medikamentai padeda? Man nerimsta galvos skausmas.
Sveikatos viosiems!!!

suduvis

2015-02-24 07:02

Mantai manes nemėto į šaliskaip jūsų,galvoj nesisuka,tašku akyse nėra bet vistiek automobilio neskyrė nors tris metus bandžiau praeiti medkomisija.Dabar reikės imtis kraštutiniu priemoniu-ogi parašyti straipsnį į kokį laikrašti skambiu pavadinimu "Kaip Jie Mane Nugydė" O visiem kitiem patariu komisijai kuo mažiau apie savo liga pasakoti ir teigti kad man viskas gerai ir daukgeriau nei buvo.Tad tiek ir sėkmės jum:)))

vilma

2015-02-23 20:02

as taip pat uzsukau mechanizma,pradedu tvarkytis grupe. moket negalvoju,bet kazkaip palepint reikes gydytoja. o kaip komisija nusprendzia koki nedarbingumo lygi skirt?

grazina

2015-02-23 19:02

Ikvepet,Ikvepet.Omes pries kokius 2met.klausiau savo daktares,Sako, ne prosvaisciu.Ir tai tik del tu 30lt.Ir komisijoje taip pat pavare.O del masinos kazkur buvom girdeje ir tai tik kad sanariu ligom teduoda.O matai ir mums varkseliams priklauso.Bet daktarai ka jie nezino kas kam priklauso?Atrodo ,kad is savo pinigines duot reiketu.Zodziu svolaciai.Dabar tai uzvedet.Esu supykusi ir nusiteikusi dideliai,ilgai kovai.aciu.Visiems sekmes!! !!!

x

2015-02-23 18:02

gal kas zinot kiek daktarui duot i kisene,kad dokumentus grupei padoriai sutvarkytu? cia Kaune.

grazina

2015-02-23 15:02

Laba diena.Atsirado vienas klausimelis jums visiems.Ar sergant is yra skiriamos kokios pasalpos.Ar kaip jas pavadinti.Na kaip kazkokie pinigai keliones islaidom.O gal kaip vaiksciojimo sutrikima turint, masinai pirkt.Ar dar gal kokios lengvatos duodamos?Isanksto aciu visiems.Nepaskaitykit kvailu klausimu.

Vytas

2015-02-23 13:02

Maloni dieta, bet as kaip nors ir be jos pragyvensiu....

Vita

2015-02-23 13:02

taip, tikrai kuriam laikui buvo dinges leidziamas vitaminas c , dabar vel atsirado.

mantas

2015-02-23 12:02

Turetu i klausimus atskyti gydantis neurologas.Kokioj provincijoj tokie prasti neurologai? Jis turetu patarti. Man Tvarko viska seimos gydytojas ir gydantis neurologas.Dabar jau nieko tvarkyti nereikia,nes grupe turiu neterminuotai,o automobilio antrakart negausiu del regejimo.Labai simuliuoti,prasydamas auto, negali,nes negausi pazymos is vairuotoju medkomisijos.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių