violla

2015-03-21 17:03

Dar: Skambinau Viltei,bet jos būklė labai nekokia.Todėl ir duoda tiek vaistų.Ją purto didelis nerimas, dvejinasi akyse ir t.t. Gydytojai traktuoja kaip sunkią būklę. Verkia.
Žodžiu, niekaip tikslaus pavadinimo neatsimena,paklaus,kai atneš vakare. Gydytoja konsultuojasi ir su vedėja ir nežino ką toliau,nes viskas tik blogėja. Argi taip galėjo nuo cipralex-nemanau. Žodžiu,žmogus labai serga. Labai.

violla

2015-03-21 17:03

Sveiki.
Viltė klausia mūsų,gal kas nors esame naudoję vaistus kloaksilis ar koksilis. Ji parašė 2 kartus,vieną,matomai,su klaida. Man jie nežinomi,aišku galime intern surasti,bet gal kas esate naudoję?
Jai paskyrė jį naujai,dar leidžia tazepamą, plius 3 k. dar gauna klonazepamą. Na,mano galva,t.y. daug. Bet gal taip reikia,nežinau.

vida

2015-03-21 12:03

Geriu Seroxat jau dvi savaites ir jaučiuosi daug geriau.

viollaa

2015-03-21 10:03

zundai
Gal tu ir teisi. Gal dauguma čia norėtų kalbėti apie piliules. O aš manau, kad platus bendravimo ratas, būtų savotiška psichoterapija. Deja. Nes, o ką daryt kai jau piliulės nepadeda.. Guostis tuo, kad tokių vis daugėja? Aš ryškiai matau, kaip kasmet visa tai tik gilėja ir tai veda į neviltį. Manau, aha, kad kiek prašviešės nuo žalumos, šilumos. Nedaug.. Bent man, jau prasideda ir panikos priepuoliai. Brrr, kokie jie šlykštūs. Aš geriausia jaučiuos vakare - gal sakau, juodos jėgos "globoja"?? :)
Va, mano kaimynę išvežė - ji neprisiversdavo net nusiprausti.. Bet vertina taip, jog jai ne nuo vaistų yra šviesiau, o nuo bendravimo su palatos žmonėm, suprantančiais ligą.

Leta

2015-03-21 09:03

Vilte, tavo rankinė man primena Tele Tabių rankinę, tiesiog visam forumui ji bus svarbi. Simboliška meilės sau prasme.
Su šv. Velykom visus

Leta

2015-03-21 08:03

Ačiū už kavą, buvo skani. Kaip šiandien nuotaikos, Simeli? Pas mus Kaune išsigiedrino, gražu lauke. Rytoj pradėsiu sezoną sode. Užsitupėjau per žiemą savo daugiaukščiam narvelyje.

Leta

2015-03-21 08:03

zunda

2015-03-20 22:03

D

Visai suprantamas toks japonų elgesys, jų šintoizmas japoniška pagonybė, gamtos garbinimas, tai kai žmogui riesta pasidaro, jis ima galvoti apie save. Praktiški žmonės tie japonai.

Aš manau, kad visiems žmonėms reikėtų labai matomoj vietoj pasidėti užrašą MEMENTO MORI. Daug menamai didelių rūpesčių atkris savaime, tapsime geresniais, pakantesniais. Viskas taip laikina....

doppelgänger

2015-03-20 21:03

Zundai

Mane kažkiek pritrenkė japonų požiūris į religiją, bent jau, kaip apie tai buvo rašoma. Religijai jie lyg ir mažai dėmesio skiria. Kasdieniniam gyvenime prioritetas sintoizmui, o kai ištinka nelaimės ir atsiduriama mirties akivaizdoje, prisimenamas budizmas, kuris, tarsi, suteikia transcendencijos galimybę. Pagalvojau apie save, kad apie gyvenimo laikinumą, apie jo miražo bruožus susimąstau tik kritinėse situacijose.

doppelgänger

2015-03-20 19:03

Nepaminėjau, kad psichotropinės medžiagos nutempė mane į Parko 15. Dirbtinė laimė daug kainuoja, dvasinės sveikatos prasme.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių