zilvinas

2015-03-24 15:03

vitoldai,tau dave ta pazyma kur sodra skiria 31 ar kiek ten litu tau vaziavimui,pvz. su taksu,del masinos pirkimo kompensacijos tai atskira pazyma.sakai pirk pacia geriausia,bet skiria tik 4000lt.,nu antra tiek dadesiu kazkas dar iseis:)))

Vytas

2015-03-24 14:03

Yra toks geras anekdotas:
Zmogus iskviete greitaja pagalba, nes sunegalavo ( sirdis )
Ligonis daktarams: -Oi kaip man bloga.Kur vezate?
Seselai: - I morga...
Ligonis: -Kur? Juk as dar gyvas:(
Seselai : -O mes dar neatvaziavome :)

Vytas

Daivute, tu teisi - nera reikalo skubeti...bet vaistus duoda dykai ir as juos isigysiu...maza kas, gal kada ir pravers ( tu pati sakei apie ligoniu kasas) ...Rusai turi gera patarle : -Duoda imk, musa bek...:)))
Tu saunuole."Pravalei man smegenine"
Sekmes.

Vytas

Ai siaip nezinau ko,bet kazko baugu pasidare...issigandau...:)))

Vytas

Daivute, bet as neturiu kito pasirinkimo, nes...jeigu butu leshu gyventi t.y. planuoti savo ateiti be kazkokiu rimtu finansininiu problemu - tai as aisku palaukciau ( tarp kitko - nevartojau nieko iki siol, o jau gana ilgai sergu...) Deja, teks pabuti "bandomuoju triusiu"...viltis durniu motina, bet savo "vaiku" nepalieka sako...Per ta laika teko tieks "smagybiu" paragauti, kad per daug nedepresuosiu, jei eilini karta gyvenimas pasijuoks...:)

vika

2015-03-24 13:03

Persirgau gripu,sirgau dvi savaites.Dabar jauciu dideli nuovargi,kaip atgauti jegas,nieko negaliu darysti,puolu i depresija.Gal kam buvo panasus atvejis?O gal tai rimtos ligos pradzia?

Vytas

Kasos kompensuos dar ilgai...bent jau metus tai tikrai :)))

Vytas

Kas liecia beta-interferono zinau daug , tik nezinau kaip jis veiks mano kuna asmeniskai, net daktarai nenori spresti ar verta ar ne...As tik neseniai is ligonines ir ten man net nedave siuntimo reabilitacijai, teigdami, kad nors ir sergu, bet laikausi visu 100% pagal sveikatos normatyva ar skale siai ligai "progresuojant"...t.y. sako,. kad kai bus blogiau tai tada ir sius.Ne taip jau seniai sergu.Tik 6-tus metus :)

jurga

Sveiki visi.Pasakykit man kiek reikia EDSS balu,kad butum nedarbinga?Aciu!

Vytas

2015-03-24 12:03

Na,Daivute "- suo ir kariamas pripranta:)
Anksciau buvau visiskai nuliudes ( cia dar labai svelniai pasakyta), bet ilgainiui "ligonis" turi suprasti arba- arba...:)
Mano manymu visi ,kas cia lankosi jau pasveike ( bent jau dvasiskai ) ir...kas ir is to, kad truputi nesveikas fiziskai ? Viskas laikina.
"-Nera nieko pastovesnio musu gyvenime, nei LAIKINA...:)
Tiesa?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių