2015-04-11 08:04
Tai kokios gi tos alkoholizmo priezastys? Ar jau gimstama alkoholiku? Ir kaip atskirt,pvz,ar mano siandieninis dvylikametis sunus taps alkoholiku ar ne? O del stadiju nesutinku su rdquo;debeseliurdquo;, PSO ivardija -rdquo;Alkoholizmas-psichikos ir elgesio sutrikimai,vartojant alkoholirdquo;. Tai isigilinus i kiekviena sios diagnozes zodi,aisku,kad tai daugiau elgesio ir mastysenos sutrikimai,vartojant nuolat,didesniais nei saugus kiekiais,ne per metus ir ne per du zmogus,buves saunus jaunuolis pavirsta i degrada.Ir dar raso,kad tai-rdquo;Nepagydoma,progreuojanti,letine,potencialiai mirtina ligardquo;. Tai kaip nuo jos apsaugot savo vaikus? kiek domejausi,juk nera pilnai istirta,kas suserga ir kodel? Kaip man suzinoti,kad mano vaikas nesusirgs,pirmakart isgeres sampano? Teko girdeti,kad negalima kudikio iki metuku nesti i kambari,jei ten stovi atidarytas butelis degtines,nes alkoholis garuoja ir kudikis gali apsinuodyt garais,o paaugusiam gali atsirasti noras paragaut tai,ka pasamone uzfiksavo,kaip malonu galveles apsvaigima,paragavus kaifas dar sustipreja (pasamones lygmenyje),tai issaukia nora pakartot ta busena,ir dar ir dar...Na,ir prasideda!..Tai ka daryt ir nuo kada? pabandyk pasakyt situs dalykus savo paauliui,debeseli ir parasyk,ka jis tau atsake siuo klausimu?