gele

2015-04-14 10:04

Dvyniai dvyniai...kodėl visi visad su horoskopu sieja? o vat aš pažįstu dvynį - nuostabus žmogus.
Girtuokliai - ligoniai. Jų yra visokių zodiako ženklų. Gydykitės, nes tai tikrai liga. Su šventėm.

vida

2015-04-14 09:04

Mano dukra paliko bernas, nes susitaike su sena pana. Gerai kad neilgai draugavo.bet ji juo patikejo. Dvinys zodiakas. Gerai sakoma, kad nuo dvynio reikia begti kuo toliau. susipyko su merga ir tuoj kitai meile ispazista, o senoji pamojo pirstu ir vel pas ja nubego.O mano dukra verkia.

vida

2015-04-14 09:04

Tegul Velykos atnesa laime, kokios kiekviena norime.
O girtuokliams jei skaitot galiu pasakyti, kad bukit lai mingi, bet su jumis kiti nelaimingi.Gerkit ta savo snapsa ir sprokit kuo greiciau.
Juk ir as noriu laimes, tik ne su buteliu.

Roberta

2015-04-14 06:04

Rūta, kaip Jums? Dingote, tai galvoju, gal palūžote:( Jei palūžote, susiimkite ir vėl bandykite.Na, gal viskas ir gerai...

vida

2015-04-13 18:04

siandien atsikele piktas, apspjaude apkurvino ir pradejo gerti, istvere 3 savaites blaivybes..
tegul geria, laimes jam...cia jo laime ir musu nelaime.bet man jau vistiek, tegul geria iki galo, nebetikiu kad kitaip bus.

vida

2015-04-12 14:04

dieve duok man stiprybes. as nebeturiu jegu.

Maja

2015-04-12 12:04

Su sventom Velykom Lai nors kas pas
ka nors pagereja o ne pablogeja Vaikai
tegul myli mus,mes juos o vyrai na tegu
nors keli supranta del ko verta gyventi
sioje zemeje

Nesvarbu

2015-04-11 17:04

Kartais noriu,kad jis greiciau gautu gala ir nekankintu nei saves nei kitu.Nekenciu!

Gerda

2015-04-11 08:04

Tai kokios gi tos alkoholizmo priezastys? Ar jau gimstama alkoholiku? Ir kaip atskirt,pvz,ar mano siandieninis dvylikametis sunus taps alkoholiku ar ne? O del stadiju nesutinku su rdquo;debeseliurdquo;, PSO ivardija -rdquo;Alkoholizmas-psichikos ir elgesio sutrikimai,vartojant alkoholirdquo;. Tai isigilinus i kiekviena sios diagnozes zodi,aisku,kad tai daugiau elgesio ir mastysenos sutrikimai,vartojant nuolat,didesniais nei saugus kiekiais,ne per metus ir ne per du zmogus,buves saunus jaunuolis pavirsta i degrada.Ir dar raso,kad tai-rdquo;Nepagydoma,progreuojanti,letine,potencialiai mirtina ligardquo;. Tai kaip nuo jos apsaugot savo vaikus? kiek domejausi,juk nera pilnai istirta,kas suserga ir kodel? Kaip man suzinoti,kad mano vaikas nesusirgs,pirmakart isgeres sampano? Teko girdeti,kad negalima kudikio iki metuku nesti i kambari,jei ten stovi atidarytas butelis degtines,nes alkoholis garuoja ir kudikis gali apsinuodyt garais,o paaugusiam gali atsirasti noras paragaut tai,ka pasamone uzfiksavo,kaip malonu galveles apsvaigima,paragavus kaifas dar sustipreja (pasamones lygmenyje),tai issaukia nora pakartot ta busena,ir dar ir dar...Na,ir prasideda!..Tai ka daryt ir nuo kada? pabandyk pasakyt situs dalykus savo paauliui,debeseli ir parasyk,ka jis tau atsake siuo klausimu?

lota

2015-04-11 07:04

Voldemarui. Bet gi ne kiekvienam alkocholikui užtenka smegenų kreiptis pagalbos.Va ,maniškis lankė kursus,praplovė šiek tiek jo sąmonę ,smegenėles, bet klubo nelankė, tai po pusantro mėnesio vėl gerti pradėjo-pila dabar juodai.O atrodė , kad jau buvo pradėjęs normaliai mąstyti , džiaugėsi,kaip jam gerai.O dabar vėl nemastantis zombis.Nebežinau ką daryti. Teks turbūt palikti jį, nebeištversiu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių