Maja

2015-04-17 06:04

Va ir po svenciu Ar visos gyvos?Ir
visi? Va isejau siandien vaziuoti i darba tai tu sleivu,kreivu,slitinejan
ciu pilna Siaubas slykstu slykstu Amzi
ni zombiai Kas tai yra vyras,tevas?
Nieko doro As tai tik save kaltinu nes nieko ir nepadariau siuo klausimu Aisku
man dar po 2,3 menesius buna ramybes bet
gi kasdien laukiu su siaubu Praeina me
nuo,du ir prasideda laukimo dienos kada?

debeselis

2015-04-15 18:04

Nesvarbu,bet juk yra daugiau iseiciu.Isvyti arba iseiti,issiskirti arba atskirti,atsiriboti. Atsiriboti nuo rdquo;jurdquo; neprilygstamuju rdquo;teisuoliurdquo;,pasiusti juos visus ten,kur musu nera :-) Geriau veliau,nei niekada.

gele

2015-04-15 14:04

na, jo, jie dauguma tokie...manau, kad reiktų kreiptis į tam tikrą instituciją, pasieškokit tikrai ir nekentėkit, nes baimė, tai vienintelis dalykas, kuo jie mano valdą kitus žmones, kol bijosit, tol būsit priklausoma nuo jo. Susiraskit patikimą žmogų ir abu spręskit, ne viena. Kad jis matytų, jog yra, kas jus apgina, kad nebijot jo. As tikrai suprantu, ką dabar jauciat, bet juk be iseities but negali, neturit to leisti ir vardan vaukų, nepasirinkit aukos vaidmens, nes kol būsit auka, tol jis bus jūsų valdovas...nebūtina jam prieš tai labai užsimint apie savo planus. Jei yra galimybė tikrai reik kur nors išeit, kad nematytų jis jūsų. Oi, sunkus tai kelia. Bet rizika ar amžina kančia? juk kenčiat ne tik jūs...

vida

2015-04-15 13:04

Mano vaikai taip pat dziaugtus jei issiskirtumem. ir as laiminga buciau. bet ar su psichu gali susitarti. JIS PAVOJINGAS PILNAS KERSTO IR NEAPYKANTOS VISIEMS.

Roberta

2015-04-15 06:04

Jei turit laiko ir noro-papasakokit-ką ten kalba anoniminiai alkoholikai per tuos suėjimus.Kur esmė, kad daug ką tai ir išgelbsti.

gele

2015-04-14 13:04

moterys, nekentėkit su alkoholikais, juk save tik žudot. Ne viduramžiais juk gyvenam...nebent tirai mylit..bet taip ir pačios nusivžiuosit, o jei dar vaikučių turit, neleiskit jiem kentėt. Mano "tėtukas" tokia liga turi, tai, kai mama išsiskyrė - tai buvo laimingiausia diena mano gyvenime. Dbr jei jį susapnuoju, tai visa ašaromisapsipylus pabundu. Alkoholikai- košmaras. Beje, jis žuvis pgl horo. Nepriskirkit žmonėm savybių pgl jų horoskopo ženklus, nor nzn...tai va, dbr nevirškinu vaikinų, kurie išgeria per daug, jau tokio negerbiu, kuris saiką praranda. Tikrai nenorėčiau tokio, koks mano tėvas. Va, tokios patirties jau turiu..Vaikystėje man buvo labai gėda. O dbr net nemanau, kad turėjau TĖVĄ. Skaudi tai tema.

lota

2015-04-14 13:04

Ruta, saunuole, perskaiciau foruma ir nerandu zodziu kaip dziugu del Jusu. Stiprybes ir tvirtu zingsniu.

ona

2015-04-14 11:04

nu ar daug kiausiniu su alchasais sumuset? kur gaut samagono nupirkciau deze, gal nudvestu begerdamas.

vida

Mano girtuoklis -liutas. sako liutu girtuokliu mazai buna. bet mano toks.as irgi horoskopais mazai tikiu , bet teisybes buna daugiau, negu maziau.

Roberta

Dabar lengviau su darbo radimu, tikrai rastumete, jei skirumete laiko paieskoms.Būtinai ieškokitės darbo.kas žino-gal atrasite tai, kas patiks, gal naujam darbe rasite įdomių žmonių. Maža kas. Nuotaikų svyravimai-neišvengiami. Būkit stipri, nepasiduokit lūžimui.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių