2015-04-18 16:04
sveiki, ka tik radau sia svetaine ir labai apsidziaugiau, kad ne vienai man taip negerai buna. priejau toki taska savo gyvenime, kai arba griebtis kazko ir pradeti keisti gyvenima, arba su juo atsisveikinti.. keisti ir keistis as noriu, tik beda ta, kad nezinau kaip. jauciuosi siaubingai pasimetus. siandien antra karta buvau pas psichiatra. galvojau, kad viskas paaiskes, bet isejo atvirksciai. dabar isvis nesuprantu, nuo ko man visa ta baime, saves nuvertinimas, apatija, nuovargis, pesimizmas, neapykanta, mintys apie savizudybe. jau du menesiai, kaip nebeiseinu is namu, nes negaliu. bijau. mokslu turbut taip ir nepabaigsiu siais metais. is pradziu gydytojas galvojo, kad man sociofobija, bet, kadangi as bijau tik pazistamu zmoniu, ja atmete. depresijos pozymiai yra ir dar asmenybes sutrikimai. jauciuosi kaip nusiklatele, melage ir manipuliatore. kad tokia busena isprovokuoju pati ir taip bandau sulaukti aplinkiniu demesio ir gailescio. o tai neteisinga. ir dar apie visa tai galvoju kiekviena diena milijona kartu. toks jausmas, kad viena diena smegenys neatlaikys. kelias dienas geriau Paroxetin 20 mg, bet buvo labai negera, tai atsisakiau. dabar israse man Spitomin 5 mg kiekvienai dienai ir Tranxene 5 mg ypatingiems atvejams. gal kas galetu man pasakyti, ar sitas derinukas geras ir siaip nelabai randu info apie Spitomin"a.