violla

2015-04-18 18:04

Kviečiu visus sulčių,tik ką išspaudžiau: dilgėlės,pienės ir garšvos. Neskanu,bet antidepresantai dar bjauresni.

violla

2015-04-18 17:04

Man rodos,kad aš kasdien pradėjau susiskaičiuoti
gyvenimo kokybės likučius,kurių kaskart mažiau.
Gyvenimo džiaugsmo-vėl trupiniai. Visa tai išvogė depresija...Kam apsiskūsti,kam pateikti ieškinį? Būna ir vagių garbingų-išvagia,bet apsigalvoję sugrąžina. Šitoji-nemanau. Bet gal galima paprašyti?.. Tik reikia išmokti jos kalbą...

doppelgänger

2015-04-18 17:04

Taip tylu čia. Gražios dienos, masinis pagerėjimas:) O aš vis skaitau apie kažkokius rdquo;Ars moriendirdquo; ir la danse macabre:)

just

2015-04-18 16:04

sveiki, ka tik radau sia svetaine ir labai apsidziaugiau, kad ne vienai man taip negerai buna. priejau toki taska savo gyvenime, kai arba griebtis kazko ir pradeti keisti gyvenima, arba su juo atsisveikinti.. keisti ir keistis as noriu, tik beda ta, kad nezinau kaip. jauciuosi siaubingai pasimetus. siandien antra karta buvau pas psichiatra. galvojau, kad viskas paaiskes, bet isejo atvirksciai. dabar isvis nesuprantu, nuo ko man visa ta baime, saves nuvertinimas, apatija, nuovargis, pesimizmas, neapykanta, mintys apie savizudybe. jau du menesiai, kaip nebeiseinu is namu, nes negaliu. bijau. mokslu turbut taip ir nepabaigsiu siais metais. is pradziu gydytojas galvojo, kad man sociofobija, bet, kadangi as bijau tik pazistamu zmoniu, ja atmete. depresijos pozymiai yra ir dar asmenybes sutrikimai. jauciuosi kaip nusiklatele, melage ir manipuliatore. kad tokia busena isprovokuoju pati ir taip bandau sulaukti aplinkiniu demesio ir gailescio. o tai neteisinga. ir dar apie visa tai galvoju kiekviena diena milijona kartu. toks jausmas, kad viena diena smegenys neatlaikys. kelias dienas geriau Paroxetin 20 mg, bet buvo labai negera, tai atsisakiau. dabar israse man Spitomin 5 mg kiekvienai dienai ir Tranxene 5 mg ypatingiems atvejams. gal kas galetu man pasakyti, ar sitas derinukas geras ir siaip nelabai randu info apie Spitomin"a.

viollaa

2015-04-18 14:04

Pasimetęs geriau, nei pametęs.. Pasimetęs - namus ras. O pametęs - gali nerasti.. :))

viollaa

zundai

Ar būtina tą pavasarį mylėt-laukt, bei keistis su juo?

Man labai patinka rugpjūtis, rugsėjis.
Turiu ko laukt. Jie ateis - tai ne iliuzija.
Tik bėda - kad praeis.. tas žinojimas trukdo..

viollaa

šiaurei

Visa bėda, kad aš nežinau tos citatos - neskaičiau, mat. O užuomenos visada intriguoja..
Tai kas tas -TU- ??

Šiaip, esu jau mušta. Ir aš kartais mušuosi(mušu):) Dažnai pasiteisinanti skęstančių gelbėjimo metodika sausumoj :))

violla

2015-04-18 13:04

Aišku,kaip ant delno-rašyti glaustai nemoku. Mano rašliava visada ilgiausia. Teks daryti išvadas.

Leta

2015-04-18 09:04

Jūsų čia taip daug prisirinko, oho. Man nesunku kitus palaikyti, nes pati jaučiuosi tikrai gerai. O vakar savoj kompanijoj žaidėm su pykčiu. Taikėm tokią trijų žingsnių metodiką: identifikuoju jausmą, papasakoju žodžiais kitiems apie tai ką jaučiu, ieškau priežasčių, kas tą jausmą sukėlė. Iš pradžių atrodė, kad pykčio jausmas mums neateis, bet paskui pasirodė, kad jo lengvos formos tuoj pat atsiranda, kai tik kas nors bent kiek nepatinka. Tikrai buvo įdomu, pasijutom tokios atviros ir mielos viena kitai. Buvom keturios moterys. Kiekviena prasukom po vieną pykčio epizodą, kuris mums kilo. Ir keista, kad pasakymas aš pykstu nenutolino, o suartino.

violla

2015-04-18 07:04

Sveiki. Nespėjau,aišku,būsite su Simeliu išgėrę visą karštą gėrimą...tik atsikelk vėliau...
Aš šiandien jaučiuosi puikiai, lengva mintyse,švaru akyse. Darbai tik vyniojasi. Matomai, dar pakrauta nuo vakar susitikimo. Labai teigiamai mane užkabino tas bendravimas,pabuvau kitame,mažai pažintame pasaulyje. Neapsakomas patyrimas.
Tik-negiriu dienos be vakaro: ateis koks užtemimas ir taškas...
Oras bjaurus,manau,visoje Lietuvoje. Šalta ir lyja. Bet kita savaitė žadama šiltesnė,o savaitgalis visai šiltas. Teks išlaukti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių