asta

2015-04-20 17:04

Praėjau visą kursą lašelinėm, nes kraujo niekaip negalėjo paimti, jau bandau ir bičių nuodų tepalus bei masažus kojų, tai tuo momentu padeda, kokiai valandai,o taip jau ir naktim nemiegu, nuo kelių skausmo. Gal kas dar ką pasiūlysit, nes jau nežinau ką daryti.

jurga

2015-04-20 17:04

Aciu uz atsakymus ir informacija, Jus visi labai malonus. Sveikatos ir stiprybes tik galiu palinketi.

grazina

2015-04-20 16:04

sveikas as kaip as.Ar tik ne depresine gaidelė buvo jusu laiške?Pavasaris,ir gal but taip depresiška nuotaika.Bet juk vasara ne už kalnu ir vel liga truputi aprims.Tykėkit tuo prašau.Mano vyrui tikrai buvo jau ne kas.Bet geria žuvu taukus,selena,B grupes vitaminus ir amantadini.Per kelias savaites gryžo jėgos.Šiandiena išvažiavo i vokietija bizniuko prasukt.Žinoma jis nevaikšto kaip sveikas žmogus,bet labai džiaugiuos,kad jis turi labai dideli tykėjima.laikykis Aš kaip aš,nuvyk negeras mintis.Bus viskas gerai....

jurga

2015-04-20 14:04

Bukit malonus, parasykit kokiu budu nustatoma isetine skleroze. Pas mane ligu maisas - stuburo isvarza, sanariu artroze,virskinimo sutrikimai, galvos svaigimas, koju , nugaros skausmai, koju silpnumas, pameto i sonus ir t.t. Bet niekas nepasake kad gal but reiketu isitirti del IS.Jeigu dare magnetini rezonansa del stuburo isvarzos ar galejo matyti ka nors del IS?

Vita

2015-04-20 13:04

:)))

ele

2015-04-20 09:04

Man irgi ranka aptirpo ir lyg galva suktis nori. Praeitą kartą naudojau plečiančius,B grupę.Taip nesinori į tą ligoninę..

edita

2015-04-20 08:04

Lana diena
Daiva, norejau Jusu paklaust, apie mitoksatrona, ten buvo netikslus Jus e. asto adresiukas rodytas, jei galetumete man daugiau papasakoti el. pastu ediusa@gmail.com
Aciu Jums labai
Stiprybes visiems ir dagiau sypsokites:)

Vytautas

2015-04-20 08:04

Aciu Ehonui uz gera nuoroda,patiko A Davidavicienes knygos Sveikatos pamokos-kvepavimas...
Geros nuotaikos visiems.

Sigita

2015-04-20 07:04

Patarkint man kas nors: Man nutirpo kairios rankos nikstys ir nusilpo ranka. Daznokai aptirsta koju padai, bet buna, kad apstoja tirpt. Ka tokiu atvreju jus darot?

dalia

2015-04-19 23:04

Laba diena gal kas atsirastu su kuom butu galima pabendrauti apie isetine sonine skleroze?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių