Maja

2015-04-24 06:04

Baisu... Tu privalai gyventi pojoko gy
venimu Vis del to gal tau reikia ka nors
daryti Juk nulusi pati Ir kas tada?
Dar daugiau stumdys,naikins Su juo jau
viskas aisku niekas cia nepades Na jei
labai nores Bet kaip gali noreti zmogus
kuris gyvena savo pasaulyje Nezinau tavo
galimybiu bet gal kaip nors galima palik
ti ji Tiesiog kad pati isliktum Juk nak
tis be miego mums jau baisu

vida

2015-04-23 11:04

NEMIEGOJAU SIANAKT.
BLASKESI PO VISUS KAMPUS SVIESAS UZDEGES, KAZKA PASAKOJO, GERE.
RYTA ATSIKELIAU, SVIESAS UZGESINAU, KAVOS ATSIGERIAU , ANT SATLO VALGYT IR BUTELI PALIKAU IR I DARBA ISEJAU. O KA DARYT ? ATVAZIUOS I DARBA PINIGU SU TAKSI, DAR BLOGIAU BUS.

Rūta

2015-04-23 08:04

kai ašteiravausi vaistinėse,tai pasįūlė tabletes LIDEVINE.Aš jų nusipirkau(reikėjo apskambint visas vaistines,kol gavau).bet aš jų negėriau.turiu daug ligų,o jie daug kam kenkia.aišku,alkoholis dar labiau kenkia.jei jų yra pirkt,tai gal pabandykit.

Maja

2015-04-23 06:04

Tu teisi Geriausia tai daryti jaunyste
je kol jiems dar ir mergų reikia Tada
lengviau O dabar nieko nereikia isskyrus
butelio Ir proto jau nera Sunku ka nors
pakeisti,zinoma nieko nedarant niekas ir
nesigaus Vot problema svarstom Laimingos
tos seimos kurios neturi pijoko arba kaip as sakau namu zombio.Nereikia jokio
gyvunelio namuose O tiek daug graziu
dalyku zemeje Viska galima pamatytiti
aplankyti paragauti pasidziaugti Tik
nera zmogaus Taip ir linksminiesi viena
savos laidos savi filmai,savi pasivaiksciojimai

debeselis

2015-04-23 00:04

Kaip bebutu apmaudu,bet siame puslapyje tema valdo alkoholikai.Sutverimai,jau irode savo sugebejimus naikinti viska aplink del savo noro svaigintis.Pokalbiai su jais - beverciai,tai tik tuscias laiko bei jegu eikvojimas.Juk turite gausybe gyvenimo patirties,visi jusu bandymai apeliuoti i alkoholiko sazine,zmoniskuma,padoruma liko be atsako,nes alkoholikas tokius pojucius jau senai eleminaves is savo gyvuliskosios egzistencijos.Juos valdo poreikis svaigintis ir gyvuliska baime.Tai ju egzistencijos varanciosios jegos.Ko gero vienintelis dalykas - baime nustipti begeriant,dali ju privercia tapti anonimais.Deja,laikinai.
Zmogui is UK. Labai uzjauciu del Jusu brolio.Gaila,jog jis nepajegia susivokti situacijoje,deja,man atrodo,kad kardinalius pokycius gali issaukti tik baime.Jusu pastangos nebus sekmingos...
Jau pastebejau racionalesniu minciu bei patarimu is sio forumo skaitytoju.Viena is ju pacituosiu:
rdquo;dumoksne (2008-04-22 15:38)
MIELOSIOS IESKOKIT PAGALBOS SAUGERIANCIU DIEVULIS PASIRUPINS...ALANONAS MUSŲ ISSIGELBEJIMASrdquo; citatos pabaiga.
Manau,kad tai butu labai teisingas zingsnis.As vel pasikartosiu - gelbekimes patys,tai turetu buti kencianciuju del alkoholiku tikslas.Pradeti galima virtualiai,rasant,bendraujant Al-anono forume:

al-anon.izmaelis.com/index.php?option=com_joomlaboardamp;Itemid=99

Pasiskaitykite.Manau,kad rasite nemazai atsakymu i siandiena kylancius klausimus.

Maja

2015-04-22 05:04

Pagaliau po gal 3 mėnesiu sulaukiau
ir savo dienu Pirmiausia iskoliojo
atsakanciai uz tris menesius Visi
cia sudai tik anas zmogus kiaule.Siau
bas Kiekviena karta atrodo kad si karta
neistversiu arba pabegsoi arba nudesiu
Turiu atimti masinos raktelius,dokumen
tus,ir aplamai istisai burba Alkoholi
kai juk nemiega Jie gali vaplineti iki
paryciu Jie gi issimiega diena.Kartais
atrodo kad galus atiduosiu pirmoji as
nes neislaikys nervai Prapila 10 dienu
o paskui juodas kaip zeme baisus kaip
siaubunas ir vos kojas velkantis Nezinau
mielosios niekas cia nemete niekas neis
sigyde Reikia daug pastangu deti Mano
tai girtas labai nori gydytis Vakar per
Bedu turgu rode moteriske kuri mete Bet
kiek ji pastangu idejo,kiek kartu tai
bande Reikia nekelti tos pirmosios nes
ta alkoholiko sekla juose slypi ir 50
metu Uzpyle ant jos ir poslo pojiechalo
Bet is tikro tai sunku biauru slykstu

vika

2015-04-21 18:04

labai sunku viską mesti, jeigu esi kažkiek priklausoma finansiškai. Pavyzdžiui, butas ne mano. Tėvų taip pat savo nenoriu skaudinti, mama nervinsis dėl tų skyrybų dieną naktį. Bet taip gyventi jau neįmanoma, geria kasdien, miegot neina, o kalba kažkokias nesąmones kaip šizofrenikas. gal kas žinot, ar čia smegenų atrofija ar baltoji karštinė. o skirtis reikia nes kito kelio nematau

inga

2015-04-21 12:04

Sveiki,paskaičius diskusijas supratau,kad visos vienodai kenčia.mano geram pažįstamam nustatyta smegenų nedidelė smegenų atrofija.jis supranta,kad tai blogai,bet laikas nuo laiko pradeda išnaujo gerti,koduotis nebandė,nes tuo netiki,AA nelanko,nes tai atsieit ne jam,vis bando savo jėgas ir paslysta.Gal girdėjot apie Miramedos siūlomą 25 kadro efektą,gal kam padėjo,ar teko bendrauti su žmonėmis kuriems yra smegenų atrofijos požymių,ar ji smarkiai progresuoja.

ieva

2015-04-21 10:04

Man irgi dar taip nedaug metu, o jau pavargau gyventi. Maniskis puse meu negere. O va sestadieni kaip isejo ir va jau sekmadienis, o jis dar negryzo. Telefonu arba neatsiliepia arba paraso, kad nenusiteikes mano isterijoms. Nezinau ar jis geria ar ne. Bet as jau 2 paros nemiegu, nevalgau ir tik raminancius geriu. Jauciu kad kraustausi is proto. Paslepiau masinos raktelius ir isjau is namu. Gavau ka tik zinute (turbut parejo namo), kad as prisidrbau ir man bus sakes. NEBEGALIU ISTVERTI tokio skausmo kai mylimas zmogus taip elgiasi.

vida

2015-04-19 14:04

AS NEBETIKIU JUO. ZIURIU KAIP I LIGONI. BE PYKCIO IR ASARU. KAZKAS MANY NUTRUKO. GAL IR SIOS DISKUSIJOS PADEDA NURIMTI.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių