2015-05-14 06:05
Labas Irma
Norečiau pasakyti, kad spaudoje esantys straipsniai (paskutiniai) t.y. tiesa, tai tik ekspermentinis lygis.Taip priverte susidometi net prezidenta, nes sis gydymas yra dar tik ekspermentinis, jis negali buti isbandomas su zmonemis, tai teisiskai nereglamentuota veikla.Taip tiesa yra ir kad mes nezinome ka jie mum suleidzia.
O kokie buvo zmones....sakyciau, kad reiketu papasakoti nuo pradzios viska.Pries tris metu, kai man IS labai progresavo, per pazystamus suzinojau butent apie Novosibirsko klinika, kad ten kamieniniu lasteliu deka galima sustabdyti net pagydyti IS, kadang Lietuvoje, yra neteisiskai tos injekcijos ivezti nebuvo galima, pradejom dometis ....mums dave net gydytoju telefonus, kurie gyre ir ragino vykti i Novosibirska, kad as ten pagysiu.Mane buvo ikalbeje, as sutikau buti "ekspermentiniu triusiuku" vardan kitu, kad kiti turetu vaistus ir t.t.Buvo viskas placai paaiskinta, kas man bus atliekama, kaip ir kiek laiko.Ir zinoma buvo pamineta apvali suma...tai ir buvo priezastis, del kurios as neisvykau i Novosibirska.Reikejo tureti 10000 Lt, kelionei, neskaitant pragyvenimo ir kt islaidu Novosibirske.Perspeta buvau, kad man gali po pirmo karto pablogeti.Beje tie zmones" daktarai" jie mane spaude, dare mamai spaudima, kad ji negali pasiaukoti del dukters, neduoda pinigu, nors mes ju neturejom.Su mama pradejom gilintis, kodel yra daromas spaudimas, ir tiesiog primygtinai prasoma vykti, zinoma uz savo pinigus, keista, diskusijos vyko apie6 men. kaina pradejo kristi.Kai as paklausiau ar jau buvo atliekami su zmonemis sie ekpermentai man buvo atsakyta, kad taip yra gydomi kepenu ciroze sergantys...ir dar kitomis nepagydomomis ligomis sergantys zmones. Is tiesu man kilo itarimas, JAV tiek garsiu zmoniu serga hepatitu, jie nieko neatrado, kodel Rusijoje,atrado.Ir as nusprendziau paskambinti tam daktarui i klinika, Vilniuje, paklausti nejau Rusijoje nera nei vieno IS serganciojo, kad su juo ten isbandytu, kodel mane is Lietuvos ten reikia vezti...man kilo abejoniu...paskambinau nurodytu tel., surinkus numeri isgirdau operatore sakant, kad numeris nenaudojamas,paskambinu mobiliuoju atsiliepia.As nuvykau i ligonine kur "daktaras" turejo dirbti, paklausiau skyriuje, man atsake kad toks cia nedirba...tiesa pasakius to zmogaus nebuvo nei vienoje Vilniaus ligonineje...tada as is karto atsisakiau buti siuo triusiuku.Prasidejo "terorizavimas" mano seimos.Kaip tik per televizija buvo parodyta seima is Alytaus kurie ten buvo, susisiekiau su jais, taip vaikutis po avarijos...jam pagerejo, ...ir reziume buvo toksai....Cia nuomone patyrusiu daktaru - profesoriu...Kamieniniu lkasteliu transplantacija, gali buti efektyvijaunam organizmui...ir patyrusiam trauma...(avarija, luzis ir t.t.) bet tik ne prie letiniu ligu...(pvz. IS), nes kaip manes paklause kokioje stadijoje tu dabar esi?Pagerejimas ar pablogejimas, siuo momentu nezinau, nes tai neimanoma nustatyti...tik galima nustatyti ryskias atakas ar recidyvus.Ir kiek straipsniu iseina, visur minima, kad nebuvo pagerejimo, kad nepagerejo, taip Putinas susidomejo, kai siam ekspermentui ryzosi ruse - ginekologe, pati gydytoja, ji nepakilo is vezimelio isleido 20000 $.
Tikrai nesusiviliokite tokiais pasiulymai....tai aferistai, ypac siulantys Lietuvoje vykti ir isbandyti si metoda...
Gera nuotaika ir ramybe mums naudingiau nei jaudulys
Geros nuotaikos visiems