Maja

2015-05-20 06:05

Žinai parašyk ta numeri o tai kartais
kai dūšia be vietos plavineju ir nežinau
ko tvertis Nes tuo momentu nieko nenoriu
tvertis.Dieve,paskaitau lyg yra dar vienas pasaulis kur gyventojai girti
snukiai šalia kankinasi žmonos ir vai
kai Yra dar vienas pasaulis kur gyvena
laimingai daug mano pažįstamu ir aš jiems žiauriai pavydžiu

PAVARGUSI

2015-05-19 20:05

Mano irgi-isejo pirkti degtuku ir dingo.Va jau keturios valandos kaip nesirodo,telefonas isjungtas.Devyniasdesimt devyni procentai kad prisilake,ir vienas kad nusprogo begerdamas.Jauciu kaip kyla isiucio banga,butu diena-eiciau pjauti veja,o vidurnakti ka daryti...Vel savaitgalio planai zlugo.
To alkoholiko zmonai-kaip ten yra su Revia,ar tabletes panasios i pvz.vitaminus,ar dar i kokias nors,ir kiek laiko pries uzgerima reikia pradeti duoti ,kad butu efektas?

ija

2015-05-18 05:05

Lina,kiekvienos mūsų situacija panaši vienu atveju-vyrų gėrimu,bet visą kitą tik atrodo panašiai.Sunku pasakyti kokią būseną priimti pačiai,tačiau reikia ieškoti priimtiniausių aplinkybių ir mokytis pragyventi tą laikotarpį,bet pirmiausiai turi apgalvoti visus už ir prieš,ar tau reikia,ar tu gali,pradėti naują gyvenimą be jo.Tai ypač sunku.O išrėkti ar pakalbėti su juo gražiai,turi spręsti pagal aplinkybes,o ką nors sakyti geriančiam yra visiškai beprasmiška,tai jį tik nuramins,kad geria dėl tavo priekaištų ar panašiai.Aš sakiau ir sakysiu,kad čia mes mažai galime,tačiau tikrai yra gerai,kada gali kažkam išsakyti tuo momentu susikaupusį pyktį ir nuoskaudą,gal būs kartais kažką naudingo iš tų pokalbių rasti ir sau,o ypač supratimo ir paguodos žodžius.Sėkmės.

rimantas

2015-05-17 21:05

esu sutverimas prarades prota,sazine, garbe,zmogiskuosius jausmus taip mane apibudino debeselis.bet kaip as neturedamas proto sugebejau mest gert gal manot kas padejo zinoma kad ne is tokiu kaip ebeselis net nelauk paciam turejo dasust taip ir turi but,kur garbe ir orumas nera jo nevaikstau pasikeles nesmerkiu kitu,garbe ir oruma atiduodu debeseliui tegu turisi. o zmogisku jausmu yra visokiu ir geru ir blogu jei esi blaivus gerieji ima virsu jei laki kai latras bujoja blogieji vienas jausmas pazystamas ir tau debeseli tai neapykanta.

PAVARGUSI

2015-05-17 15:05

Lina, suprantu,ka jauti.Panasiai budavo ir man pradzioje:kankindavausi, lakstydavau,ieskodavau,laselines statydavau,kad tik greiciau atsigautu.Gimus vaikui, supratau,kad kuo toliau,tuo bus blogiau,ir kad niekas neprivers vyro pasikeisti.Susikuriau savus tikslus ir budus,kad jis turetu tik minimalias galimybes gadinti man gyvenima.Dabar visi stebisi,kaip as galiu taip pragmatiskai i viska ziureti.Stenkis jo uzgerimu metu rasti uzsiemima,kuris maksimaliai uzimtu tavo demesi arba isvargintu fiziskai.Kai isblaives-isversk ant jo viska,ka sukaupei per gerimo dienas.Svarbiausia -buk egoiste,nes tie girtuokliai tiek mums sveikatos isgadina,kad joks atlygis uz tai nebus per didelis.

lina

2015-05-17 12:05

jo...jau septinta diena geria....valkiojasi mieste neuzsegtom kelnem...miega kur papuolus....laukiu besiblaivancio bet dar galo nesimato....isvaziavau i miesta nusipirk sausainiu sakau gal pageres....bet is to streso sedejau septynias dienas nevalgiusi, dabar kemsu maista lyg tuscias maisas...nesusivaldau....juokiuosi sakau, jog mano gyvenimas man svarbesnis, bet jo veidas akyse stovi isirezes ir negaliu uzmirsti apie ji ne sekundei...noreciau kartais pabuti jo vietoje ir suprasti ka jis jaucia taip darydamas....musu rysiai duzta...i sipulius...tik to jis nesuvokia, nes dar neissipagiriojo...atleiskit tie kuriems atsibodo manes klausytis

Vytas

2015-05-17 09:05

Sveiki mielieji , man vis persasi to puslapio (galimas atsakymas Alkoholizmas - kaip galima padeti?....bliamba, nei geri zodziai, nei prievarta mano mama nenori blaiviai paziureti i tai, kas vadinama realybe, "bliamba" as jau pradedu manyti,kad greiciau as isprotesiu nuo jos "rytiniu psichu", nei ji...

tina

2015-05-16 21:05

Individualūs anoniminiai 10 d.kursai norintiems atsisakyti alkoholio vartojimo pagal G.Šičko metodą.
Pastogė kaimo sodyboje, žvejyba,
valtis, grynas oras ir pakeista įprastinė aplinka - nemokamai! Tel. 8-61755951

PAVARGUSI

2015-05-16 14:05

Net lengviau pasidare,radus sia diskusija,pasirodo,vargstanciu su savo antromis pusemis pakankamai daug.As vyrui pasakiau,kad alkoholizmas tik jo problema ir kad tik jis pats gali sau padeti.Aisku, slapta girdyti vaistus visai nebloga iseitis,bet manajam nera galimybes juos ikisti.Esu girdejusi apie kazkoki gryba,kurio nuoviras visam gyvenimui ijautrina organizma alkoholiui-gal yra zinanciu ka nors tiksliau?

Maja

2015-05-16 14:05

Marina o kas tai yra ALANONAS? As tai
nieko nežinau apie tai Žinau tik tiek
kad būna dienų jog būna gėda,skaudu,
nepakenčiama jog as gyvenu su pijoku
Mes gi privalome po atskirus namus tureti nes mes atskiruose pasauliuose

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 29 ir 0 svečių