2015-05-22 12:05
Sveiki.Noreciau isiterpti, nes uzkliuvo viena nuomone, kad rdquo;prisiskaitom, kas vyksta lab...rdquo; Man liga diagnozuota 2003 m. Nuo to laiko rdquo;neislipurdquo; is in-to ieskodamas naujienu apie vaistus nuo IS, apie jubandymus ir pan. Siunciau laiskus i keleta gamyklu ir laboratoriju. Dazniausiai sulaukdavau atsakymu. Supratau, kad mes esam labai mazi ir didziosios kompanijos retai pas mus uzsuka. Kitas dalykas - labai griezti ES istatymai susije su vaistais. Pvz.:Kanadoje pries pora metu buvo bandomi vaistai nuo IS, kuriu viena is sudedamuju daliu buvo marichuana. Tai buvo aerozoliniai vaistai purskiami i gerkle. Susisiekus su gamintoju ir pasakius,kad esu is Europos is karto buvau nuramintas, kad i Europa siu vaistu niekas nesiruosia vezti... Kitas vaistas - Fampridine. Jis jau isbandytas Europoje, bet i prekyba dar neisleistas Jo bandymai taip pat Lietuvos nepasieke. Visa tai rasau todel, kad is gydytoju tokios informacijos neisgirsite. Pats dabar gavau kvietima nauju vaistu bandymui. Jie vyksta Lietuvoje. Taciau apie tokius bandymus velgi suzinojau is kompanijos, kuri isikurusi toli nuo Lietuvos ir ju atstovas Lietuvoje, padejo man patekti i sia grupe...
Sios zinutes esme - nenustokite dometis, kas vyksta pasaulyje, duokite zinoti pasauliui, kad jus esate. Kartais jis isgirsta...