as

2015-05-22 15:05

as paskaicius foruma galvo ,kad gal reikia parasyti ir man nors as daznai skaitau ir galvoj ,kodel sveiki nesupranta kaip mums yra .SAKO PAV . ANT MANES AS TINGIU APSIMETU UZTAI KALBA KAD 26D VIENA TIK VAIKSTYNES PAGALBA SKRENDU I ISPANIJA KAIP JUS ITAI ZIURIT?

as

2015-05-22 13:05

noreciau buti sveiku zmogumi,bet kadangi jau apribotas mano judejimas, tai noriu bent islikti blaivaus proto ir negalvoti tik apie savo liga,nes taip jau dariau ir nieko gero nepavyko

sss

2015-05-22 12:05

Ne i pabrade ?

nerijus

2015-05-22 12:05

Sveiki.Noreciau isiterpti, nes uzkliuvo viena nuomone, kad rdquo;prisiskaitom, kas vyksta lab...rdquo; Man liga diagnozuota 2003 m. Nuo to laiko rdquo;neislipurdquo; is in-to ieskodamas naujienu apie vaistus nuo IS, apie jubandymus ir pan. Siunciau laiskus i keleta gamyklu ir laboratoriju. Dazniausiai sulaukdavau atsakymu. Supratau, kad mes esam labai mazi ir didziosios kompanijos retai pas mus uzsuka. Kitas dalykas - labai griezti ES istatymai susije su vaistais. Pvz.:Kanadoje pries pora metu buvo bandomi vaistai nuo IS, kuriu viena is sudedamuju daliu buvo marichuana. Tai buvo aerozoliniai vaistai purskiami i gerkle. Susisiekus su gamintoju ir pasakius,kad esu is Europos is karto buvau nuramintas, kad i Europa siu vaistu niekas nesiruosia vezti... Kitas vaistas - Fampridine. Jis jau isbandytas Europoje, bet i prekyba dar neisleistas Jo bandymai taip pat Lietuvos nepasieke. Visa tai rasau todel, kad is gydytoju tokios informacijos neisgirsite. Pats dabar gavau kvietima nauju vaistu bandymui. Jie vyksta Lietuvoje. Taciau apie tokius bandymus velgi suzinojau is kompanijos, kuri isikurusi toli nuo Lietuvos ir ju atstovas Lietuvoje, padejo man patekti i sia grupe...
Sios zinutes esme - nenustokite dometis, kas vyksta pasaulyje, duokite zinoti pasauliui, kad jus esate. Kartais jis isgirsta...

jonas

2015-05-22 10:05

sergu jau 20 metu,nuo sausio liga labai progresuoja kas menesi,leidziusi neurubina,valgau medu kasdien,baklofena pleciancius,niekas nebepadeda mieli likimo draugai,ka darau ne taip,parasykit busiu dekingas

zilvinas

2015-05-22 09:05

man ir karsta ir labai sviesu.iki

saulius

2015-05-22 09:05

Labas, o gal sveiki?
Galiupasakyti apie interferoną.
Bvo suleista visą ampulę, o turėjo 0,1 antrą ir trečią dieną - 0,1, ketvirtą- dešimtą - 0,2, po ti 5 dienas 0,5 ir po to visą ampulę. Aš po antros ampulės buvau sukaustytas į kauną.

sima

2015-05-22 07:05

Yra dar kitas vaistas (apie kuri daug nezinau), vadinasi Tysabri (natalizumab). Jis buvo vartojamas Amerikoj su gerais resultatais tik kelis menesius ir Vasario menesi 2005 metais jo apyvarta sustabdyta. Buvo nutarta padaryti daugiau tyrimu del sio vaisto saugumo, siu metu Kovo menesi buvo pasiulyta vel patvirtinti ir dabar Birzelio gale JAV sveikatos ministerija turi duoti spendima.
Neradau daug informacijos internete kaip sis vaistas veikia, tik zinau, kad yra statoma laseline viena karta per menesi.

sima

2015-05-22 07:05

Esu girdejusi apie ta interferona kur per nosi itraukti, bet mano gydytojas sake, kad dar tik bandymai vyksta ir pakolkas jiems nieko neiseina. Reik tiketis, kad gal padare kokia pazanga jei buvo apie tai kalbama simpoziume/

sima

2015-05-21 20:05

Gal ne taip pasakiau, bet man tai pakolkas bendrai pablogejo savijauta nuo interferono(per tas 3 savaites) ir zinau, kad jis tik stabdo liga. Paprasciausiai galvoju, kad gal tai laikinas pablogejimas pradejus vaistui kuris atsistatys kai organizmas apsipras.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių