jurga

2015-05-27 14:05

5 menesiai kai turejau ramybe ir jauciausi laimingas zmogus,nes vyras negere.Ir stai vel daugiadienes...Galu gale pradedu suvokti,kad tai visam gyvenimui.Labai noreciau,kad parasytu man tokio paties likimo moterys-gal kartu butu lengviau tai istverti...

Maja

2015-05-27 11:05

O kiek nuo Kėdainių ten yra?Senai
esu buvusi Ir turbūt daug žmomių būna?
O su mano vyru tai nežinau Jis savęs
neskaito tokiu dar varosi ant pijokų
Tada kai negeria

Maja

2015-05-27 09:05

Daug tų planų,daug tų svajonių Viskas
griuvo sugriuvo Dabar yra kaip yra, ir
pamatai kaip blogai žmonėms pagalvoji
tai gi ačiū Dievuliui viskas ne taip blogai.O kad su vyru taip gavosi taip
jau matyt buvo lemta Ir mokslus baigė,ir
darbus turėjo va taip dardėjo nudardėjo
žemyn Jis rusas , po tos perestrojkos
nesugebėjo viska nei isvažiuoti nei čia
žmogumi likti Ir prieš tai visko buvo
Žinima blogai ir velniškai neįdomu taip
gyventi Kitas klausimas Paberžėj bus sek
minės ar ne?

Maja

2015-05-27 05:05

Aš tai šimta variantų prigalvojau
bet nieko nepadarau Net buvau sugal
vojusi parduoti butą ir dingti iš to miesto Bet tada jis kankins vaikus
Nors mano dukra ne iš tų kuri duodasi
kankinama Man tai jo negaila nes jam manęs nei kiek Niekada paskutiniais
metais jis man nepadejo kai reikėjo
Visada svarbiausia jo gerklė o kai nelaka mėnesį kitą tai irgi jokios ugne
lės Laukia tos dienos Durų negaliu susi
dėt nes vis ;rytoj da rytoj Biauru čia
viskas Aišku niekas be jų nenumirė ir koks tas gailestis gali būti kai tave kankina

inga

2015-05-26 21:05

Egidijau, įdomu, kiek Jums metų, kiek metų gėrėte, ar dabar dirbate ir kiek jums kainuoja negerti, ar šeima Jus palaiko.

loreta

2015-05-26 09:05

sveiki,noreciau padeti savo broliui. tai dar jaunas zmogus, bet sekmingai gadinantis savo gyvenima. siandien jau pats galvoja koduotis. galetu negerti, taciau valios visiskai neturi. noreciau suzinoti daugiau apie gydymo metodus. gal kas perejes si pragara galetu patarti?

vida

2015-05-26 08:05

as ir dabar gyvenu kaip issiskirusi.
ryta iseinu i darba is darbo i soda-nama ir griztu namo 10 vakaro. tik tas sodas ne mano, ojo motinos, kuri yra mano priziurima ir globojama tokia sutartis. esu globejos pareigose. glooboju uosviene ir jos suneli. i soda-nameli sudejau daug pinigu galvojau su vyru gyvensim, buta vaikams paliksim, o isejo viskas suniui ant uodegos . jis buna bute ,o as su vaikais sode. bet vakare turiu gryzt, nes tas girtuoklis pasiima taksi ir atvaro pinigu. taip i gyvenu. tikrai neturiu ryzto skirtis, bet ir taip gyventi nesiruosiu. vistiek ka nors sugalvosiu ar dievas patvarkis.

geraltas

2015-05-25 10:05

Debesėli,14metų negeriančius,vadinate gyvuliais.Tai 03mėn.Jūsų pastebėjimas.Pagalvokit,prisiminkit-kada ragavote alkoholio? Per 14metų nė karto? O dabar eikit prie veidrodžio.Ar tikrai matot HOMO SAPIENS? Jei neragavot 14metų ir 1dieną,atsiprašau už šį savo klausimą.

geraltas

2015-05-25 09:05

Apie rdquo;alkoholikių motinų sodinimą ant kuolordquo;,rdquo;vėžinių lastelių naikinimąrdquo;irrdquo;utilizavimo procesą,kuriuo turėtų užsiimti specialiosios tarnybosrdquo;.Taigi,visi turintys bet kokią negalią,turi būti utilizuoti,t.y.,sunaikinti.Tokie pareiškimai jau kvepia,tiksliau dvokia,fašizmu.Kokia JŪSŲ nuomonė šiuo klausimu,debesėli?

geraltas

2015-05-25 07:05

Debesėli,prisipažinsiu,esu alkoholikas.Pagal tamstos vertybių skalę,nors ir negeriu,esu ameba.Ne žmogus.O Jūs,ŽMOGAU,kas esat? Ar ne toks pat,tik rdquo;saikingai geriantisrdquo;?.Aš prisipažinau kas esu.Tamstos eilė atsakyti tuo pačiu.Jei galit,bent laikinai,pasidėkit teisėjo mantiją,velnio šakes ir angelo sparnus.Atsakykit.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių