vida

2015-06-01 09:06

Cia as daugiausia verkiu, tokia natura. Is tikruju nereikia bliaut, o reikia eiti i prieki. Taip , reikia pasistengti del saves.J ei is vyro laimes nera, tai reikia paciai ieskoti. Juk kas iesko , tai gal kas ir randa. Belskimes ir bus atidaryta...

lina

2015-05-31 19:05

...
Parejusi namo - nusiaviau batus.
Uz lango sniokste vejas, dauzesi lietus…
Tyla lyg aklas liete pirstais mano veida
Kazkur girdejau tavo balsa tartum aida

Uzmerkusi akis maciau pavasari
Zibuoklemis pakvipo visas kambarys
Ir nubloskiau visas mintis I zydra dangu
Ganydama save, lyg ganosi lankoj arklys

Susopo sirdyje dyglys geluonis
Irezdamas tavas akis iki gelmiu
Myliu, zinau myliu o asaros vis liejas
Nes ir turiu tave ir neturiu….
...

lina

2015-05-31 19:05

Po tu 9 pragertu dienu, paskaiau jam kiek gedos apturejau, kaip nusispjoviiau ant visko susikroviau tases ir bandziau iseiti, bet neisejau nes reikejo isrezti jam i akis ka jis pridare. Kaip pagarbus zmogus praranda net savigarba visu zmoniu akyse...Nezinau vel daviau sansa...gal paskutini....sake niekad nebegers, vaiksciosim pas psichologus kartu, gers tabletes, mazins valandas darbe..., daugiau praleis laiko namuose...tikiu, nes myliu, kenciu nes zinau bet kada tai gali apsikartoti ir as esu bejege...Sakiau jam jog as nenoriu jo keisti, jis turi pats pasikeisti del saves, nes netures jokio gyvenimo su niekuo...jis vienas, be seimos, be draugu, be darbo, be namo, be masinos...atsiprasant apsikt...ir visu paliktas...Nezinau kas jo galvoje, ar alkoholikai isvis turi sazine atsipagirioje uz viska ka pridirbo? Gal kas is patirties galite atsakyti ar nors kiek jie turi sazines ir ar atgailauja nuosirdziai..

vida

2015-05-31 14:05

Dieve duok man laime rasti gera kelia. Netikiu, kad mano gyvenimo kelias slaugyti girtuokli, kuris prasiblaives spjauna ant manes.

petriukas

2015-05-31 12:05

Po velniu gi ne tarybiniais laikais gyvenam kad iki grabo lentos kartu....issiskirsim ka kaimas pasakys.

petriukas

2015-05-31 12:05

Moteriskes meskit geriancius ir kurkit savo gerove su vaikais, blem jei dar jie bedarbiai, nu as jusu nesuprantu kam kesti??? Bukit truputi principingos, gelbekit vaikus ir save, kam kest sita mesla visa gyvenima?? Jei pasitaisys po skyrybu bus gerai, o gal jus rasit kita daug geresni zmogu kuris netures tikslo jusu skandint, gerbs ir myles a?

jurga

2015-05-30 18:05

Mano brolis,irgi alkoholikas,gydesi Minesotos programoj ir po to negere metus.Galiu pasakyti,kad tai pati efektyviausia gydymo prorama taip pat ir AA.Bet tai irgi laikina-vieni istveria kelis metus kiti kelis menesius,bet labai mazai tokiu ,kurie atsisako alkoholio visam gyvenimui

vida

2015-05-30 17:05

taip verkiu nes norisi grazaus gyvenimo ir meiles taip pat, o nutraukti si nera nei drasos, nei ryzto. o gyvenimas eina...

vida

2015-05-30 14:05

vienas zmogus demesi pradejo rodyt, mane, kad as viena gyvenu issiskirus, o kai pasakiau kad girtuoklis kasdien laukia ir atsoko. mandagus, bet jau tyli. nenori slapstytis, nes pats laisvas. gaila. jau buvau pasiruosus sugriesinti. Tokiom durnem taip ir reikia. protingos nekentetu yiek metu

geraltas

2015-05-30 06:05

asarai sakiau,kad bėgtų.Džiaugiuosi,kad klausote profesionalų.Aš-gėrimo profas.Sėkmės jums!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių