rasa

2015-06-30 20:06

Ir beje uzsipudravus tie zandai dazniausiai net ir nekaista, todel, kad jautiesi rami, kad nesimato nieko, o jie kaista dazniausiai is nervu.

rasa

2015-06-30 20:06

Jo, ir as buvau del lazerio klaust, sake apie 2000 kainuotu, bet taip ir pasake- jokios garantijos nera, kad pades. Tai ir nesidariau, juo labiau girdejau, kad kazkam su lazeriu lygino veida ar kokia ten procedura, tai per stipriai ijunge, ir visa veida isvagojo baisus randai. Geriau nerizikuot. Pudra tikrai paslepia raudonuma, faktiskai 100%, tik ji turi buti ruda, o ne balta. O kad sakiau nesimato, kad pudruota, tai kiti ne visada supranta, nes atrodo visas veidas normalios sveikos spalvos, ne raudonas, tiesiog liuks atrodo. Aisku nelabai malonu ja naudot, as tik ypatingom progom uzsipudruoju, o kasdien tai tik nosi nes ji pas mane raudoniausia. Sakau, pabandyk ta Manhattan nr. 76 peach vadinasi, kompaktine pudra, ruda, tai garantuoju poveiki. Beje, jei matosi atskiri kapiliarai, juos galima prideginti su elektra, tai vadinasi elektrokoaguliacija. Sukresa tos gysleles ir nebelieka. Po kiek laiko gali vel isrysket. Bet as prisideginu laikas nuo laiko ant nosies, kosmetikos klinikoj.

rasa

2015-06-29 17:06

Jei klausi, koki sluoksni tepti, tai nestora sluoksni, kad susigertu. O jeigu kiek laiko, tai intensyvus kursas 3 menesiai kasdien, 1 karta per diena, bet klausiau daktares, ar galima istisai tepti, sake galima, tai as ir tepu. As anksciau irgi buvau pries pudra nusistacius, bet reikia rasti tinkama spalva, kad butu tamsesne uz odos spalva. Man labai gerai kompaktine manhattan pudra 76 numerio (peach), daug kas net nesupranta, kad uzsipudravus. Ji beje ir pries spuogus veikia, nes baktericidine. Dar yra vaistinese kremas-pudra Aknekolor, jis rudos spalvos, gydo spuogus ir kartu maskuoja. As pora metu ji naudojau, buvo l. gerai, bet paskui alergija prasidejo, teko mest. Ir dar yra raudoniui maskuoti kosm. parduotuvese specialus maskuojantis piestukas zalios spalvos, uztepus ant odos jis nebuna zalias, o pabalina oda. Tik man jis netiko, nes mano poros issiplete, tas piestukas nuseda jose ir atrodo kaip balti taskeliai, bet siaip rodos neblogas daiktas.

karollina

2015-06-28 16:06

sveiki, radau puikų straipsnį apie vynuogių kauliukų aliejaus naudą! jei jo nesate naudoję, būtinai pamėginkite, bet prieš tai susipažinkite su jo savybėmis! zinom.lt/vynuogiu-kauliuku-aliejaus-nauda/

viktuote

2015-06-25 18:06

Radau patarimų, kaip pašalinti išbėrimus (taip pat ir raudonumus) aplink nosį: zinom.lt/berimas-aplink-nosi/

rasa

2015-06-25 17:06

As ji tepu kazkur jau 10 menesiu, is pradziu kasdien, dabar porakart per savaite, ir dar net nezada baigtis ta tutele. Sake daktare, kad tik ant paraudusiu vietu ji tepti. Kad stebuklas butu tai nepasakyciau, gal tik tuo momentu atvesina ir sumazina raudonuma. As prisikankinau sociai del to raudono veido ir padariau isvada, kad geriausias vaistas- pudra, efektas 100% Ir dar, jei nesinervuoji, tada irgi maziau rausta veidas. Siaip tikrai yra didesniu problemu, nors kazkada tas raudonas veidas man atrode pasaulio pabaiga

rasa

2015-06-24 18:06

As tai pirkau eurovaistinej Kaune pramones pr. Jei jusu mieste yra eurovaistine, galetumet uzsisakyti turbut

stasė

2015-06-17 19:06

issitirk kepenis, kasa

wirginija

2015-06-16 19:06

Naudoju skystą toninį kremą, kuris maskuoja ir nedžiovina odos. Jokių problemų

VilMi0409

2015-06-06 17:06

Sveiki, o žinojot, kad alergiją gali sukelti ir nešvarios pagalvės mūsų namuose? Dažnai nežinom kaip teisingai jas valyti ar skalbti. Radau kaip tai padaryt labai paprastai tiesiog namų sąlygomis! Pažiūrėkite čia: zinom.lt/kaip-skalbti-pagalves/

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių