Marina

2015-06-26 05:06

Linkiu tau sekmes,ir jei ,manai,kad tas zmogus yra skirtas tau-tai tu turi buti dar stipresni ir iveikt visos problemos,bet ne del jo-o del SAVESJei jis ir nesulauks tavo problemu sprendimo-tai reiskia dar ne laikas,bet tai tave pastums ko greiciau viska apsisprest.NENULEISK RANKU!Ryt as vazuoiju i Sventoja i AA stovykla.SEKMES

tania

2015-06-25 10:06

gerieji zmones gal galit duoti kordinates kaip rasti vilniuje menesota kur vyksta gydymas nuo alkoholizmo

Liepa

2015-06-25 09:06

Visiems, kas dar nesupratote... Alkocholikui labai sunku atsisakyti alkocholio. Manau, kad jei mes galime ka padaryti, tai tik visi solidariai atsisakyti alkoholio: tiek megstantys isgerti, tiek saikingai gerentys. Keiskime isisenejusius blogus iprocius: algu aplaistymas; pirkinio aplaistymas, sekmes aplaistymas. Sveskime be alkoholio! Jubiliejai,vestuves, krikstynos, laidotuves - be alkoholio! O jei nesugebate apsieiti be alkoholio, tai bent nekvieskite prie vaisiu stalo vaiku, paaugliu ir tu, kurie nezino kiek gerti. Ir negalvokite, jei megstantis isgerti jusu namuose isgers tik mazyti stikleli, kaip daug kartu girdejau sakant: tiek nepakenks. Dar ir kaip pakenks! Alkoholikui tereikia tik pradeti, o toliau jis pats suras kur gerti keleta dienu ar savaiciu. Jus net patys to nenujausdami, busite jo nelaimes kaltininkai. Ir dar niekada nedovanokite butelio, noredami atsilyginti uz jums suteikta paslauga. Neatsilyginkite BLOGIU uz jums padaryta gera darba. Tik mes visi kartu galime atsikratyti tos nelaimes. Ne taip jau didele musu auka... palyginus su tuo ka mes dabar visi prarandame. Kiek nelaimingu seimu, kiek nusikaltimu, kiek sedi kalejimuose; guli ligoninese kaltu ir nekaltu; kiek prarastu gyvenimu ir kiek mirciu! Verta atsisakyti to nelemto gerimo del musu visu geresnio gyvenimo.

Marina

2015-06-24 16:06

mano vyras baigia prasigert,patarkit ka daryt?

rima

2015-06-24 10:06

22 metus pragyvenau su alkoholiku.pries 3 men. isejau is namu.nusprendziau:kai negali pakeisti kito, bandyk keisti save.kol alkoholikas yra globojamas artimuju, jis niekada neprades keistis.O efektingiausias gydymas yra AA.

Marina

2015-06-24 04:06

Sveika.Ta baime tave ir laiko ir nepaleidzia,Jis grasina nuzudit?Tai tikrai to nepadaris,jis pats bijo tave prarast,nes esi tas zirgelis ant kurio galima jot.Kas gi priziures,ant ko jis isles savo pikti?Jam begalo patogu.O del skirybu nebijok,pabandik bent i telefona irasit jo grasisnimus,teismui tai nera irodymas,bet butinai atsizvelgs.nufutografuok ji gulinti apsimize ir bardaka,kuri jis padaro.Jei tau uzdejo ""fonara""-kreipkis tas teismo ekspertus del obdukcijos-ten nera taip brangu.Jeskini del skirybu is kart prasik teismo,kad apribuotu jo priartejima prie tavo gyvenemosios vietos-3 pazeidimai ir jam grese baudziomoji atsakomybe.Turto dalybai viska aprasik ir ivertink jau dabar,kol jis visko nesulauze ir nesudauze-paprasik pora draugiu,kad jos rastiskai patvirtintu prie to saraso-nes jis tau tures kompensuot.Nebijok teismo islaidu-tai tau kainuos 3 proc nuo visos vertes iskaitant ir buta ir visa turta,bet geriau surask galimybe viska sumoket ir priteist visos islaidos jam.NEBIJOK,PIRMIN.SEKMES

dalija

2015-06-23 09:06

Gal kam padėjo Irido analizės kabinetas (Savičiaus 11-22, Vilnius)? Pas tą gydytoją irgi reikia laukti 2 mėnesius, kad pakliūti. Užkalba ir nuotrauką (galima ir be ligonio nueiti). Mums del gėrimo nepadėjo,bet agresyvumą nuėmė. Bet gal kitiems padeda ir nuo gėrimo. Kainuoja vizitas 50 Lt, antrą ir trečią kartą užkalba nemokamai.
Gurmane, pritariu, kad visada yra išeitis iš bet kurios situacijos, bet turbūt dar pati nepraradau vilties jam padėti ir nenoriu visą gyvenimą gyventi be namų. Manau, kad vaikui geriau blogi namai, nei jokių namų.Aš žinau, ką reiškia gyventi be namų.Pati gyvenau...
Aš, kaip ir Ija, išmokau gyventi tokioje situacijoje. Labai daug skaitau apie sąmonės ir pasąmones galias, medituoju, gyvenu savo susikurtame pasaulyje. Knygos man suteikia jėgų ir vidinę ramybę...

dalia

2015-06-23 01:06

saudyt juos be gailescio,ypac po 50 ,nes jau viskas ie ju zmoniu nere ir nebus

ija

2015-06-21 17:06

Žinot,mano mielosios,visi alkoholikai vienodi,visi jie vaidina erelius ir aukština save,tačiau retas kuris prisipažįsta alkoholiku esąs.Vienas dalykas yra gerai jokiu būdu jiems nenusileisti ir bandyti nusodinėti,nors tam reikia daug ne tik vidinių jėgų ir yra be galo sunku,bet kartais bent juos užtildo.Esu jau sakiusi,kad išeiti ir palikti juos reikia laiku,kiekvienam tas laikas yra savas,paskui tikrai bus beveik neįmanoma, nes gal tikrai truks ir valios,bet trūks ir jėgų. Na,kartais pagalvoji:kodėl turiu išeiti,jeigu čia viskas padaryta mano rankomis,jeigu aplinkui viskas taip brangu ir sukurta tavo prakaitu...bet didelė dalis yra sukurta mūsų abiejų.Ką daryti,jeigu visą tai suardžius,nukentėsiu ne aš viena, šitai skaudžiai palies mano artimuosius,jiems sunku bus tai įsivaizduoti,nes jie randa čia jaukumą ir įdilę,čia juos traukia,ir tas žmogus jiems yra daug brangesnis už mane,to jie iš manęs išmoko. Visos bjaurasties jie niekada nemato,nes tuo metu jiems yra uždrausta čia kelti kojos...Turbūt sunku mane suprasti ir komentuoti, bet toks kartais sudėtingas tampa gyvenimas iš didelės meilės ir visiško nebuvimo egoizmo/ tikrai ne savigarbos,jos turiu užtektinai/.Ką siūlau?Nieko,nes pati nieko neturiu, nes visa mano kova buvo beprasmė ir niekuom netikiu.Aš paprasčiausiai dabar pradėjau mokytis tokioje situacijoje gyventi,kaip galima mažiau kenkiant sau,o jam vis sakau,kad aš žinau tu jau nepasikeisi,todėl kažką turiu keisti aš.Štai tiek pasakiau ramiai,bet taip norisi užrikti...

PAVARGUSI

2015-06-21 15:06

Mielos moterys,kaip sugebate vyrams isaiskinti,kad jie alkoholikai,o po to dar ikalbeti gydytis?Manasis siandien jau spejo prisisiurbti tiek,kad sedi uzvirtes ant vairo ir i nieka nereaguoja,bet, kai atgaus sugebejima kalbeti, reks,kad nera alkoholikas,kad gali absoliuciai negerti.Ir niekaip negaliu irodyti,nors prageria penkias dienas savaiteje.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių