guru

2015-07-18 14:07

As siandien gavau is jo laiska,su rekomendacija nerimo sutrikimus gydyti Kognityve-bineivjorine terapija.Perskaiciau jo straipsni apie ja.Tai naujoviska psichoterapija.Tai gal ir jis ismoko gydyti be vaistu.

vi

Atvėso... It kokie anglai, gausiai kalbam apie orą. :)

Roberta

Kokia išmintinga Virga. Man patinka šios mintys.

guru

2015-07-18 13:07

siame pulapyje pradejo filtruoti e-mailus.

violla

2015-07-18 12:07

Aplankė. Ar gerai?

Dar yra viena senolių patarlė: juokiasi puodas,kad katilas juodas...

debeselis

2015-07-18 11:07

graziai aplijo...............

guru

2015-07-18 11:07

Zinokit,vartojant tinkamus antidepresantus,galima net gulint visa diena lovoje, pasveikti nuo depresijos.As pats ta esu patyres.

violla

2015-07-18 08:07

Sveiki. Oooo, kokios bendros naktinėtojų nakties būta. Iš ties, vakar nuostabus vakaras. Aš ilgai sėdėjau ant savo ankmens, prie degančių saulės lempų(nzn kaip jos vadinasi), sūpynių( bet ne sparnuotų), iš visur muzika skildo, žmonės gatve vaikštinėjo.. lyg būtų palaima, jei nebūtų klausiomo sau: rdquo; Kas čia vyksta? Kiek dar vyks? Baisu, kai jau nevyksrdquo;..
Taip kad, nieko nėra geresnio už įtemptą darbo dieną..

Roberta

2015-07-18 08:07

pinigai nesvarbus man buvo, kai buvau maza mergaite ir tevai islaike:)) dabar svarbus, nes labai sunkiai uzdirbami ir reikalingi labai daug kam:mokesciams, maistui, sildymui, aprangai, vaiku mokslam, knygom ir t. t. Violla, as tai siom dienom valgau tik darzoves ir uogas.labai neblogas yra moliugu seklu aliejus, man tai buvo atradimas.tinka su salotom.oi, kaip man skanu su juoda duona.ir nieko daugiau nereikia.dabar toks metas, kad reikia imti darzo teikiamas gerybes:)) noksta serbentai, agrastai.o vakar spurgos tai skanios buvo, tokios pat kaip seniau.priesais mus sedejo tokios dvi senuciukes, matyt, irgi sentimentu atvestos, tai viena taip pasake - as galeciau ta spurga suvalgyti didele kaip namas:)) taip fainai pasake.kaip vaikas:)) pagalvojau, kaip gerai, kad jos turi viena kita ir gali taip paprastai dalintis kasdieniais ispudziais.laime tureti drauga, drauge senatveje.

Leta

2015-07-18 07:07

Grįžau tur būt dėl to, kad noriu pasibėdavoti. Kai buvo gerai, tai kompanijos neieškojau. Atrodo eitum ir eitum saulėtom pievom, tai ne, vis į tą pačią pelkę grįžtu. Matyt bildukas klaidina
O tu šaunuolis, man atrodo, kad laikaisi tvirčiau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių