suduvis

2015-07-25 06:07

Atsiprasau tu kuriem atrodo kad persu savo gydymosi metodus ir budus.Jokiu budu nenoriu pasirodyti anokiu visaziniu tad dar karta atsiprasau visu forumieciu ir pasizadu nebesilankyti cia:(((

?

2015-07-25 06:07

Gal gali isversti?

darius

2015-07-24 18:07

Labas chebryte,ačiū, kad parašėte man. Pirmiausia Vilniečiams,mano pastas dvitke@gmail.com tel.898896900.Kol kas atostogos,nors man visąlaik atostogos:)bet susitikti kada susitartumėm, daugiau papasakočiau.Rugilė iš Druskininkų,l.gražus vardas,tikrai gali kurti draugiją.Jūs Kauno apsk. jos vadovė Aldona Bukantienė,LISS gen. sekretorė Aldona Droseikienė LISS biuro tel 852609068 Draugijos yra Vilniaus,Kauno, Klaipėdos,Panevėžio,Šiaulių,Alytaus,Marijempolės,Telšių.Tel. gausit paskambinę į LISS biurą.Mūsų LISS pirmininkas Tadas Jačiauskas jam 22. Mes jauni ir stengiamės to nepamiršti:)Rašykit kam ko reikia.Atia

a

2015-07-24 14:07

Sveiki,kolegos. Perskaiciau Suduviui skirta pasisakyma ir visiskai jam pritariu. Panasus jau buvo anksciau.reiketu buti tolerantiskesniems ir nepirsti savu metodu.Patarimas tai ne pirsimas,o suduvis persa savo metodus kaip vienintelius teisingus. Gerai jei zmpones sufeba atsirinktinbet
reikia prisiminti,kad daugelis skaitanciu ligoniai
ir ne visi ziuri i gyvenima optimistiskai

Ad

2015-07-24 13:07

Noreciau suzinoti, kur Vilniuje galima uzsirasyti i serganciuju IS draugija, koks jos adresas. Is anksto dekoju.

Aušrinė

2015-07-24 09:07

o vakcinomis uzsienieciai pagydomi sirgdami is

suduvis

2015-07-24 07:07

Dariau aš irgi iš provincijos,pas mus draugijai irgi sena nomenklatūrininkė vadovauja.Taigi nesižudysi-kaip daugelis Lietuviu nes Dievas to tikrai neatleis.Esu rades žolininke Bolvočiūte ir nors tik nepilna savaite naudoju jos vaistažoles bet juntu pagerėjima.Tad nepasiduokit IS,o kas dar galit vaiksčioti pabandykit padėti kitiem sergantiem.Sėkmės ir stiprybės jum visiem

edita

2015-07-23 15:07

Labas Lina,
Tikrai nereikia bijoti nestumo, jis nebus sunkesnis nei sveikoms moterims...gali net pagereti sveikata nestuo metu, nes tuo metyu oganiozme gaminasi hormonai.Tik pries pastojant reiketu nutraukti bet kokiu vaistuku vartojima.Po gimdymo gai siek tiek pablogeti sveikata.Bet viltis mirsta paskutine, tikrai nemanau kad verta atsisakyti vaikelio.Jei jis yras mintyse, reikia jo laukti, o IS tam nekliuts, beje ji nepaveldima.
Sekmes

inga

2015-07-23 05:07

noreciau jusu patarimo: ar kas bandet sergant IS pastoti ir gimdyti. man diagnozavo pries 1,5 metu, turiu viena vaikuti, bet kol pakankamai gerai jauciuos(jei taip galima sakyti) noriu susilaukti antro leliuko. gal kas turit patirties? aciu.

virga

2015-07-22 16:07

mielieji,gal kas nors žinot apie gydyma kamieninėm lastelėm

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių