vytis

2015-07-27 08:07

Po IS diagnozavimo praradau darba, dali turto, paliko mylimas zmogus. Neturejau laiko ir noro isgyventi del savo IS, pamirsdavau, kad ja sergu ir dabar man tai nera gyvenimo esme, gal todel jauciuosi visiskai sveikas, nors pradzioje buvo nekas. O kas bus toliau ziuresim:) Manau , kai labai rupiniesi savo liga, gilinies i ja, tai ji ir bujoja, auga, mes ja sitaip maitiname. O del artimu zmoniu, kurie yra salia ir nori palikti, tegul eina. Manau tai tik i gera.

Justina

2015-07-27 06:07

Pritariu Vaidui.Šantažas jų arkliukas.Mažiausia priežastimi jie pareiškia,kad serga,kokie jie nelaimingi,nesuprasti...Bet ką prisidirbę pradeda šaukti,kad jie nekalti,jie gi mat serga i.s.O ,kad aplink juos žmonės ir gal būt su didesnėm problemom,jiems nusispjautm.Tik nereikia apeliuoti,kad aš nesergu ir nesuprantu.Juk ligų yra ir baisesnių.
Dar norėčiau apie sergančių gimdymus.Dar galiu suprasti tas ,kurios nežinojo ,kad serga.Bet žinant,jog serga ir pastoti,tai jau viršūnė.Egoizmas ir visiškas atsakomybės nebuvimas.Juk kūdikis ne žaisliukas.Suprasti galiu jų norą,bet reikia pagalvot ir apie ateitį.
O šiaip linkiu stiprybės.

vaidas

2015-07-26 17:07

Labas,mano zmonele pastoviai sedi prie sio puslapio.Ji serga isetine skleroze ir mano, kad as privalau ja rupintis!!!Ji tiesiog santazuoja,savo liga, mane,kad jos nepalikciau.Pries musu vestuves apie jos liga tylejo ir ji ir jos tevai.Manau,kad as esu tikroji auka.Sergantys zmones neturi ikaitais laikyti sveikuju.laukiu tik progos jai pasakyti, kad viskas baigta ir, kad as neprivalau buti ligoniu globejas. IKi

saulė

2015-07-26 08:07

Vis kalbat apie tas arbatas.Gal galima ju isigyti vaistinese ar butina vaziuoti pas ta zolininke?Jei yra pirkti tai kur, kaip vadinasi?Plazmofarezes bent man tai nelabai padejo, ne taip kaip hormonai.Kiekvienam juk kitaip buna.

lina

2015-07-26 07:07

JEI GALITE PERSIUSKITE

zivile

2015-07-26 05:07

Man asmeniskai nei plazmoferezes, nei hormonai nepadejo. Neuritas po truputi pagerejo ir beveik isnyko, na matau buvusius 80 proc. nuo beta interferono, bet gal kiekvienam kitaip.

ele

2015-07-25 23:07

Labučiai,čia jūs taip gražiai kalbat apie kuo natūralesnį gydymasi ir aš iki šiol taip dariau ir 2 metus visai gerai jaučiausi.Bet dabar nei iš šio nei iš to užėjo antras akies neuritas(spalvos tapo blankios) ir guldo pirmad. į ligoninę hormonus varys ir darys plazmoferezes. Įdomu ar kam jos padėjo? IKI !

aistė

2015-07-25 17:07

man 19 metu ir si liga man diagnozuota pries menesi.Labai sunku vaikscioti velku desne koja.Taip pat desne ranka kaip nesava.Galunes labai saltos netgi karstyje.Kol kas dirbu ir nezinau ar tai tesis ilgai.Turiu vaika, kuriam puse metu.Manau, kad visas sis siaubas,vadinamas IS,prasidejo butent nuo gimdymo.Taigi man nesuprantamas kai kuriu serganciu moteru noras tureti dar viena leliuka.Manau, kad mano vaikas jau yra pasmerktas gyventi su motina, kuri neturi sveikatos, o jo tevas, mano vyras mano negalavima ivardija rdquo;sarlatanizmurdquo;.

saulė

2015-07-25 15:07

Is tiesu mes cia jau puolam zmogu.Kiekvienas juk yra protingas ir tegu pasirenka tai kas jam is tu gydymosi metodu reikalinga ar ne.Cia juk galima pasirinkti jei nori isbandyt, nes perskaicius gal kai kas ir pagalvoja-jei jam padeda, tai gal ir man pades?Tad bukime pakantesni kitu nuomonei.

daiva

2015-07-25 13:07

Taip,būkime mandagesni,juk nebūtina laikytis patarimų,galime mintimis juos aptarti,bet kiti tik dejonėmis gyvena.Ar mums nuo to lengviau???
Sūduvi,rašyk,yra žmonių,kurie labai laukia tavo patarimų,o kuriems nepatinka,neskaitykit!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių