gintaras

2015-07-27 16:07

Dekingas super visiem!

guru

2015-07-27 15:07

Net siame puslapyje tiek mazai tolerancijos...

Vienas

2015-07-27 14:07

labas zmones
tik bunant kaime supranti ,kokia zala padaro miestas musu biologinei rusiai.
)

sveikas

2015-07-27 13:07

Ačiū, Dagne. Tik aš niekam nenoriu padėti. Patarimai žmogui, kuris jų nesupranta - tik raudonas skuduras įnirtusiam jaučiui.

Gerais ketinimais kelias peklon klotas. Aš tvirtai žinau tiesą, kad žmogui gali padėti tik jis pats. Joks gydytojas nesėdės prie jo 24 valandas per parą visas 365 dienas metuose.

Aš pasakoju apie save. Vieni randa tame naudos kruopelę, kiti ignoruoja...Galvoti žmogaus nepriversi, tai jis turi SUGEBĖTI.

sveikas

2015-07-27 13:07

Aš tikriausiai priklausau retai lietuvių kategorijai - aš džiaugiuosi, kai kitam sekasi. Kaip kempinė stengiuosi sugerti patirtį, suvirškinu ją ir bandau panaudoti su nauda sau. Man niekada nekyla bukas noras prapliupti turgaus keiksmais ar su rykštute rankoje imtis rdquo;velnio išvarymordquo;. Gal todėl ir išsikapstau?

guru

2015-07-27 12:07

Pries kokius 11metu,del sunkios depresijos,buvau atvestas(savo noru)i psich.ligonine.Neturejau jokiu vilciu pasveikti o guliausi tam,kad buciau izoliuotas nuo kitu ir nuo saves.Ten paguldytas as nieko neveikiau.Tik gulejau ir tenkinau tik elementarius gamtos reikalus(net pavalgyti retai eidavau),bet po poros savaiciu gydymo,pradejau jausti nora ir jega judeti.Toliau gydantis tas jausmas stiprejo net iki to,kad pradejau sportoti.Bet ten mane girde senais neuroleptikais kurie sukele stiprius salutinius reiskinius(nevien antidepresantus).Todel po menesio as is ten issirasiau.Esme visato ka as parasiau,kad nevisada butina kazkokias sudetingas psichoterapijas apkrauti savo galva,tuo labiau,kad nevisada jos padeda,o kartais net gali pakenkti nemaziau negu netinkami vaistai.Antidepresantai nedaro zmogaus nuotaika nenaturaliai gera.Jie padeda grazinti tikraja zmogaus busena-tikraji zmogaus dziaugsma ar net liudesi.

smilga

2015-07-27 11:07

na istaikiau minute ilisti paziureti kokios cia nuotaikos.lyg truputi sviesiau.gal saule padejo..ikisiu trigrasi del astrologijos ir horoskopunesu fanatike,dieniniu prognoziu eskaitau.bet neseniai perskaiciau knyga,kuri tikrai uzkabino.gal ten galima rasti atsakymus del bedu.?ypac del depresiju..bent jau as radau kazka.tik reikia viena zenkla ne atskirti,o bandyti susieti su kitais.seima,draugais ir pan..nu gal kam dar patiks-ERICH BAUER "astrologines karmos knyga".gero skaitymo.

gintaras

2015-07-27 08:07

Lendu jumi vel i akis su savo beda. Skambinau as siandien i Neuromeda pasiule gyd. Deltuviene,nes Alseikiene atost. Usiregistravau ir nez. ka daryti kitai savaitei. Ar gal kas buvot pas ta Deltuviene. Tarp kitko registratore buvo nemaloni kai neapsisprendziau per sekunde ka kita rienkuosi ir sugadino ir nesancia nuotaika.
gAL KAS BUVOT?

2015-07-27 08:07

Gal kas vartojot vaista VALDOXAN? pasidalinkit prasau

Roberta

2015-07-27 04:07

Man patiko knyga Picolt rdquo;Mano sesers globėjasrdquo;, na, ji nėra menine prasme aukšto lygio, bet psichologiškai gerai suręsta, paprasta ir siužetas įdomus, tai visai nieko, verta paskaityti. Man patiko. O aš šiandien irzli, mat praleidau savaitgalį atostogaudama:)) važiavom į Druskininkus.Šiaip ten visai jauku, pasivaikščioti, toks fainas miestukas. Nuėjom į spektaklį, plaukėm į Liškiavą, ten graži bažnyčia, turinti net Rafaelio paveikslą, bet labai susierzinau vandens parke, na, kadangi visi aplink kliedi kaip ten faina, tai vaikai, žinoma, labai norėjo. Na,vaikam tai ir patiko, mat visokios atrakcijos, bet mane tai išsėmė ten, nes pasijutau kaip Palangos Basanavičiaus gatvėje ar Akropoly per išpardavimus. Tik čia perkamos atrakcijos, malonumai atseit ir visi stumdos pliki ir šlapi:)) Vienu momentu galvojau, kad mane tuoj ištiks isterija:)))) Bumčikai trenkia, alus, gausybė žmonių, vandeny murkdos masė mėsos. Ypač rdquo;sužavėjordquo; vienas baras-sėdi diedai užpakalius sumerkę ir alų geria.Fui. Vaikai, žinoma, leidos tais kalneliais, tuneliais, na, apskritai triukšmas jų dar neerzina.Aš tai vos ne pragare pasijutau. Grįždami namo dar užsukom į filmą Wall, taip gražiai išreklamuotas kaip apie gerumą ir apie tai, kaip reikia saugoti gamtą, bet man pasirodė primityvokas, o be to, aplink sėdintys traškino tuos kukurūzus, paliko kalnus šiukšlių, nepaisant kad filmas buvo apie tai, kaip blogai yra šiukšlinti ir negerbti gamtos. Tos Megos mėsmalėje vėl išsunkė jėgas, tai grįžau pikta ir nerami, atsibudau šnd kažkokia ištinus lyg po išgertuvių ar ką:)). Taip nelengvai tuos pinigėlius tenka užsidirbti, o va kaip durnai išmėtėm. Jau man mieliau paprastas gyvenimas. O gal tampu asociali:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių