2015-07-27 04:07
Man patiko knyga Picolt rdquo;Mano sesers globėjasrdquo;, na, ji nėra menine prasme aukšto lygio, bet psichologiškai gerai suręsta, paprasta ir siužetas įdomus, tai visai nieko, verta paskaityti. Man patiko. O aš šiandien irzli, mat praleidau savaitgalį atostogaudama:)) važiavom į Druskininkus.Šiaip ten visai jauku, pasivaikščioti, toks fainas miestukas. Nuėjom į spektaklį, plaukėm į Liškiavą, ten graži bažnyčia, turinti net Rafaelio paveikslą, bet labai susierzinau vandens parke, na, kadangi visi aplink kliedi kaip ten faina, tai vaikai, žinoma, labai norėjo. Na,vaikam tai ir patiko, mat visokios atrakcijos, bet mane tai išsėmė ten, nes pasijutau kaip Palangos Basanavičiaus gatvėje ar Akropoly per išpardavimus. Tik čia perkamos atrakcijos, malonumai atseit ir visi stumdos pliki ir šlapi:)) Vienu momentu galvojau, kad mane tuoj ištiks isterija:)))) Bumčikai trenkia, alus, gausybė žmonių, vandeny murkdos masė mėsos. Ypač rdquo;sužavėjordquo; vienas baras-sėdi diedai užpakalius sumerkę ir alų geria.Fui. Vaikai, žinoma, leidos tais kalneliais, tuneliais, na, apskritai triukšmas jų dar neerzina.Aš tai vos ne pragare pasijutau. Grįždami namo dar užsukom į filmą Wall, taip gražiai išreklamuotas kaip apie gerumą ir apie tai, kaip reikia saugoti gamtą, bet man pasirodė primityvokas, o be to, aplink sėdintys traškino tuos kukurūzus, paliko kalnus šiukšlių, nepaisant kad filmas buvo apie tai, kaip blogai yra šiukšlinti ir negerbti gamtos. Tos Megos mėsmalėje vėl išsunkė jėgas, tai grįžau pikta ir nerami, atsibudau šnd kažkokia ištinus lyg po išgertuvių ar ką:)). Taip nelengvai tuos pinigėlius tenka užsidirbti, o va kaip durnai išmėtėm. Jau man mieliau paprastas gyvenimas. O gal tampu asociali:))