vile

2015-07-31 12:07

Ne, dabar nuotaika jau nėra bloga taip dažnai, jau geriau, ne visada depresiją skandinu vyne, bet šiaip tai jį labai mėgstu:) o nerimauju, kad jei esu viena ir turiu butelį vyno, tai jį visą ir išgeriu, nejaučiu, kaip op ir nėra jo. Bet čia kaip ir su saldumynais-jei yra vienas sausainis-suvalgiau ir užtenka, jei yra pakelis-suvalgusiu visą, tai taip ir su vynu:(

vile

2015-07-31 10:07

Kazin-ar aš jau alkoholikė, jei porą kartų per savaitę išgeriu vyno. Kai pradedu gerti butelį, tai jau ir noriu dar, dar taurės.Bet šiaip nejaučiu potraukio fizinio, tik kažkokį, na, kai neramu, liūdna. Ryte galvos neskauda, bet sąžinė tai graužia.

Dina

2015-07-31 08:07

Maniškis pripažino savo problemą tik po 10 m itensyvaus gėrimo.Dar 5 m jam prireikė kad suvoktų
ką jam daryti. Tik kai atsidūrė gatvėj,tada pradėjo mąstyti ir pats nuėjo į rdquo;minesotąrdquo;. Taip kad ,Asta,negailėk tu jo ,o pagailėk savęs ir vaikų ,nes geriantis tėvas nėra geras pavyzdys augantiems berniukams.Padėti tu jam gali tik duodama suprasti ,kad TOKS jis jums nereikalingas.

marius

2015-07-30 20:07

Kvieciu uzeiti i svetaine www.ne-gerk.com pasidalinti savo mintimis,patirtimi ir tiesiog pabuti kartu

Marina

2015-07-30 06:07

sveiki,as vel su jumis,ir pirma perskaiciau visa informacija,grizau is Ukrainos labai pavarges nuo dikinejimo,nesu priprates prie tokio gyvenimo.Isejo taip kad pas vyro broli pataikem ant didelio kapitalinio remonto,tai visa savaite ,kol pagamino paminkla jo motinai bimbinejau,bet cia buvo kaime ir buvo begalo nusibuodo.Brolio zmona labai skundese,kad vyras geria ir pasnekejos su savo vyru nusprendem,kad jis nevartuos alkoholio,tai man labai patiko.Labai patiko vyro zodziai,kai jis isvazuojant pasake broliui,kad prisimintu nuo ko mire motina:o preizasti je labai puikiai zino-tai buvo alkoholis.Broliui pasakiau,kad ir as turejau problemu su alkoholiu,nors jis man nelabai patikejo.Kai truputi sutvarkisiu darbe parasisiu daugiau.SEKMES

asta

2015-07-29 17:07

LABAS.VISIŠKAI IR AŠ TAIP JAUČIUOS,LABAI SUNKU.GAILA VAIKŲ KAD JŲ TĖVAS ALHOHOLIKAS.

asta

2015-07-29 16:07

labas .kaip pavyko taip padaryti?MANO VYras labai geria ,kaip jį itikinti kad jis alhoholikas ir kad jam padėtų anoniminių alhoholikų klubas?

asta

2015-07-29 16:07

sveiki.as esu alhoholiko žmona,man labai sunku.gyvename 12 metų,turime 2 vaikus gyvename nuosavame 3 kambarių bute.vyras gere jau 7 metus,liga progresuoja.jis nepripažysta kad yra alhoholikas ir nieko nedaro tik grimzda žemyn,as esu neviltį.kaip jį įtikinti tą suvokti?

marius

2015-07-29 10:07

Labai svarbu didelis Noras negerti ir Tikejimas, kad galima negerti...

marius

2015-07-29 09:07

Istorija paprasta... Net ir suprates,kad negaliu kontroliuoti alkoholio vis atideliojau ir is baimes nedrisau to pripazinti. Zinojau kad yra tokie Anoniminiai alkoholikai,turejau informacija apie susirinkimus ir kt., taciau dar vis bandziau vienas pats spresti savo problema.
Atejau i AA nes seimoje jautesi itampa ir skirybos buvo tik laiko klausimas. Atejau del seimos, ne del saves. Atejau ne nustoti gerti, o tiesiog del seimos. Gal dar pasigailes manes tokio netikusio?
Rezultatas buvo akivaizdus - nei laso neemiau 3 savaites. Taciau pyktis, vidine sumaistis ir puikybe manes neapleido....as dar 3 metus niekaip negalejau nusiraminti ir pakelti rankas i virsu: viskas - galutinai pralaimejau!!!
Man palengvejo tik tada, kai supratau, kad blaivybe turi buti pirmoje vietoje.Ji reikalinga tik man paciam. O Anoniminiai alkoholikai padeda tik tada, kai as pats noriu keistis ir prasau pagalbos.
Siandiena man labai padeda 12 zngsniu programa. Kiekviena diena as stengiuosui kazka nauja is Jos pasiimti.Ir gaunu...gaunu su kaupu!!!
Siandiena esu dekingas, o kai jauciu dekinguma tai pykciui manyje nera vietos. O tada ir gerti nera prasmes....todel,kai manes kas nors klausia kodel negeriu, as atsakau:
- o kodel as tureciau gerti?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių