Maja

2015-08-06 11:08

Sveika ,Rita Yra tų vyrų,tikrai yra Ir darbe daug
gražių šeimų Taip kad manyt visą laiką tik blogai
neverta Svarstant šitą temą nesenai vienas vyriš
kis pareiškė;tai kad jūs nuogais užpakaliais į dilgėles,reikia gi apsižiūrėti Iš tikro manau kad
šį kartą tu geriau apsižiūrėsi Gi matosi koks žmo
gus yra,ypač mums alkocholikų buvusiom žmonom.Ži
noma sunku vėl pradėti iš naujo Mes jau su kompleksu .Manom kad nieko gero nesutiksim,nieko
jau nėra,aplink visi su pragertais veidais,mazgais
Visi geri tik namuos .Na o į tavo dūšią kas nors su purvinais batais būtinai įsirioglins Takoj zakon

asta

2015-08-03 18:08

dinai

vile

2015-08-02 16:08

Man irgi panašiai tiek metų, taip pat depresija, taip pat jaučiu, kad kai išgeriu lyg geriau bendrauti. Tiesiog, matyt, esam gal kiek drvovios su svetimais, juk su savais bendraujant nereikia to. Nors man tai kitaip kiek, man nebūtina gerti norint su kitais kalbėtis, bet , kai noriu nuslopinti nerimą, kažkokį nepaaiškinamą ilgesį, imu ir geriu vyną, tada bent tam kartui kažką negero nustumiu į šoną.

Rasele

2015-08-02 11:08

Gal kas nors paskaitysime, ką čia rašau ir įvertinsite. Aš 45 m. moteris sergu depresija. Dirbu atsakingą darbą vienoje bendrovėje, esu gerbiama bendradarbių, gyvenu tvarkingą gyvenimą. Bet laisvu nuo darbo metu vertinu vienatvę, vengiu bendrauti su bet kuo, svetimu ar gimine. Bet kartais gyvenimas priverčia bendrauti, kalbėti, leisti laiką kartu. Tuomet prieš tokį susitikimą aš turiu truputį panaudoti alkoholio. Tik tuo atveju aš pasijuntu pinavertė pašnekovė ir niekas nesupranta, kad aš truputį išgėrusi alkoholio. Priklausomybės alkoholiui neturiu, net nekenčiu girtuoklių. Gal kas nors patarsite kitą išeitį. Ką man daryti.

rita

2015-08-02 05:08

Sveiki,netycia uzklydau i si foruma ir labai sudomino alkoholizmo tema.Pati 10 metu gyvenau su gerianciu vyru ir buciau gal dar ir dabar gyvenusi, taciau jo gyvenime atsirado kita moteris, jiems gime vaikas ir as su juo issiskyriau. Pries skyrybas jis sake,kad su ja negers.Taciau jis gere kuo toliau, tuo labiau.Susitikes sako, kad as sugrioviau jam gyvenima,nes su juo issiskyriau,todel jis geria dar labiau.Suprantu, kad tai pasiteisinimas,bet sirdy tada atsiranda kaltes jausmas.

inga

2015-08-01 19:08

Sveiki,laiks nuo laiko paskaitinėju,kas čia vyksta,vis tikiuosi perskaityti,kažką naują šioj srityje,rasti panacėją prieš alkoholį,bet baigiu suprast,kad, jei pats žmogus nenorės niekas jam nepadės.Pastebėjau,kad su priklausomybėm lengviau susitvarkyti tikintiems žmonėms arba linkusiems filosofuoti ir draugiškiems.tik tokie žmonės gali nueit į AA ir pripažinti savo problemą ir puikiai jaustis AA suvažiavimuose.Aš pati nežinau ,ar galėčiau ten gerai jaustis,bet manau bandyčiau ieškot pagalbos iš dievo,bandyt dirbt su savim psichologine prasme,bet deja savo pažįstamo alkoholiko negaliu nei prie dievo priartint,nei į AA nuvest,nei kokią psichologinę knygą įsiūlyt apie meilę sau ir gyvenimo prasmę...Linkiu sėkmės tiems kas surado savo ir tiems kas dar ieško kelių sau ir artimiesiems.Jei ką naujo išbandysit,pasidalinkit..

vilija

2015-07-31 15:07

sveiki, mano vyras alkoholikas teko girdeti kad Ukmergėje yra Jekaterina sako kad ji labai padeda atsikratyti priklausomybes nuo alkoholio gal kas nors kreipetes ar padeda aš adresą žinau bet noriu sužinoti gal kam padejo ačiū.

vile

2015-07-31 15:07

Nu sakiau-taip ir padarysiu_mėnesį negersiu:) Žiūrėsim.mažiau išlaidų bus:) tokia vat dieta, tpsknt:)

vile

2015-07-31 13:07

ačiū, stengiuos susiimti

vile

2015-07-31 12:07

Grįžt į normalią būseną? Kokia jau ten normali, nei velnio ten nėr noramli, kažkokia išsidraikiusi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių