marius

2015-08-09 05:08

Kvieciu uzeiti i svetaine www.ne-gerk.com pasidalinti savo mintimis,patirtimi ir tiesiog pabuti kartu

irena

2015-08-08 18:08

Esu alkoholikė. Gyvenu nedideliame miestelyje, dirbu įtemptą darbą. Neturiu galimybės ilgesniam laikui išvykti gydytis programomis (Minesota, Šičko), AA grupės taip pat nėra. Prašyčiau patarimų nuo ko pradėti, koduotis bijau. Būsiu dėkinga parašiusiems.

Marina

2015-08-08 09:08

Sveiki.labai dzugu,kad puslapije pasirodo nauju dalyviu.Dabar as pradesiu skustis,Pirma rasiau,kad vyras Ukrainoj negere,tai dabar atsiima su kaupu.Tai nuo liepos 31,kai grizom-sekmingai draugauja su snapsu,bet uzvakar gavo nuo kas ko i rsquo;akirsquo;rsquo;/gerai,bet mazai gavo/,bet jau nuo to ryto jam buvo paskelbtasrsquo;rsquo;tylos karasrsquo;rsquo;.Taip nesnekedama nuveziau i ligonone,kad uzsiutu prie antakes,vakar visa diena izgulejo. o sienden jau skambino ir klause kodel as nerekiu,netruksmauju,bet gavo atsakyma,kad jis turi geresni pasnekova,nej as-snapseli,tai gali prtatest nutrukusi draugyste.Gal jus sakysite,kad turiu jam padet,bet as to nenoriu,nes kai pati esu alkoholike,tai labai puikiai suprantu,kad jis turi negert pats,jo lab ,kad pagalbos jis kaip ir nepraso.Labai norejau per iseigines nuvaziuot i Birstona i AA stovykla,bet deja,jos nebus.Bet mano labai puiki notaika ir as sau nesuku galvos.AS SAVE MYLIU!!!

saulė

2015-08-08 08:08

Pritariu Mariui, ir dziaugiuosi.
Is patirties galiu pasakyti, kad ko gero tik AA ir gali padeti zmogui esanciam tame liune. viskas buvo isbandyta.
Tik gal kitokioje pozicijoje buvau, nes as ne zmona, o sesuo taigi ir gasdinimu apie skyrybas ir isejima nebuvo. Bet buvoir riksmas, ir kancia, didele,tyli, beribe, skausmas.
Visu pirma pats zmogus turi pripazinti pats sau kad jis alkoholikas, turi pats noreti keistis ir o tada jau gali padeti.
Mes lankomes AA ir kol kas sekmingai.
Mus sieja jabai stiprus rysys, kraujo rysys, gal todel mums lengviai.

Maja

2015-08-08 07:08

Va ir jūsų tėvus parodyčiaus ir jus jų užaugintą
vaiką su visom silpnybėm ir gerumu.Ir jūsų vaikus

Maja

2015-08-08 06:08

Sveika Rita Mano aplinkoj irgi nedaug tokių
Tiksliau aš su savimi Aš kalbu tai ką kalba
kiti O jei pati paklausiu kartais tai dažnai
išgirstu;tu ką šiais laikais apie tokius dalykus
Jei man būtų galimybė vęsti kokią tai laidą tai
mano būtųrsquo;rsquo;po vakarinės arbatosrsquo;rsquo; Ir aš rodyčiau
visokius gražius žmones, o ne pijokų namus Yra
gi šviesių močiučių,diedukų,gabių vaikų,tvarkin
gų namų Va ir šalia manęs gyvena vyras kuris jau
daug metų vadžioja savo aklą žmoną Jie kartu ir
kartu ir vis lauke Parduotuvėj jis jai kiekvieną
prekę apipasakoja.Yra daug gražių dalykų

rita

2015-08-08 05:08

Dziaugiuosi, kad dar yra zmoniu, kurie moka dziaugtis kasdieniais dalykais, nors mano aplinkoje tokiu nera labai daug.
Daugiau yra tokiu, kurie mane laiko keista, nes neturiu nei nuosavo buto, nei turtu, o esu geros nuotaikos, optimiste.

klausiancioji

2015-08-08 04:08

Inga, gal galetum pasidalinti savo budu. Mums visoms jo tikrai labai reikia. Kaip skestantysis griebiasi uz siaudo, taip ir mes norime viska isbandyti. Kad ir menkiausia sansa.

Maja

2015-08-07 05:08

Taip mėgstu Visų pirma arti jau nebematau, o į
tolį dar įžlibinu Ir aplamai esu šiek tiek kito
kia Man daug kas svarbu Tai yra ne materialūs dalykai Kartais kai pasakau visus nustebinu Nu
stebinu tuo kad aš dar šiais laikais apie tokius
dalykus kalbu Man visai neįdomu kas su kuo gyve
na ,kiek uždirba Man įdomesnė kažkuriam rajone
gyvenanti močiutė kuri rausia tvenkinius ir augi
na lelijas Ir aplaimai aš daugiau rodyčiau tokius
žmones o ne kas ką papiovė Taip kad aš niekada
nieko nerasiu nes tokių žmonių ne daug Bet man
nėra liūdna su savimi

rita

2015-08-07 05:08

Na, taip norisi tiketi, kad dar yra nuosirdziu, o ne tik uzsimaskavusiu, bet akivaizdu, kad tu uzsimaskavusiu daugiau. Gal zinot gera buda jiems atskirti?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių