doppelgänger

2015-08-07 06:08

Įdomu, kur dingo Vi. Labai pasigestu.

sveikas

2015-08-07 06:08

Ryte apsipyliau ranką verdančiu vandeniu iš arbatinuko. Ramiai pagalvojau, kad nieko baisaus - ir tikrai nieko, jokių paraudimų, pūslių. Keista...

Vienas

2015-08-07 05:08

rdquo;Jeigu norite atrišti mazgą, pirma turite suprasti, kaip jis buvo surištas.rdquo; - Budizmas, Surangama Sutra

violla

2015-08-06 20:08

Nesuprantu, kada jūs turit laiko ir noro prisigraibyt adresų iš YOUTUBE, tiek prižiūrėti ar praklausyti klipukų??

Malvina

2015-08-06 18:08

Kad as pati pasimetus tarp visu vaistu gausybes....

Vilte

As taip pat gulejau klinikose, ir nuo tu vaistu buvo negerai, tai pageriau tik tris dienas ir paprasiau, kad pakeistu kitais.
Man pakeite vaistus, bet negaliu sakyti, kad dabar gerai jauciuosi.Pradzioje pagerus vaistus savaite pradejau jaustis, kad jau pasveikau, bet po kurio laiko vel priejau prie tos busenos t. y. nenorejimas gyventi, saves nekentimas, nuovargis ir daug visokiu kitokiu simptomu...
Siuo metu sumazinau pati vaistu doze, nes supratau, kad jie nera visagaliai visiskai padeti pasveikti...
Dziaugiuosi, kad suradau cia geru zmoniu ir, kai buna blogai parasau sms, ar paskambinu...nes tik jie sergantys sia liga gali padeti, suprasti...

Malvina

tiesa,kiek bendravau psichosomatiniam skyriui su zmonemis ,ta prasme ligoniais...dauguma net nezino kokius vastus jiems skiria...ka jie geria,ka leidzia....

Malvina

aciu labai uz supratima,bet tokia bejege dar nesijauciau,kaip padet tokiam zmogui ir seimai...?Tiesa,jai vakarais ligoninej leisdavo kazkokius vaistus,tai gal nuo ju cia toks apatiskumas,bet absoliuciai...na,tikiuos pageres..

Leta

2015-08-06 16:08

Čia ne tik semantinis, čia jau triukšmas visam etery:))
Grupinėj terapijos visada būna konflikto fazė, tai normalus augimo etapas. O šiknas dažyti mėlynai neverta

violla

2015-08-06 14:08

Jūs čia taip toli nuvinguriavot apie pasąmonę. Šiuo metu ji mane visai nedomina. Sudomino man naujai priklijuota diagnozė, prie visų kitų turimų, ir..visai - ne kukli. Žinau , ką jos vardas reiškia gerai ir kokios ateities pasėkmės. Esu gerai papurtyta tos žinios, nesitikėjau. Kai padarė pėdos nuotrauką, gavau is gyd. radiologo išvadas- ir atsisėdau, ir vėl atsistojau. Ir pervariau per raudoną šviesaforą plačioj gatvėj..ai, staugė mašinų stabdžiai, bet aš nekreipiau dėmesio, tikriausia, kad sukiojo kažkas prie smilkinio.. Nežiūrėjau, ėjau toliau, tik nesusivokiau kur. Tai va, šią ligą cheminė medicina neišgydo, te ruoš namų darbus netradicininkai-natūropatai. Jaučiuosi kaip išpurtyta iš medžio. Dar to ir betrūko.. Kaip minėjau, manau, kad draugų neturiu, tai viena pažįstama parašė taip: rdquo;belieka ieškoti priežasties, kad dingtų veikimo jėgardquo;. Ji velnioniškai teisi. Tik neparašė kaip tą padaryt..:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių