vytis

2015-08-09 06:08

Echon, gal gali zaicevo www puslapio adresa parasyti?

Linda

2015-08-09 06:08

Kaune pirmiausiai nusiperki gydytojo demesi kad tave pastebetu, gauni reklamuojancia knygele kaip gerai betaferonas ir visiems jis tinka. Toliau tau pasako, kad jis tau netiks, gali net numirti. Kagi - Kaunas yra Kaunas

vytis

2015-08-09 05:08

beje, gal kas zinot, kaip interferonas veikia organizma ir is vis ar IS tik stabdoma ar dar galima tiketis ir jos sumazinimo?

zen

2015-08-08 18:08

...o kas bus, jei nerasi

vytis

2015-08-08 18:08

na jei ka nors cia kas nors uzknisa, galima dalyvauti kitose diskusijose. O del bituciu, tai TV kanalas rdquo;Discoveryrdquo; rode laida, kad isetine skleroze visiskai pagydoma biciu nuodu pagalba (Kanadoje tai taikoma), gaila, kad nemaciau jos, suzinojau is kitu. Manau sitoje diskusijoje turi buti laikiamas kiekvienas su savo mintim ir patirtim, o pyktis prie gero neveda.

vytis

2015-08-08 16:08

Aciu labai Daivai ir Suduviui uz atsakymus. Po interferono naudojimo rytojaus diena visada jauciuosi blogai, todel pradejau galvoti apie atsisakyma vaistu is viso. Tik nedrasu vienam kazka spresti,nezinia kaip gali tai atsiliepti sveikatai. Taciau priristi savo gyvenima prie maiselio tableciu nesinori taip pat.

suduvis

2015-08-08 12:08

Vyti tiesiok išvardijai gydymosi būdus kurios dabar aš ir taikau.Pas gydytoja Pačkauska išsirašau homeopatinius vaistus.Naudoju žolininkės Balvočiūtės gydomasias arbatas,tapau nerūkančiu abstinentu ir kad ir labai lėtai bet swveikata taisosi.Neseniai buvau stvykloj Jurgežeriuose ir kaip tik išsikalbėjom apir rdquo;Interferonardquo;.Atvykus moteris iš Kanados sakė jo vengtikaip velnias kryžiaus.Mat viena gydo o daukia gadina.Tad aš nenaudoju jokiu medikamentu-o kad tai prieš 10metu būčiau žinojes,nebūčiau nugydytas kaip dabar.Jei kas domina apie žolininkės Balvočiūtės gydyma klauski.Mano adresas suduvis@marinet.lt

as

2015-08-08 11:08

As visu nepazistu, tik uz save galiu rasyt...:)

Vytas

2015-08-08 10:08

Tik , kad tas rdquo;tusasrdquo; vyks 3 dienas....ispudinga:)

suduvis

2015-08-08 07:08

Virgi pirmiausiai venk visokiausiu medikamentu.Gauk ir perskaityk Polio Brego "Tobulumo Formulė", atitikmuo tai knygai įra Genadijaus Malahovo"Badavimo Fenomenas" bet Malahovas viska suveda daugiau į badavima.Dar nevartok druskos, cukraus,kepiniu(duona, bulka),negerk nerūkyk.Dar taip maitinantis bus pablogėjimas bet vėliau bus gerai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių