jurga

2015-08-11 09:08

du menesiai blaivybes - labai mazai...vaziuokit pas ukmergiskes, jei daugiau nieko jam negalima isiulyti

Birute

2015-08-10 21:08

Mano sunui 28m. Alkoholikas nuo 17m.Tarpais tai pripazista, tarpais ne.Kodavimas visiskai nepadejo.Gydytis nora pareiskia , man atrodo, tada, kai atsiduria visiskoje aklavieteje-kai visi isveja ir lieka bendrabucio kambarys(mano islaikomas).Tada kraustosi i mano namus.Girtas agresyvus.Niekur nedirba,visur perejes, o 2 metai, net surades darba, nespeja pradet dirbt per gerima.Buvo bandymu keltis is liuno per AA,geriant antikoli ir t.t. Man atrodo, kad jame dar nera tikro didelio noro negerti, o gal niekada ir nebus. Ar galima jam padeti?

Marina

2015-08-09 19:08

As esu labai toli nuo religijos ir sventu rastu neskaiciau,bet te zodziai man tinka ir as stengiosiu jos taikit

jurga

2015-08-09 14:08

Tai paciai. narkologiniame 4 aukste nera taip blogai. vertetu ten pasigydyti. o jei zmogus valingas - labai gerai vaistai i sedyne veikia. mirties baime stabdo nuo gerimo. o kad nervams butu ramiau - ir pas bobutes galima vaziuoti. maniskiui irgi niekas nepadeda, alkoholikas su stazu. tik Esperalis sulaiko nuo gerimo. o apskritai - jei niekas nepadeda ir zmogus nieko nenori daryti, geriausias vaistas skyrybos. galu gale apie save ir savo sveikata irgi reikia pagalvoti.

Marina

2015-08-09 12:08

Anoniminiai alkoholikai turi ramybes malda-susitaikiti su to-ko negali pakeisti, drasos keisti-ka gali pakeisti ir ismintes ta skirtuma suprasti.Man padeda,kai galiu atskirt.O jei uzgriuna kokios mintis arba problemos-tai pasakau sau-as apie tai pagalvosiu rytoj.SEKMES

rita

2015-08-09 11:08

Aciu, na gal rytoj viskas atrodys linksmiau, taciau siandien liudnoka, gerai, kad pacientu nera daug, o bendrai blogai-negaliu uzsimirsti.
Gerai, kad dar kazkas ziuri pro langa, nors ir toli...

rita

2015-08-09 11:08

Na, va, siandien buvo ta diena, kai kazkas purvinais batais perejo per dusia. Ka gi, isgyvensiu, ne tiek isgyvenau.Bet labai gaila, kad dar vienu zmogumi negalesiu pasitiketi, o taip tikejausi...
Pasiziuriu pro langa i medzius, zinau, kad pas mane ateis pacientai, kuriems reikes pagalbos ir negaliu verkti, nors labai norisi...
Gyvenimas tesiasi, ir,tikiuosi, kad atsiras daugiau zmoniu, kurie nores per televizoriu matyti graziai gyvenima nugyvenusius senukus, nei bombu issprogdintus kunus..

Maja

2015-08-09 10:08

Marinos gabios Pas mus irgi dirbo Ir rašė ir skaitė ir dainavo geriau nei rusiškai O gyveno
15 metų Mokėsi irgi Rusijoj O kokią tu turi
firmą? Kažkas su buchalterija Gerų žolinių
Pasilinksmink .

Marina

2015-08-09 09:08

O as neturejau ne vienos lietuviu kalbos pamokos.Mokykla baigiau Rusijoj,technikuma ten pat,instituta Maskvoj,darau nemazai klaidu,bet oficialus rastus duodu patikrint,arba galu gale sekretorei pasakau ka rasit.Mano darbe vyrauja skaiciai

jurga

2015-08-09 08:08

TAI PACIAI. Ukmergej nebuvom. vyras ilgai buvo uzgeres, beveik menesi. po to sutiko atsigulti i narkologini, o vakar isisiuvo ampule. pora metu bus ramu. manau, kad bobutes siuo atveju jau nelabai ir galejo pagelbeti. tiesa, ir narkologiniame, ir siaip zmones, susidure su sia problema, labai rekomenduoja gyd.Alekna, Zveryne Latviu g. yra kazkoks kabinetas,sako, itin veiksmingai gydo nuo alkoholizmo. tik ten eiles ilgos, reikia palaukti, norint patekti, na ir kainuoja... as vistik manau, kad be mediku neimanoma issiversti - pabandykit vyra i narkologini paguldyti, pora savaiciu pasigydys, kitaip mastyt prades, gal nores uzsikoduoti, ar kita buda panaudos. yra gi metodu ivairiausiu. kad nors ir metams, ar dviems padeda, bet vis geriau nei nieko nedaryt. o tada ir pas bobutes galima vaziuot...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių