Malvina

2015-08-13 13:08

Jus teisios,neturiu ka ir bepridurt.Tik,matot,svetimos problemos nemadingos.Nera daug zmoniu nuosirdziai suprantanciu ir palaikanciu.Gal ir teiraujasi,bet tik is smalsumo.Na,musu tokia visuomene.Nieko nepakeisim.
Bet atsirado sviesele tunelio gale,gal ir blyski,bet vilties yra.
Rytu folosofija mazai domiuosi,aplamai atbukau nuo bet kokios filosofines tematikos,isskyrus gyvenimiskaja filosofija....dar atsigavineju pati nuo likimo smugiu,bet as susitvarkau kazkaip,griunu ir keliuos,ieskau kazko ,nesurandu...jau kartais tingiu kvarsint sau galva visokiais klausimais,isskyrus temas ,kurios liecia vaikus.
Tiesa,su savais ,manau susitvarkyt lengviau,bet imanoma.Deja,savu dar neturiu.Grazaus JUM vakaro!

Leta

2015-08-13 12:08

Malvina, atrodo, kad tavo situacija pasidarė valdoma. Gerai tu sakai, kad keturi neflegmatikai tikrai yra didelis krūvis. Mano anūkai du, ir tai galvodavau kaip būtų lengva su jais būti po vieną. Dabar jau paaugo, bet kai buvo darželinukai ir mažiau negu dviejų metų skirtumas, man būdavo sudėtinga juos prižiūrėti. Ir nors anūkai, bet močiutė ne mama. Taigi suprantu tave. Na o sesuo apsveiks ir sugrįš, viskas grįš į savo vėžes. Laikykis, kantrybės tau

guru

2015-08-13 12:08

Praeita vasara vaksciuojau po Kauno azuolyna ir is selia esancio stadiono isgirdau kazkokias keistas dainas.Nuejas pamaciau simtus sveiku ir visapusiskai normaliu zmoniu,bet...tai buvo Jehovos liudytojai.As esu skaites tu ju zurnaliuku ir maniau,kad joks sveiko proto zmogus nepatikes tom nesamonem.Didesniu nesamoniu nesu skaites.Bet jie visi buvo normalus ir ju buvo daug.Tai as nusprendziau,kad as nieko nenusimanau apie zmogu...

virga

2015-08-13 10:08

Kokia palaima, kad rdquo;nukniaukerdquo; ne man vienai, o man jau mintis apie haliucinacijas dingtelejo! Kaip vistik nedaug reikia, kad laimingas pasidarytum!

mergyte

2015-08-13 09:08

Tiems, kurie pataria negerti vaistu-as pati visa gyvenima buvau grieztai pries visokius rimtus raminancius ir antidepresantus, galvojau, kad sielos ligu vien vaistais nepagydysi, butina psichoterapija. Pati lankiau terapija apie 6 metus ir atrode, kad ji man padejo. Taciau kai prasidejo sis nevaldomas nerimas ir baimes, terapija man nebepadedavo, tada teko pripazinti, kad vaistu visgi kartais reikia, ne viska gali vien psichoterapija, nors ji aisku, butina!

Malvina

2015-08-13 08:08

kiek zinau ,tokio tipo depresija kartojas ypac tais kritiniais sezono metu laikais-rudeni ir pavasari...ar nebutinai?Gaila ,man sesuo nepasake vaistu pavadinima kokius ji siuo metu geria,tik zinau kad klonozepamo nebeduoda .O namuos buvo israse ji vakare gert.Ligoninej gydymo metodika perejo nuo slopinimo(jai buvo sutrikes labai miegas,savaitemis nemiegodavo) prie kelimo psichologiskai,plius antidepresantai.

Roberta

2015-08-13 05:08

Et, kažką vakar negerai parašiau, kas piktina visuomenę, kenkia jai.Daugiau taip nedarysiu:))

doppelgänger

2015-08-12 20:08

Labanakt:)

www.youtube.com/watch?v=Dm39G26PGAo

violla

2015-08-12 19:08

Kur šandienos mano įrašai dingo? Nieko nesuprantu-kriminalas? Dar gražiau..

zunda

2015-08-12 19:08

O, ir vėl ta suprakaitavusi reklama. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių