virga

2015-08-15 12:08

Labas, neistveriau karsciu, jau namuose. Na, ir emetes temeles! Gal as kaip pastorius irgi galiu isikisti? Nu kas gi gali tikrus atsakymus i visus siuos klausimus duoti? Niekas! O kad prasme yra ir verte turi ir pati zmogyste, ir darbai - tiek meiles, mazuciai, tiek herojiski, diduciai, tai ar cia klausimas gali buti! Ir suabejoti savo prasme irgi yra ne kas kita, kaip zmogiskumo apraiska, nes kas kas, o jau Zavingosios arklys del savo buties prasmes sau klausimo isikelti negali! Tai ta pacia proga as noreciau i psichiatrijos darzeli svarmeneli imesti - kas gi jie tokie, kad zmones i sieliskai (psichiskai) sveikus ir nesveikus skirsto? Ir kaipgi egzistenciskai nera atsiremti tam, kuriam teko buti pergrupuotiems ant antrosios svarstykliu lekstes! Todel ir pritariu Zavingai - musu vertes dalis yra pozityviame tikejime!

Roberta

2015-08-15 11:08

rdquo;beje, man atrodo, kad zmogus vertas tiek, kiek verti jo darbai, o ne jis pats, kad ir koks jis didelis buturdquo;...skaitau ir nesuprantu.lyg iš tų senų laikų, kai dar lenininizmaas buvo:)) pala, o kokie darbai jau tie gerieji, tie , kurie absoliučiai vertintini kaip TIE? ai, čia gal koks Mocartas, na, tai suprantu, klasika. O visa kita masė? tie, kurie nenuveikė super klasinių darbų? bevertis gyvenimas? O gal kas man vertinga, tau visai ne man, ir atvirkščiai? Tai kas tas Dievas, turintis teisę spręsti apie darbus, kurie pateisina būtį? Atsiprašau-bet man tie žodžiai tušti. Nes man atrodo, kad visi žmonės verti-net tie, kurie prasigėrę ar invalidai ir t. t. Nepaisasant jų darbų. okey-nuveikė tai nuveikė-jam garbė, jo vaikams, mylim, gerbiam.Bet yra tūkstančiai darbelių, kurie tarsi nematomi, nejaučiami, kaip skuzdėlių sunešti. O ir be darbelių žmogus vis tiek žmogus, kad ir labai jam nepasisekė, kad ir ligotas ir t. t. Ir kas mus įpratino rūšiuoti viską- tas žmogus vertas, tas ne. taip smagu sudėliot į stalčiukus viską, pvz. suskirstom žmones pagal horoskopus ir viskas aišku.

Roberta

2015-08-15 08:08

metikas-tai Alekna, čia apie jį.parašiau ir galvoju, kad pamanysit, kad apie krepšininką kokį:)0 Pagalvojau apie Viollą-aha, ji dabar laiko frontą. šaunuolė šiaip jau.

Roberta

2015-08-15 08:08

Laimėjo mūsiškiai kašę.Smagu. Man labai gražus mūsų metikas:)0 Toks vyriškas kaip Apolonas:)) Toks gražus, rimtas.Tokie žmonės kažkaip palaiko lyg. profesionaliu sportu nepasakyčiau, kad labai domiuos, tačiau rungtynės, rdquo;balejinimasrdquo; sukelia emocijų, o tai yra gerai, prajudina lyg. Dėl to ir populiarus dalykas. Šiaip daugiau žaviuos tais žmonėm, kuriuos matau bėgiojančius parke, žaidžiančius tenisą, lankančius jogą ir t. t. na, kurie šalia savo pagrindinių darbų dar ir sportuoja. Keliu kepurę tpsknt:)) man šį savaitgalį juoda depre. negaliu tarsi Nieko. Norisi tik bimbinėti iš kampo į kampą ir būti vienai. Ryte išleidau savo šeimą plaukti baidarėm Šventąja, mat pati žadėjau prisiversti sėsti prie savo rašto darbų, kurie kybo ant galvos savo terminais. retai kada verkiu, bet jiems išvažiavus apsiverkiau, pagailo savęs. o dirbti vis vien neprisiverčiu, siaubingai nenoriu, nėra jėgų visai.

zunda

2015-08-14 21:08

D

O tu kokias žoleles šventini, kad irgi prapuolei? :)

zunda

2015-08-14 20:08

viollai

Tai kad škvalas tave toliausiai buvo nunešęs. Ilgiausiai nerašei.
Ar dar vis kariauji, ar taika jau?

Leta

2015-08-14 18:08

Vilte, aš buvau ten kitu vardu, bet mane atpažino, nors nieko nemalonaus neišgirdau. O Leta aš tik viena ir tu mane pažįsti, taigi nepergyvenk.
O tu Malvina, nekreipk dėmesio į piktus priekaištus, manau neturėtume mes vieni kitiems nurodinėti ką daryti. Šita erdvė iš dalies tuo ir traukia, kad čia galima sau daugiau leisti (jei yra toks noras). O tavo atvirumas rodo, kad esi drąsi. Būk ir toliau tokia ir nepabįk. Jokių ypatingų sugebėjimų čia nereikia. Taisykles kuriamės patys

Roberta

2015-08-14 15:08

Sergu depresija jau keli metai. Kartais gerai visai, kartais blogai. Ima nerimas, nerandu vietos, nėra energijos, nenoriu dirbti, nieko nenoriu, prisiversti taip sunku. Gėriau vienokius, kitokius vaistus.Šiandien padideini efeksoro dozę iki 150 ir dar prirašė truksalio bei finlepsino. truksalį esu gėrus nakčiai-normaliai, bet paskaičiau finlepsimo lapelį-tai baisu pasidarė, kiek ten šaltunių neigiamų dalykų.Ir šiaip jis skirtas nuo epilesijos, nors jois aš visai neturėjau niekad. Bijau gerti.

Malvina

Realybej daug duodu kitiem,apie tai ir rasiau...o virtualioj aplinkoj kazkaip vis dar jauciuos bejege...

Malvina

Leta,as asmeniskai nieko is sio forumo nepazistu ir nesipersu...keistai cia issireiske kazkas,kad mintis vagiu.Juk bandau pati keltis ir kitus pakelt...tik tiek.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių