2015-08-15 11:08
rdquo;beje, man atrodo, kad zmogus vertas tiek, kiek verti jo darbai, o ne jis pats, kad ir koks jis didelis buturdquo;...skaitau ir nesuprantu.lyg iš tų senų laikų, kai dar lenininizmaas buvo:)) pala, o kokie darbai jau tie gerieji, tie , kurie absoliučiai vertintini kaip TIE? ai, čia gal koks Mocartas, na, tai suprantu, klasika. O visa kita masė? tie, kurie nenuveikė super klasinių darbų? bevertis gyvenimas? O gal kas man vertinga, tau visai ne man, ir atvirkščiai? Tai kas tas Dievas, turintis teisę spręsti apie darbus, kurie pateisina būtį? Atsiprašau-bet man tie žodžiai tušti. Nes man atrodo, kad visi žmonės verti-net tie, kurie prasigėrę ar invalidai ir t. t. Nepaisasant jų darbų. okey-nuveikė tai nuveikė-jam garbė, jo vaikams, mylim, gerbiam.Bet yra tūkstančiai darbelių, kurie tarsi nematomi, nejaučiami, kaip skuzdėlių sunešti. O ir be darbelių žmogus vis tiek žmogus, kad ir labai jam nepasisekė, kad ir ligotas ir t. t. Ir kas mus įpratino rūšiuoti viską- tas žmogus vertas, tas ne. taip smagu sudėliot į stalčiukus viską, pvz. suskirstom žmones pagal horoskopus ir viskas aišku.